Ko ce sljedeci napuniti Skaradneriju? Baja Mali Knindža?
Majka ove opajdare je srpkinja, a otac je Rom.Zove se Zoran, ali prezime (iz kojeg je izbacio "tursko h") ga odaje.

Oso bih i ja, sto. Zena je zivi seksVeca wrote: 09 Dec 2023, 23:42 nema veze sto joj je majka Srpkinja, a otac Rom, nego, kakva je ona 'nako...idu Sarajlije, ne pitaju nista, sam' nek' je igara
![]()

seln wrote: 09 Dec 2023, 23:37 Fuck you, Sarajevo!![]()
Ko ce sljedeci napuniti Skaradneriju? Baja Mali Knindža?
Majka ove opajdare je srpkinja, a otac je Rom.Zove se Zoran, ali prezime (iz kojeg je izbacio "tursko h") ga odaje.

Tesla se u grobu prevrceMaja wrote: 10 Dec 2023, 00:49 I sta se imamo vise icemu cuditi.
Evo, ovo je najgledaniji video na tik toku u 2023. Ima 500 miliona pregleda.
Ono jest da je zenska interesantna koliko je crna ali...

Zna ona kako nacerat muskinje na koncertMorgen wrote: 10 Dec 2023, 08:40 Odgledala sam par intervjua sad od nje i mogu reći da je jako pametna i elokventna.
Opajdaru drugacije zamisljam.
Al mi ide na zivce sa onim vrckanjem i forsiranjem guzice

Svaka cast, sto

Svako ima mogućnost da zaobiđe teme koje smatra glupim, baš kao što i ja zaobilazim 90% tema. IMHO, ovo je ozbiljan problem, ali svakom svoje mišljenje.Maja wrote: 10 Dec 2023, 00:29 Pa seln gdje su te ozbiljne teme koje tebe zanimaju.
Zalio si se da 90 pisto tema nije vrijedno upisa pa sam kontala sad ces otvoriti hrpu dobrih a ono preslika Prijevickinih pet arena
Ovo je samo sa ovog podforuma."Moj muž najviše voli moja stopala" Goca Tržan u "Estradanju" otkrila tajne iz spavaće sobe
Sarajevski tiktokeri u nemilosti organa reda-Facho priveden-Mirza ranjen
ANA MARIJA JE NAJLJEPŠA FUDBALERKA NA SVIJETU: MUŠKARCI SU LUDI ZA NJOM, A TEK DA ČUJETE ŠTA KAŽE ZA RONALDA
Irma radi u kovačnici i voli konje više nego ljude. Svi je žele za snahu
QR kod i na nadgrobnim spomenicima: Skenirate i saznate sve o pokojniku
Mostar dobiva prvi kafić za pse: Okupljalište za ljubitelje životinja, ali i utočište
Grlić Radman zaveo Analenu Baerbock do totalne zaljubljenosti
Kako podmladiti penis za 15 godina?
Pripadnica GP BiH optužila kolegu da se bavi crnom magijom pa se fizički obračunali