Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Bonaqua wrote:Nisam ja za ovaj vid "sporta i rekreacije". Meni da je krevet i sta mekano ispod. Auta, vozovi, krovovi i te stvari su mi totalno out i nepotrebni.
Ma sigurno nije to ono pravo....ali mladi ljudi...šta će....nema uvjeta , stana....a želja velika
ružni wrote:U Brčkom je dosta prisutno auto-jahanje. Svake večeri redovi automobila na bescarinskoj zoni i nešto manje na groblju.
Uvijek je toga bilo a nekada davno islo se putem prema Goricama iz Brckog i na lijevojoj strani bilo zemljiste poljoprivrednog dobra ekonomije ....e tu je bilo jahanja a kada dodje jesen i zima komsija sa traktorom je izvlacio one koji zapadnu u blato
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
ružni wrote:U Brčkom je dosta prisutno auto-jahanje. Svake večeri redovi automobila na bescarinskoj zoni i nešto manje na groblju.
Uvijek je toga bilo a nekada davno islo se putem prema Goricama iz Brckog i na lijevojoj strani bilo zemljiste poljoprivrednog dobra ekonomije ....e tu je bilo jahanja a kada dodje jesen i zima komsija sa traktorom je izvlacio one koji zapadnu u blato
Svaki grad / selo ima tu auto - sex zonu.....
Nekad davno sam zivila nedaleko od te zone , posebno se sibalo tamo kada kukuruz malo vise izraste ..i prikrije vidljivost ..u svako doba dana / noci bilo je posjetilaca ...
Bonaqua wrote:Nisam ja za ovaj vid "sporta i rekreacije". Meni da je krevet i sta mekano ispod. Auta, vozovi, krovovi i te stvari su mi totalno out i nepotrebni.
Bonaqua isti smo,krevet pa biraj pozu...... :krevet