Gledala sam ovo davno
Ma kako ga nisam prepoznala
Moderator: VIP

Nije tacnoHAVANA wrote: 26 Nov 2023, 13:54 Moj matane ja i ti ovde sluzimo samo za zajebancije.Niko da nas privije na grudi

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Bezi bre rasplakao si me sad
Kako cera danas? Je li ozdravila?

Joj da sam ti blize…Dori wrote: 26 Nov 2023, 14:17 Otišla u supu tražiti lampice da stavim napolje….Kad sam vidjela koliko su zapetljane, ostavila i vratila se u kuću![]()
Sad mi crv proradio, znam da su tamo onako zapetljane. Kontam da ih ostavim ili donesem u kuću, pa raspetljavam fino u toplom?![]()
Ženo ludaMorgen wrote: 26 Nov 2023, 14:20Joj da sam ti blize…Dori wrote: 26 Nov 2023, 14:17 Otišla u supu tražiti lampice da stavim napolje….Kad sam vidjela koliko su zapetljane, ostavila i vratila se u kuću![]()
Sad mi crv proradio, znam da su tamo onako zapetljane. Kontam da ih ostavim ili donesem u kuću, pa raspetljavam fino u toplom?![]()
Ja najvise volim da otpetljavam
Meni drugarice donose nakit (lančiće, narukvice, mindjuse)
Onako ko klupko

Višti kako si pametan
Ali sam se bar ove godine naučila da “probam” lampice prije nego sto ih omotam oko svega

Još samo da skontaš kako da im ispadne iz ruku. Možda da malo gurneš, pa neki nakit da ode pod trosjed

One meni to ostave na par dana

Dori wrote: 26 Nov 2023, 14:17 Otišla u supu tražiti lampice da stavim napolje….Kad sam vidjela koliko su zapetljane, ostavila i vratila se u kuću![]()
Users browsing this forum: Anestzijaaa and 2 guests