RS - all about
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
- Status: Offline
Re: RS - all about
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- drugrankovic
- Inventar foruma

ne vredjaj me. unuk sam udbaša, čistokrvnog komuniste, koji je osetio dobro nož ustaški i ustaškog cveća, koji je poturao pleća da bi tvojim roditeljima i mojim, tebi i meni bilo bolje... nikada nisam vaspitavan da je saradnja sa okupatorom ništa drugo osim sraman izdajnički čin. doksus e četnici u bosni i rokali krvavo protiv ustaša i hrvatskog cveća ovi usrbiji suse borili sa prasetinom i jagnjetinom u tanjiru šlihtajući se švabi!Julia-Klara wrote:vrijeme je da rankovic promijeni ime u mihailovic ili mihajlovic, kako se onaj djikan zvao
pripazi na reči... kakav draža, kur.ac na biciklu je on i izdajnik... drug rankovic, e taj je pošten drug i čovek, nije lađni komunista titoista, zato je i smenjen...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma

i rs srpska je priznat entitet vašim potpisom, pa ti laj kako ti miloJulia-Klara wrote:Kosovo je priznata drzava, priznali je mi ili ne, ili vi
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Nemoj bolan da mrzis toliko:( Stvarno i iskreno sam tuzna za tebe:( Boli me kad vidim da se ljudi patedrugrankovic wrote:jagoda jedina dobra stvar za nas od te BiH je što bosna ne sme dat priznanje kosovu... ne sme zbog rs jer nema jedinstveni stav oko toga i to bi je koštalo... inače sura biste potrčali priznati nasilno otimanje teritorije srbiji... i upamti to ti je kvaka svega... priznaš kosovo ode srpska jer ne može dvostruki aršini... ja ne želim srpsku da bi izgubio kosovo, kosovo je bilo naše od vajkada dok turčin prokleti tu silom nije došao... ali i njemu je svanuo crni petak, svanuće i ovima...
Bosna je u procesu priznavanja Kosova. Samo dok Ameri ture u suru Putka sa Ukrajinom;))))) Ali vjerujem da ti to ne bi znao, jer se poznavanje svjetske politcke scene kod tebe svodi na okucnicu;)))))))
Sumska nije [priznati entitet, jer je dokument potpisan nelegalno, od strane stranih drzavljana;))))) Imas li koga u Hagu?! Ja imam
Come on, razocarao si me sad. Stvarno sam mislila da si potkovaniji. Nemo' bolan da izgubim interes za tebe
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
Da vidim jesi li sposoban upotrijebiti razum; pronađi podatak koliko je Kosovara bilo na Kosovu poslije 2, svjetskog rata pa onda pronađi koliko ih je danas pa skontaj za koliko puta su se oni povećali i koliko će ih biti za cca 40 godina.drugrankovic wrote:jagoda jedina dobra stvar za nas od te BiH je što bosna ne sme dat priznanje kosovu... ne sme zbog rs jer nema jedinstveni stav oko toga i to bi je koštalo... inače sura biste potrčali priznati nasilno otimanje teritorije srbiji... i upamti to ti je kvaka svega... priznaš kosovo ode srpska jer ne može dvostruki aršini... ja ne želim srpsku da bi izgubio kosovo, kosovo je bilo naše od vajkada dok turčin prokleti tu silom nije došao... ali i njemu je svanuo crni petak, svanuće i ovima...
Može li ?
Onda sve to uzmi u užoj Srbiji pa skontaj koliko je mortalitet a koliko natalitet u Srbiji pa onda skontaj ko će biti većina kroz cca 40 godina - ako bi Kosovo ostalo u sklopu Srbije.
Dakle, već Milošojć je to skontao i izazivao je nerede na Kosovu sa jednim jedinim ciljem - da se Kosovo odcijepi.
Jer, ako bi Kosovo ostalo u Srbiji, onda bi Srbi kroz cca 40 godina bili nacionalna manjina a Kosovari većina.
Dakle, ako Kosovari u prosjeku imaju 4 djece i kroz dvadeset godina to računaj onako kako želiš i onda opet kroz 20 godina pa ti dođe da se uhvatiš za glavu i onda skontaš da tvoji vrli političari nešto tebi lažu.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
entitet da , drzava ne ...drugrankovic wrote:i rs srpska je priznat entitet vašim potpisom, pa ti laj kako ti miloJulia-Klara wrote:Kosovo je priznata drzava, priznali je mi ili ne, ili vi
-
Spanac_113
- Inventar foruma

nije osjetio nistadrugrankovic wrote:ne vredjaj me. unuk sam udbaša, čistokrvnog komuniste, koji je osetio dobro nož ustaški i ustaškog cveća
da jeste znao bi
Nema velike razlike, jer RS ima skoro pa sve funkcije države,........... tako je neko potpisaoJulia-Klara wrote:
entitet da , drzava ne ... a mama ti laje
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
- drugrankovic
- Inventar foruma

ja tvoje poznavanje politike i činjenica neću vredjati sama iznosiš koliko znaš i šta si u stvari... ti si dobra osoba spremna za jedinstvenu bosnu? malo juče... putina su sami stvorili raznim secesijama i ovo oko ukrajine je duh koji je izašao iz boce, ali ameri gledaju licemerno i imaju dvostruke aršine ali to više ne prolazi...a ti ako se pozivaš na sebi dobro od tih zlotvora treba da te je sram...Jagoda wrote:Nemoj bolan da mrzis toliko:( Stvarno i iskreno sam tuzna za tebe:( Boli me kad vidim da se ljudi patedrugrankovic wrote:jagoda jedina dobra stvar za nas od te BiH je što bosna ne sme dat priznanje kosovu... ne sme zbog rs jer nema jedinstveni stav oko toga i to bi je koštalo... inače sura biste potrčali priznati nasilno otimanje teritorije srbiji... i upamti to ti je kvaka svega... priznaš kosovo ode srpska jer ne može dvostruki aršini... ja ne želim srpsku da bi izgubio kosovo, kosovo je bilo naše od vajkada dok turčin prokleti tu silom nije došao... ali i njemu je svanuo crni petak, svanuće i ovima...![]()
Bosna je u procesu priznavanja Kosova. Samo dok Ameri ture u suru Putka sa Ukrajinom;))))) Ali vjerujem da ti to ne bi znao, jer se poznavanje svjetske politcke scene kod tebe svodi na okucnicu;)))))))
Sumska nije [priznati entitet, jer je dokument potpisan nelegalno, od strane stranih drzavljana;))))) Imas li koga u Hagu?! Ja imam![]()
Come on, razocarao si me sad. Stvarno sam mislila da si potkovaniji. Nemo' bolan da izgubim interes za tebe
- drugrankovic
- Inventar foruma

ja tvoje poznavanje politike i činjenica neću vredjati sama iznosiš koliko znaš i šta si u stvari... ti si dobra osoba spremna za jedinstvenu bosnu? malo juče... putina su sami stvorili raznim secesijama i ovo oko ukrajine je duh koji je izašao iz boce, ali ameri gledaju licemerno i imaju dvostruke aršine ali to više ne prolazi...a ti ako se pozivaš na sebi dobro od tih zlotvora treba da te je sram...Jagoda wrote:Nemoj bolan da mrzis toliko:( Stvarno i iskreno sam tuzna za tebe:( Boli me kad vidim da se ljudi patedrugrankovic wrote:jagoda jedina dobra stvar za nas od te BiH je što bosna ne sme dat priznanje kosovu... ne sme zbog rs jer nema jedinstveni stav oko toga i to bi je koštalo... inače sura biste potrčali priznati nasilno otimanje teritorije srbiji... i upamti to ti je kvaka svega... priznaš kosovo ode srpska jer ne može dvostruki aršini... ja ne želim srpsku da bi izgubio kosovo, kosovo je bilo naše od vajkada dok turčin prokleti tu silom nije došao... ali i njemu je svanuo crni petak, svanuće i ovima...![]()
Sumska nije [priznati entitet, jer je dokument potpisan nelegalno, od strane stranih drzavljana;))))) Imas li koga u Hagu?! Ja imam![]()
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
RS NEMA legitimited prvae drzave, a to sto ïma "funkcije" objesi macku o repmrki62 wrote:Nema velike razlike, jer RS ima skoro pa sve funkcije države,........... tako je neko potpisaoJulia-Klara wrote:
- drugrankovic
- Inventar foruma

mrki62 wrote:Nema velike razlike, jer RS ima skoro pa sve funkcije države,........... tako je neko potpisaoJulia-Klara wrote:
klaro prvo si me nazivala izdajnikom onim mihailovićem, rekoh ti laj ti laj, a potom mi spominješ i majku?
eto, i posle ćete da trubite o nekom jedinstvu...
- drugrankovic
- Inventar foruma

ali sarajevo tamo uticaja nema, to je bitnoJulia-Klara wrote:RS NEMA legitimited prvae drzave, a to sto ïma "funkcije" objesi macku o repmrki62 wrote:Nema velike razlike, jer RS ima skoro pa sve funkcije države,........... tako je neko potpisaoJulia-Klara wrote:
Pa pobij cinjenicamadrugrankovic wrote: ja tvoje poznavanje politike i činjenica neću vredjati sama iznosiš koliko znaš i šta si u stvari... ti si dobra osoba spremna za jedinstvenu bosnu? malo juče... putina su sami stvorili raznim secesijama i ovo oko ukrajine je duh koji je izašao iz boce, ali ameri gledaju licemerno i imaju dvostruke aršine ali to više ne prolazi...a ti ako se pozivaš na sebi dobro od tih zlotvora treba da te je sram...
Putina jesu Ameri napravili, treba im;) Isto kao sto su fajn iscenirali desavanja u Ukrajini. Samo sto ti ne zelis da vidis pravi razlog. Strateski polozaj Bosne je takav da Ameri sigurno nece dopustiti da par glupaka kao Dodo, koji se igraju politike, budu odgovorni za sprovodjenje njihovog plana. Zalosno je da Bosna ima tome da se nada, ali je to suha cinjenica.
Zlotvori ili ne, oni vladaju svijetom, opet suha cinjenica. Da obratis malo paznju, skuzio bi da se moji komentari ne mijenjaju prema "klimatskim" okolnostima;)))))) Kako osudjujem jedne, tako i druge. Ipak, treba biti objektivan no?!
D.I.L.L.I.G.A.F.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
@rankovic
mamu sam izbrisala odmah nakon postavljanja posta,ali su ga ti procitao takvog
izvinjavam se zbog toga
sto se tice rankovica i onog drugog - meni su isti
izvinjavam se zbog toga
- drugrankovic
- Inventar foruma

dao sam ja tebi činjenice oko hrvatskih ustaša prolećara i film ali dzaba, nemaš argumente već laži i onda udri...Jagoda wrote:Pa pobij cinjenicamadrugrankovic wrote: ja tvoje poznavanje politike i činjenica neću vredjati sama iznosiš koliko znaš i šta si u stvari... ti si dobra osoba spremna za jedinstvenu bosnu? malo juče... putina su sami stvorili raznim secesijama i ovo oko ukrajine je duh koji je izašao iz boce, ali ameri gledaju licemerno i imaju dvostruke aršine ali to više ne prolazi...a ti ako se pozivaš na sebi dobro od tih zlotvora treba da te je sram...
Putina jesu Ameri napravili, treba im;) Isto kao sto su fajn iscenirali desavanja u Ukrajini. Samo sto ti ne zelis da vidis pravi razlog. Strateski polozaj Bosne je takav da Ameri sigurno nece dopustiti da par glupaka kao Dodo, koji se igraju politike, budu odgovorni za sprovodjenje njihovog plana. Zalosno je da Bosna ima tome da se nada, ali je to suha cinjenica.
Zlotvori ili ne, oni vladaju svijetom, opet suha cinjenica. Da obratis malo paznju, skuzio bi da se moji komentari ne mijenjaju prema "klimatskim" okolnostima;)))))) Kako osudjujem jedne, tako i druge. Ipak, treba biti objektivan no?!))) ili no?!
dakle urkajina... evo ti činjenice
legitimno izabranu vlast demokratskim putem u kijevu ruše tri frakcije od kojih je jedna čista nacistička i koja je u demonstracije uvela vojni elemenat tj oružje... taj njihov vodja je još odavno izjavljivao da će seći vratove rusima i jevrejima... po majdanu divljaju ubijaju snajperima i policiju i demonstrante da bi što pre doveli do razbuktavanja i nasilnog svrgavanja s vlasti jer se demonstracije otegle a nikakve koristi... i onda upadaju na silu i parlament bira nekakvog tzv predsednika?! parlament?! mimo ustava... oslobađa se lopov julija timošenko koje se sad i zapad sklanja i koja je nedavno izjavaila ako ona ne pobedi na izborima za predsednika moraće da proradii treća revolucija! dakle ne ebe ta ni dva posto volju naroda... e sad što se ostatku zemlje nije svideo način rušenja demokratske vlasti u kijevu to je normalna stvar... uostalom sve je počelo od eu, čak je turski predstavnik pri briselu rekao:" neverovatna je vaša ospednutost komunizmo i rusijom koja je mrina zemlja, okanite se ucena prema nekim narodima kao ukrajini tipa ako niste snama onda ste protiv nas!"
oni su ti koji su podržali te naciste, i rekoh dodje na red da ostatk zemlje kaže nacistima ne! i ode krim... šalje kijev vojsku koja se u mnogim regionima pridružuje narodu neće za bagru da ratuje, za bandu i naciste... i onda osnivaju nekakvu narodnu gardu u koju idu dobrovoljci s majdana-nacisti jer regularna vosjka dezertira i odbija.... i dešava se da u zgradi divljaju nacisti pale ljude žive, a policija ne dozvoljava uvid i realnu istragu dok se ne skloni dokaz... izneli su ugljenisane leševe, medju kojima nage žene... što je dokaz da su prvo silovane a potom spaljene žive.... i ti mi sad podržavaš naciste ?!
ne podržavam secesiju jer bi bio licemeran prema kosovu, ali jasno kažem što se ovih nacista tiče:
udri putine da ne stane kamen na kamenu mamu ih fašističku!
- drugrankovic
- Inventar foruma

Julia-Klara wrote:@rankovic
izvinjavam se zbog toga
jer su srbi!
sama si se otkrila ovim.
nikako ne mogu biti isto, ranković je kokao ove izdajnike a i bio je jedna od tri glavne ličnosti komunističke priče u njenom samom začetku i jugi...
rukovodioc policije, udbe, i čovek koji je bio iskreni komunista a ne titoista koji su radili na svoju stranu i korist.
tebi je isti jer je hteo rešit problem kosova gde su albanski šiptarski balisti ubijali srbe tokom šesdesetih i proterivali ih...
pa smenjivanjem njega jasno je pokazano da to titu i odgovara, to što rade balisti i prolećari u hrvatskoj...
a tebi je to problem?
isti su ti jer su srbi
nisi veruj mi dostojna a ni mi mnogi pomena druga rankovića
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
jesi ti siguran da ja nisam srpkinja?
ja sam na prvom mjestu bosanka, ostalo me ne zanima, pogotovo ne tvoja nacionalisticka retorika
nacionalizma i ispranih mozgova mi haka glave, pa samim tim i takvih kao sto si ti

ja sam na prvom mjestu bosanka, ostalo me ne zanima, pogotovo ne tvoja nacionalisticka retorika
nacionalizma i ispranih mozgova mi haka glave, pa samim tim i takvih kao sto si ti
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Mogu li se sumirati neki zaključci, da ne čitam baš sve od početka? Čisto glavne crtice, ko je gornji, a ko donji.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
Koji bolan prolecari?! Pa ti kako ti se cefne povuces od Kulina Bana, ako tebi stima;))))) Ovo sve sto navodis za Ukrajinu recimo je samo dokaz onih mojih lazi da vidis samo svoju neposrednu politiku;) Otkud to stanje u Ukrajini, zasto, kako je doslo do toga. E o tom pojma nemas, i ne zato sto nisi sposoban da znas, nego zato sto ne zelis da znas:)drugrankovic wrote: dao sam ja tebi činjenice oko hrvatskih .... prolećara i film ali dzaba, nemaš argumente već laži i onda udri...
dakle urkajina... evo ti činjenice
Zanimljiv mi je fenomen kako sve sto se kosi sa "licnom" nekom istinom, odmah dobije konotaciju "to je zato sto mrzis Srbe". Ne, sa [psiholoske strane gledano, taj odgovor je olicenje nedostatka izgovora za neke licne duhove, i nesigurnosti;) U nedostatku argumenta, idemo po staroj dobroj "ti mene mrzis";)
Come on;) Daj mi politicke razloge i uslove objasni kako, sta i zasto stanje u Ukrajini:)
Ah i da, znas kako se kaze: svaki lazac najglasniej pominje tudje lazi;))))))))))
Sto se mene tice, moze i da dokumente postavljamo, oficijelne;) YouTube se ne pika hahahahahahahahahahahaahahahahah
Bla, ja sam uvijek iza, sam da znas
D.I.L.L.I.G.A.F.