Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Tokmak wrote: 06 Dec 2023, 10:03
Cage je zakon ,i zbog odigranih uloga ,ali i zbog toga što se odrekao prezimena kako ljudi ne bi mislili da mu daju uloge preko štele.
Ne volim Toma Hanksa nakon sudjelovanja u Da Vincijevom kodu.
Zasto?
Ja obožavam Henksa, jer je glumio u onom filmu kojeg niko na forumu nije gledao
Tokmak wrote: 06 Dec 2023, 10:03
Cage je zakon ,i zbog odigranih uloga ,ali i zbog toga što se odrekao prezimena kako ljudi ne bi mislili da mu daju uloge preko štele.
Ne volim Toma Hanksa nakon sudjelovanja u Da Vincijevom kodu.
Koliko mi bila oooodvratna njena uloga, ja ne znam dal je ikad mogla da izadje iz te fioke
IMG_4252.jpeg
Gledao sam prije tu seriju, sad me je naveo tvoj post da potražim ostale glumce iz te serije.
Znam da je Michael Landon nažalost rano i davno umro.
Serija je bila predobra („schöne, heile Welt“)
Nelly je bila personificirani đavo koliko je bila ohola, zla, isto ko njena mater Hariett
Volela sam sve da gledam od M. Landona, tačno verujem da je bio anđeoskog karaktera kao u sledecoj seriji u oojoj je glumio anđela
Naseef Mushroom wrote: 10 Jan 2024, 16:06
Gledao sam prije tu seriju, sad me je naveo tvoj post da potražim ostale glumce iz te serije.
Znam da je Michael Landon nažalost rano i davno umro.
Serija je bila predobra („schöne, heile Welt“)
Nelly je bila personificirani đavo koliko je bila ohola, zla, isto ko njena mater Hariett
Volela sam sve da gledam od M. Landona, tačno verujem da je bio anđeoskog karaktera kao u sledecoj seriji u oojoj je glumio anđela
I ta druga serija je super mada sam više gotivio onog bradonju što je glumio sa njim
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.