Baš je fino krenulo. Dobio prekršaj zbog "prekoračenja roka plaćanja", a kaznu za vožnju nikad nisam dobio
Haman ću morati na sud.
Moderator: VIP

Nemoj da presaugašpizarro wrote: 30 Nov 2023, 07:51 dobro jutro moji dragi prijatelji!
5 minuta sam na forumu i vec su mi baterije 110% napunjene pozitivnom energijom!

Vjerovatno nisi preuzeo. Obicno ti dostave na prijavljenu adresu prebivalista, pa ako postar nikog ne zatekne, ostavi obavijest da mozes preuzeti prekrsajni nalog u roku od 5 dana u posti, il tako nesto. Ako ne preuzmes ni tad, oni ga vrate u MUP, a ovi smatraju da su ti ga uredno dostavili. Sad je vjerovatno prosao rok od 8 dana za placanje polovine kazne i onda ti odmah zaracunaju 20,00 KM na ime prekoracenja roka za placanje. Boli njih briga, zavedeno ti je u registar pa se ti pusiChan wrote: 30 Nov 2023, 07:56 Jutro
Baš je fino krenulo. Dobio prekršaj zbog "prekoračenja roka plaćanja", a kaznu za vožnju nikad nisam dobio
Haman ću morati na sud.

Da sad sam provjerio tamo na stranici IDDEEA u bazi podataka. Jeste, zaračunali su dodatnih 20 KM na kaznu koju nikad nisam dobio niti sam dobio u poštanskom sandučetu obavijest. Tek sam jutros naletio tu obavijest od jučer jer ni žena ni ja nismo jučer otvarali sanduče, a u bazi piše upravo "prekoračenje roka plaćanja".Koraci_u_noci wrote: 30 Nov 2023, 09:08Vjerovatno nisi preuzeo. Obicno ti dostave na prijavljenu adresu prebivalista, pa ako postar nikog ne zatekne, ostavi obavijest da mozes preuzeti prekrsajni nalog u roku od 5 dana u posti, il tako nesto. Ako ne preuzmes ni tad, oni ga vrate u MUP, a ovi smatraju da su ti ga uredno dostavili. Sad je vjerovatno prosao rok od 8 dana za placanje polovine kazne i onda ti odmah zaracunaju 20,00 KM na ime prekoracenja roka za placanje. Boli njih briga, zavedeno ti je u registar pa se ti pusiChan wrote: 30 Nov 2023, 07:56 Jutro
Haman ću morati na sud.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ak ti je u Sa, tek sad stizu one iz marta il tako nesto. Toliko tih naloga imaju da ne mogu stic. Jedan moj prijatelj u Ilijasu na autoputu prekoracio ono na samom pocetku kad su postavili kameru, tek neki dan mu stigla kaznaVanilla wrote: 30 Nov 2023, 09:29 Meni na Iddeea-i nema one kazne - ono što sam mislila/mislim da sam prekoračila brzinu pri izlasku sa AP.
Kažu kolege da može, navodno, potrajati i do 6 mj. dok dođe kazna![]()
Jeste, ulaz u Sa. Onda ću se ja načekati (pred kraj septembra je to bilo) - a sve se nadala da možda i nisam prekoračila brzinu...Koraci_u_noci wrote: 30 Nov 2023, 09:33Ak ti je u Sa, tek sad stizu one iz marta il tako nesto. Toliko tih naloga imaju da ne mogu stic. Jedan moj prijatelj u Ilijasu na autoputu prekoracio ono na samom pocetku kad su postavili kameru, tek neki dan mu stigla kaznaVanilla wrote: 30 Nov 2023, 09:29 Meni na Iddeea-i nema one kazne - ono što sam mislila/mislim da sam prekoračila brzinu pri izlasku sa AP.

Nadam se da nisam jer, inače, vozim prilagođenom brzinom. Na to baš pazim. To sam se nešto bila zamislila

Vanilla wrote: 30 Nov 2023, 09:39 Svezala kosu u konjski rep, stegla k'o da je tuđa kosa i glava. Već me glava zaboljela![]()

Potraje to dok dodje,ne sekiraj seVanilla wrote: 30 Nov 2023, 09:29 Meni na Iddeea-i nema one kazne - ono što sam mislila/mislim da sam prekoračila brzinu pri izlasku sa AP.

Vjeruj mi nije ... ja sam spavao par puta na poslu ... nebih višeArthur Dent wrote: 30 Nov 2023, 06:05 jutrooo!
ko nije naspavan?
mani je najbolje da na poslu spavam, bar bih gorivo ustedio..
kako ti je cojek dorislave? jel hasta plaho?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest