Upravo a ukrajinska politika i ideologija je Ukrajina Ukrajincima, npr. mi smo se borili za jedan covjek jedan glas i svi ljudi jednaki zato je nasa borba bila casna.Superhik wrote: 12 Nov 2023, 16:33Svako se ponekad može služiti fašističkim metodama ili metodama koje lice na to. Kao incident, izuzetak,... ali ono što čini fašistu fašistom je ideologija i politika. A to je u ovom slučaju rokanje po civilima, agresija, genocid, holdomor,.... i sve to uz degradiranje naroda i države koji su na udaru. Dakle nešto nižeg ranga i ti upravo tu rusku priču ovdje plasiras. Izrael ne miješaj sa ovom temom, pogotovo zato što ja nisam nikad podrzavao Izrael. Druga stvar je kako ljudi koji su u jednoj krajnosti te te svrstaju u drugu ako se u zehru razlikujes. Izrael jeste fašistička država jer ima fašističku ideologiju i isto tako je i Rusija. Mislio sam prijaviti tvoj post za ono o dzubrivu ali neću jer očigledno imaš prostor za to čim ovdje bez osude propagiras da je:rocko wrote: 12 Nov 2023, 14:54
To je tvoje misljenje a ne cinjenica, cinjenica je da je Ukrajina puna ili je bar bila dok nisu izginulii sto nosaju svastike i ostala nacisticka obiljezija ,
nije bitno ko prica bitno je da su to istorijske cinjenice,
Mozda nije izvrsena agresija jer su komsije malo vece ali genocid itekako je izvrsen od strane tih sto vicu slava ukraine , eno ispade blamaza kad dodje Zelinski u Kanadu i kanadjani doveli pocasnog gosta jedan od onih slava ukraini nakraju ispade on ucesvovo u genocidu nad jevrejima u Ukrajini i Poljskoj ( ni oni sa pomoz bog i za dom spremni nisu izvrsili agresiju na druge drzave al jesu genocid)
Branis branis cioniste ono ti si standardni supljeglavac kojeg nafiluju mediji i ponavlja ko papagaj .
Ja nikad ne guram rusiju ispred USA, sto se tice Palestine to sam ti vec napisao davno kada si poceo lupati gluposti i podrzavat Izrael da je nama Palestina generacijsko pitanje da su jos moje rahmetli nene i dide cekale da Palestinci budu slobodni , evo i ja cekam bar da budu dvije drzave,
Samo teski necovjek moze braniti Izrael i prije Oktobra ove godine a danas braniti Izrael i ratne zlocine prisivati etikete hamasa Bosnjacima moze samo nas neprijatelj a ako se takav kojim slucajem rodio i nosi Muslimansko ime ti su tek posebna sorta dzubriva jer takvih nema 0.0001% medju nama.
P.S. posto imas problema sa vidom podebljo sam ti odgovor iz proslog posta na pitanje ko je poceo u ukrajini
Ukrajina počela rat,
Ukrajina fašistička,
Ukrajina vještacka tvorevina koja nema svoju historiju I drzavnopravnu tradiciju,
Slava Ukrajini fašistički pozdrav....
Šta je to drugo nego rusko-srpska šuplja zaštićena populističkim dušobrižnistvom za Palestinu?
Nadolazis od 2014 do 2022 na podruciju pod kontrolom ruskih separatista u Luhanskom Dobmas , Donjetsk od granata i snajpera je ubijeno 10 hiljada civila nisu ih ubijali rusi . izuzev ako vjerujes da su svi pocinili samoubistva.
Holdomor kako god bio tragican nije bio izuzetak nego pravilo u Staljinovom USSR gdje se islo da gladju i neimastinom utjeraju ljude u komunizam, zato Tito nije htjeo po cijenu rata u Istocni Blok
Jeli ti to komentarises rad administracije?
Ja pisem uopsteno o dzubrivu od ljudi a ako se neko pronadje u toj kategoriji , taj se mora upitati zasto se nasao tu.