vidi se ko zna znanjeburek67 wrote:more pricat ko sta hoce al' lijepo je kad "knap" klizi...bilo tam il vam..
samo ne valja kad je bas ono pod rucnom

Moderators: spacebound, Duminjo
vidi se ko zna znanjeburek67 wrote:more pricat ko sta hoce al' lijepo je kad "knap" klizi...bilo tam il vam..
samo ne valja kad je bas ono pod rucnom
IM_ex wrote:kojaZagorka wrote:Znaci nije potpuno izmisljena ona scena iz filma "najslađe stvorenje" kad se onoj zenskoj lik s pirsingom na penisu zaglavi u usta i natekne i ona jadna ni tamo-ni vamo,spasioce zvati,sva zgrada i komsiluk na noge![]()
ozbiljno pitam, bona, nisam gledala taj film
Ni meni...ama nikadaRum wrote:Nije mi se desilo da se zaljepim
Jagoda wrote:Gluho bilo, kod nas je bila djevojka, onako malo poruzna, ma svi joj krv pili na slamku. Helem, uda se ona napokon, i prva bracna noc, joj kad je pocela frka, hitna, policija, folovi. Zivjeli su ulica do mene, al mahala ko mahala, svi iz moje ulice se kao slucajno nasli u njenoj u 3 ujutroDa ne propuste sta. Ujutro sam cula da im se bas to desilo, i da su morali pozvati hitnu. A ovi idioti kad su dosli navodno nisu im pomogli na licu mjesta, nego ih onako zajedno zamotali i u hitna kola, pa u bolnicu. A kretenski komsiluk onda napravio hiljadu nekih odvratnih pricica na taj account, pa su se njih dvoje na kraju morali odseliti, jer se bullcrap nije mogao izdrzati.
Narod