Šta vam se ne sviđa na forumu?
Moderator: Krokodil Behko
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
- Status: Offline
Re: Šta vam se ne sviđa na forumu?
glasala za politicke i vjerske sukobe i teatralne odlaske i dolaske......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9594 times
- Been thanked: 11343 times
Dakle, ubjedljivo vode off topic, lako zapaljivi članovi, teatralni odlasci i dolasci i čoporativni napadi na neistomišljenike. Registrirano.
Ma riješićemo, nije problem
Onaj jedan glas za chat je od mene
Ma riješićemo, nije problem

Onaj jedan glas za chat je od mene

- Peggy Sue
- Aktivni forumaš
Nema ništa što mi se ne sviđa. A i da mi se ne sviđa ne bih to pokušavala mijenjati...
Jedino mi smeta što ne mogu pofatat sve sočne tračeve
, ali taj problem počinje s ove strane monitora, tako da vam se na to ne mogu žaliti...
Doduše, nije dato u opcijama za glasanje, ali nerviralo me što se jednom članu mnoooogo gledalo kroz prste pod onom standardnom "on je takav, svi ga znamo takvog", pa sam čak razmišljala da vam se počenam javljati s nekim sočnim psovkama i spominjanjem familije, pa da vidimo da li biste i na mene navikli. Srećom, taj član je jako rijetko tu, tako da lakse dišem i češće dolazim
Znate već o kome je riječ...
Jedino mi smeta što ne mogu pofatat sve sočne tračeve

Doduše, nije dato u opcijama za glasanje, ali nerviralo me što se jednom članu mnoooogo gledalo kroz prste pod onom standardnom "on je takav, svi ga znamo takvog", pa sam čak razmišljala da vam se počenam javljati s nekim sočnim psovkama i spominjanjem familije, pa da vidimo da li biste i na mene navikli. Srećom, taj član je jako rijetko tu, tako da lakse dišem i češće dolazim

-
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Ah, šteta, baš bi bilo interesantno vidjeti te u takvoj ulozi.Peggy Sue wrote:razmišljala da vam se počenam javljati s nekim sočnim psovkama i spominjanjem familije

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Peggy Sue
- Aktivni forumaš
Da pokušam..? Uvijek se mogu vaditi na hormone i trudnoćuBla wrote:Ah, šteta, baš bi bilo interesantno vidjeti te u takvoj ulozi.Peggy Sue wrote:razmišljala da vam se počenam javljati s nekim sočnim psovkama i spominjanjem familije

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14386 times
- Been thanked: 9958 times
glasah samo za jedne, a to ovi teatralci sa svojim odlascima i dolascima
hos da ides-idi...
al najge mi je kad onda pocnu za njima jao pa gdjeee jeee,aaaaaaa, sta se desiloo , uuuuuuu nije to ooookkkkk
nego, dje onaj String

al najge mi je kad onda pocnu za njima jao pa gdjeee jeee,aaaaaaa, sta se desiloo , uuuuuuu nije to ooookkkkk

nego, dje onaj String

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Ne dvoumi se nego opleti.Peggy Sue wrote:Da pokušam..?Bla wrote:Ah, šteta, baš bi bilo interesantno vidjeti te u takvoj ulozi.Peggy Sue wrote:razmišljala da vam se počenam javljati s nekim sočnim psovkama i spominjanjem familije

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

-
- Inventar foruma
ne svidjami se sto toliko pojedini glume neke finjake i moraliste a u isto vrijeme dodju da se kurvaju ovuda..
ne svidjami se sto je toliko izrazeno jednoumlje i istomisljenici koji ne postuju tudje misljenje ma kakvo ono bilo...
ne svijdami se osudjivanje i predrasude, jer ne mora znaciti da su svi takvi..
ne svijdami se neka sukanja u siframa samo dobro poznata tim istim istomisljenicima..
ne svijdami se sto stalno i jedino 10 istih korisnika(kao neki klan) je na forumu i niko ne valja osim njih nit se moze i ko drugi uklopiti od njih(osim ako im se ne podilazi i ljubi i njihove paradne guzice, da prostite,i opet se vracamo na istomisljenike) tako da na kraju ostaje tih istih 10 ogranicenih i sve tako u krug...
nije valjda forum da bude samo 10 ljudi i da pljuju po ostalima , valjda je forum da svako iznosi svoje misljenje i razmjenjuje iskustvo ...
zato valjda i jeste 10 ljudi samo na njemu... i volio bi da je drukcije da se pruzi sansa i drugima koji drukcije razmisljaju ako nista da se vise postuje i da ne izazivaju ban drugome radi njihovih licnih ne slaganja ili ne svijdanja sa misljenjem druge osobe...
najbolji pokazitelj je da je ostalo jednih te istih 10 ljudi na forumu ...forum je fino uradjen i ima pontencijala samo ovo sto se radi je jeza i stvarno nije korektno nimalo
stvarno nemam nista protiv drugih al izgleda da oni imaju nesto protiv mene jer prebrzo zakljucuju...

ne svidjami se sto je toliko izrazeno jednoumlje i istomisljenici koji ne postuju tudje misljenje ma kakvo ono bilo...
ne svijdami se neka sukanja u siframa samo dobro poznata tim istim istomisljenicima..
ne svijdami se sto stalno i jedino 10 istih korisnika(kao neki klan) je na forumu i niko ne valja osim njih nit se moze i ko drugi uklopiti od njih(osim ako im se ne podilazi i ljubi i njihove paradne guzice, da prostite,i opet se vracamo na istomisljenike) tako da na kraju ostaje tih istih 10 ogranicenih i sve tako u krug...

nije valjda forum da bude samo 10 ljudi i da pljuju po ostalima , valjda je forum da svako iznosi svoje misljenje i razmjenjuje iskustvo ...
zato valjda i jeste 10 ljudi samo na njemu... i volio bi da je drukcije da se pruzi sansa i drugima koji drukcije razmisljaju ako nista da se vise postuje i da ne izazivaju ban drugome radi njihovih licnih ne slaganja ili ne svijdanja sa misljenjem druge osobe...

najbolji pokazitelj je da je ostalo jednih te istih 10 ljudi na forumu ...forum je fino uradjen i ima pontencijala samo ovo sto se radi je jeza i stvarno nije korektno nimalo
stvarno nemam nista protiv drugih al izgleda da oni imaju nesto protiv mene jer prebrzo zakljucuju...

▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4333 times
- Been thanked: 3258 times
Ja ne mogu a da ne primijetim:Alpha wrote:ne svidjami se sto toliko pojedini glume neke finjake i moraliste a u isto vrijeme dodju da se kurvaju ovuda..![]()
![]()
zato valjda i jeste 10 ljudi samo na njemu... i volio bi da je drukcije da se pruzi sansa i drugima koji drukcije razmisljaju ako nista da se vise postuje i da ne izazivaju ban drugome radi njihovih licnih ne slaganja ili ne svijdanja sa misljenjem druge osobe...![]()
Alpha,
ne pise se "ne svidjami se" nego "ne svidja mi se". Dedera popravi to, jer mi se to ne svidja

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Ma ko oko moje dir'o?! Ne se kofrciti bolan, bolan:) Hod ljubi tebe Jagoda, al nema grickanjaAlpha wrote:ne svidjami se sto toliko pojedini glume neke finjake i moraliste a u isto vrijeme dodju da se kurvaju ovuda..![]()
![]()
zato valjda i jeste 10 ljudi samo na njemu... i volio bi da je drukcije da se pruzi sansa i drugima koji drukcije razmisljaju ako nista da se vise postuje i da ne izazivaju ban drugome radi njihovih licnih ne slaganja ili ne svijdanja sa misljenjem druge osobe...![]()

D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7802 times
- Been thanked: 18392 times
Hajde, hajde, ne "nalazite" se namaH

D.I.L.L.I.G.A.F.
Komentari na ovoj temi od pocetka..
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7802 times
- Been thanked: 18392 times
Mene samo zanima gdje Alfa vodi te diskusije i razmjene misljenja
i ko se usudjuje da ga ometa u tome

-
- Inventar foruma
Alfa je na temama gdje je zezancija da mi je do neke ozbiljnosti i pametovanja valjda bi bio na politici i filozofiji...i radi zezancije me napadaju ,tako da se ne usudjujem uzlaziti na neke ozbiljnje diskusije jer se ne isplati , nebitno evo postavili ste anketu i ona sama dogovri o cemu se radi najbolji dokaz a i registrovani forumasi ne prelazi preko 20 ljudi... i bolje da se posvetite tome malo vise nego meni , to je moje neko vidjenje a vi kako hocete... pozzzMaja wrote:Mene samo zanima gdje Alfa vodi te diskusije i razmjene misljenja
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
-