Fuddo wrote: 28 Nov 2023, 08:05 Gleaj sad kad mi ne mogne auto upalit, onda moram zvat nekog mahmurnog dzejsona da dodje sa baterijama, a dok on dodje ko ziv ko mrtav.

Moderator: VIP

Fuddo wrote: 28 Nov 2023, 08:05 Gleaj sad kad mi ne mogne auto upalit, onda moram zvat nekog mahmurnog dzejsona da dodje sa baterijama, a dok on dodje ko ziv ko mrtav.

Da ti ih milujem i citiram Jesenjina
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Moja RajaJulia-Klara wrote: 28 Nov 2023, 08:48 jao, dosli Spanjolcipa kako ovo ovako glasno i puno pricaju, isto kokosinjac...sta je ovo, majka mu stara
lijepi homeoffice
![]()
Ovdje iduce sedmice najavili -16....Narandzasti meteoalarm danas....Fuddo wrote: 28 Nov 2023, 08:04 Ugodnih minus 16
A tek pocelo
Da sam mladji opljacko bih banku i pobjego u meksiko, ozenio neku huaniti i pravio joj djecu i burita. To je zivot, a ne ovo sibirsko sranje i bajden.
Pu!

A imam,

Aha ... ide ba ... jebe otklegod ko stigne ... sexa k'o u priči

Moj fuddo ja doktoriro na tome ovih 25 godina.Jedino ovi od 700 eurica pa gore mogu raditi par godina i da drze struju,pale velika auta a i to ako pravilno koristis.Al dobro to su profi ja i ne mogu sa tim igrackama raditi.To je dobro za svoje auto imati.Za sire upotrebe taraba.

Ma ja.Starter pomocni za paljenje.Nije punjac,to baska imam a i to je nauka citava da ne bacis pare.

Evo biznisa,daj vakih po 5 glava

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests