Zato što moraš ispuniti dva uvjeta. Prvi je dva-tri mjeseca staža, a drugi je broj postova. Mislim da je minimum 300 postova. Konstatujem da ti fali nekoliko postovaMala_Mu wrote:A zasto ja ne vidim taj neki "zasticeni dio foruma"![]()

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Zato što moraš ispuniti dva uvjeta. Prvi je dva-tri mjeseca staža, a drugi je broj postova. Mislim da je minimum 300 postova. Konstatujem da ti fali nekoliko postovaMala_Mu wrote:A zasto ja ne vidim taj neki "zasticeni dio foruma"![]()
Zahvaljujem na odgovoru..Krokodil Behko wrote:Zato što moraš ispuniti dva uvjeta. Prvi je dva-tri mjeseca staža, a drugi je broj postova. Mislim da je minimum 300 postova. Konstatujem da ti fali nekoliko postovaMala_Mu wrote:A zasto ja ne vidim taj neki "zasticeni dio foruma"![]()
vid'sto .... zaobilazi istinuSpanac_113 wrote:i staz se boduje
ja jos cekam
MORENA wrote:e ljudi, a sto ja nisam u nekom klanu
inace, jos placem za laganiijem
a nism uspela da mu dam mejl, jaooo
daj meni, ja cu mu proslijeditiMORENA wrote:e ljudi, a sto ja nisam u nekom klanu
MORENA wrote:e ljudi, a sto ja nisam u nekom klanu
Julia-Klara wrote:MORENA wrote:e ljudi, a sto ja nisam u nekom klanu
Sve klanovi Morena, nemoj među tračericeMORENA wrote:Julia-Klara wrote:MORENA wrote:e ljudi, a sto ja nisam u nekom klanu
hm, pa vidi, nemam kontakt s njijednom od vas zena, a negde sam procitala to o klanu.
Inace se zezam, ja sam dosta govana, s oprostenjem, pojela, da mi forumske zajebancije vec odavno ne trebaju.
Ovako mi mirna glava
Dacu ti ja njegovuMORENA wrote:e ljudi, a sto ja nisam u nekom klanu
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests