Jel' brenerom....laganini wrote:..u zadnje vrime sam počeo i jaja depilirat...

Moderators: spacebound, Duminjo
Ouch hahahahahaahahahahahahahahradeta62 wrote:Jel' brenerom....laganini wrote:..u zadnje vrime sam počeo i jaja depilirat...
to je super...ali moraš redovito....jadna majka, kad krene rastilaganini wrote:..u zadnje vrime sam počeo i jaja depilirat...

Kao vrsni poznavalac svih vrsta depilacijaTrepavica wrote:Je li neko porbao ovaj nacin depilacije...??!
[ytube][/ytube]
Trepavice,ko nije probao obavezno da proba ovo, skida i kozu...Trepavica wrote:Je li neko porbao ovaj nacin depilacije...??!
[ytube][/ytube]

Hvala ti najljepsa - a mene épilira kozmeticarka i zadovoljna njenom rezultatomradeta62 wrote:Trepavice,ko nije probao obavezno da proba ovo, skida i kozu...Trepavica wrote:Je li neko porbao ovaj nacin depilacije...??!
[ytube][/ytube]posle jednog tretmana dlacice vise ne rastu.
![]()
Ja sutra idem da se upisem na kurs za kozmeticara.Trepavica wrote:Hvala ti najljepsa - a mene épilira kozmeticarka i zadovoljna njenom rezultatomradeta62 wrote:Trepavice,ko nije probao obavezno da proba ovo, skida i kozu...Trepavica wrote:Je li neko porbao ovaj nacin depilacije...??!
![]()
Hajd nek ti je sa srecom - i puno tetica sa puno dlacica ti zelimradeta62 wrote:Ja sutra idem da se upisem na kurs za kozmeticara.Trepavica wrote:Hvala ti najljepsa - a mene épilira kozmeticarka i zadovoljna njenom rezultatomradeta62 wrote:Trepavice,ko nije probao obavezno da proba ovo, skida i kozu...Trepavica wrote:Je li neko porbao ovaj nacin depilacije...??!
![]()
Ako budes radio svoj posao savjesno - vjerujem da hoce ... Tete ne zale dati , ako zadovoljne uslugom ..radeta62 wrote:Trepuska, Hvala,mozda dobijem od neke i baksisa za uslugu..
Da pokvarim nista ne mogu ali potrudicu se da sve budu zadovoljene...........Trepavica wrote:Ako budes radio svoj posao savjesno - vjerujem da hoce ... Tete ne zale dati , ako zadovoljne uslugom ..radeta62 wrote:Trepuska, Hvala,mozda dobijem od neke i baksisa za uslugu..
Slobodno ti ... Vole zene njegu ...radeta62 wrote:Da pokvarim nista ne mogu ali potrudicu se da sve budu zadovoljene...........Trepavica wrote:Ako budes radio svoj posao savjesno - vjerujem da hoce ... Tete ne zale dati , ako zadovoljne uslugom ..radeta62 wrote:Trepuska, Hvala,mozda dobijem od neke i baksisa za uslugu..
ZeMka balkanska;)))))))))))))storm wrote:ima nogu ko safet sušićJagoda wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovde brijac ne pomaze,mora se prvo pokosit'....Jagoda wrote:ZeMka balkanska;)))))))))))))storm wrote:ima nogu ko safet sušićJagoda wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa jesam te lijepo zamolila da ne objavljujes moje fotke!radeta62 wrote:....![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest