Na šta tebe podseća miris jeseni?
Muškarci pitaju žene odgovaraju ...
Moderator: Krokodil Behko
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1333 times
- Been thanked: 1583 times
- Status: Offline
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46515 times
- Been thanked: 8317 times
Re: Muškarci pitaju žene odgovaraju ...
Koje su boje 

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 24277 times
- Been thanked: 26434 times
Na ljubav.
Salim se

Na djetinjstvo, i onaj prvi ozbiljan nazeb, kesten pored puta...
Melanholiju.
Acta non Verba
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1333 times
- Been thanked: 1583 times
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 24277 times
- Been thanked: 26434 times
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 111 times
Jesen me podsjeća na berbu grožđa, pečenje rakije, cipanje drva i klanje krmenja.
Na šta te podsjeća zima?
Na šta te podsjeća zima?
Kontra mraku, kontra sili.
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28948 times
- Been thanked: 26611 times
- Status: Online
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25803 times
- Been thanked: 29649 times
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9539 times
- Been thanked: 16032 times
Na zelju za samoubistvom 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Braćo mila nemoj tako, popij kuvano vino, naloži malo vatru, biće sve u redu
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28948 times
- Been thanked: 26611 times
- Status: Online
- spacebound
- Urednik foruma
Bit ce uredu dok februar prodjeBlack Stallion wrote: 09 Dec 2023, 13:26Braćo mila nemoj tako, popij kuvano vino, naloži malo vatru, biće sve u redu

Evo slinavo vani, nebo sivo, zemlja blatna, granje golo, jos maglustina. Samo psihopati uzivaju sad

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Pa da se ne lažemo, i meni je ljeto najdraže, najbolje, najljepše i sve naj naj...spacebound wrote: 09 Dec 2023, 13:30Bit ce uredu dok februar prodjeBlack Stallion wrote: 09 Dec 2023, 13:26
Braćo mila nemoj tako, popij kuvano vino, naloži malo vatru, biće sve u redu
Evo slinavo vani, nebo sivo, zemlja blatna, granje golo, jos maglustina. Samo psihopati uzivaju sad![]()
Ali ja nekako volim kad je "sve u svoje vrime." Tipa, u nas u Hercegovini zna bit toplo za Božić ili Novu Godinu, a to ne volim. Volim kad je ljeti vruće,
zimi hladno, u proljeće toplo i sve cvijeta (bez kasnih mrazeva), u jesen ono jesensko

Sad sam u Švedskoj pa je zima doista zima
- spacebound
- Urednik foruma
Ma ok je to, nije normalno kad se godisnja izgube ali eto ja do proljeca prezivljavamBlack Stallion wrote: 09 Dec 2023, 13:40Pa da se ne lažemo, i meni je ljeto najdraže, najbolje, najljepše i sve naj naj...spacebound wrote: 09 Dec 2023, 13:30
Bit ce uredu dok februar prodje
Evo slinavo vani, nebo sivo, zemlja blatna, granje golo, jos maglustina. Samo psihopati uzivaju sad![]()
Ali ja nekako volim kad je "sve u svoje vrime." Tipa, u nas u Hercegovini zna bit toplo za Božić ili Novu Godinu, a to ne volim. Volim kad je ljeti vruće,
zimi hladno, u proljeće toplo i sve cvijeta (bez kasnih mrazeva), u jesen ono jesenskoi tako...
Sad sam u Švedskoj pa je zima doista zima
-
- Na probnom
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 13 times
Bas citam topic s nekoliko godina zakasnjenja

Skoro nevjerojatno mi zvuci da netko kome je hladno, a na minusu svakome je hladno, ne stavi si tzv duge gace kako mi to ovdje zoveno Long John. Na muskarce sada mislim u prvome redu. Zivimo u Skotskoj koja je prilicno hladna zimi, i sto sjevernije to hladnije naravno. U jednome smo mjestu nedaleko Glasgowa, u West highland gdje ni ljeta doslovno nisu topla a zime uvijek u minus. Duge gace su zapravo nedovoljne ispod hlaca jer materiali dugih gaca na trzistu su uglavnom pamuk ili razna sintetika sto je kod mnogih nedovoljno tako da muskarci nerjetko si stave klasicne debele strample sa stopalima i preko toga jeans ili trenirka, kako tko, Meni to uopce nije ni cudno ni odbojno, stovise gledam to kao pametno odijevanje. Jer ako zenama potreban termo sloj ispod hlaca normalno da je potreban i mnogim muskarcima. Govorim o oblacenju strampli zbog potrebe za toplinom, to dali je nekome fetish je sasvim druga tema o kojoj ovdje nije rijec.
Ja osobno sebi na minusima ispod 5 stupnjeva preko vunenih strampli stavim jos jedne iste debljine - gustoce pa tek onda jeans ili tajice, ne suknju jer bez obzira na dvoje strample bilo bi mi hladno. I prije obuvanja cizama koznih obavezno si stavljam jedne carape do koljena i nema ni zuljanja ni grebanja jer strample su od kvalitetne vune ili kashmira. Tako da na mi ne smeta sto suprug si stavlja strample, identicne mojima ali vece, nego jako bi mi smetalo da si ih ne oblaci u ovo doba godine. Njemu je dovoljan jedan par vunenih strampli ispod jeansa i uz termo dokoljenke preko to je to. A kada se presvlaci na poslu ili u gym centru to je nesto sto se ni neprimjecuje jer smatra se sasvim normalnim.
Eto, toliko od mene

Skoro nevjerojatno mi zvuci da netko kome je hladno, a na minusu svakome je hladno, ne stavi si tzv duge gace kako mi to ovdje zoveno Long John. Na muskarce sada mislim u prvome redu. Zivimo u Skotskoj koja je prilicno hladna zimi, i sto sjevernije to hladnije naravno. U jednome smo mjestu nedaleko Glasgowa, u West highland gdje ni ljeta doslovno nisu topla a zime uvijek u minus. Duge gace su zapravo nedovoljne ispod hlaca jer materiali dugih gaca na trzistu su uglavnom pamuk ili razna sintetika sto je kod mnogih nedovoljno tako da muskarci nerjetko si stave klasicne debele strample sa stopalima i preko toga jeans ili trenirka, kako tko, Meni to uopce nije ni cudno ni odbojno, stovise gledam to kao pametno odijevanje. Jer ako zenama potreban termo sloj ispod hlaca normalno da je potreban i mnogim muskarcima. Govorim o oblacenju strampli zbog potrebe za toplinom, to dali je nekome fetish je sasvim druga tema o kojoj ovdje nije rijec.
Ja osobno sebi na minusima ispod 5 stupnjeva preko vunenih strampli stavim jos jedne iste debljine - gustoce pa tek onda jeans ili tajice, ne suknju jer bez obzira na dvoje strample bilo bi mi hladno. I prije obuvanja cizama koznih obavezno si stavljam jedne carape do koljena i nema ni zuljanja ni grebanja jer strample su od kvalitetne vune ili kashmira. Tako da na mi ne smeta sto suprug si stavlja strample, identicne mojima ali vece, nego jako bi mi smetalo da si ih ne oblaci u ovo doba godine. Njemu je dovoljan jedan par vunenih strampli ispod jeansa i uz termo dokoljenke preko to je to. A kada se presvlaci na poslu ili u gym centru to je nesto sto se ni neprimjecuje jer smatra se sasvim normalnim.
Eto, toliko od mene
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3607 times
- Been thanked: 6618 times
Ja nikad ne nosim duge gace..
mozda da zivim negdje na selu u divljini..
ovako nije potrebno..zene su cudo, one nose sve zivo..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
-
- Na probnom
Razumljivo ako osjecas da ti nisu potrebne.Matan wrote: 22 Jan 2024, 11:45 Ja nikad ne nosim duge gace..
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3607 times
- Been thanked: 6618 times
Stvar navike..onaj ko ih obuce pa nosa, pa kad ih skine hladno mu..
onaj ko ih ne nosi svejedno mu je..
kao i sa rol kragnom..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
-
- Na probnom
Pa o tome bi se moglo diskutirati. Nevjerum da ikome nije.hladno.na minusima, nebitno musko ili zena.