Rodjo, zaljubio sam se.
Potrebni savjeti. Hitno!
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ima nas sto smo prvaMorgen wrote: 10 Dec 2023, 06:45 Budim se malopre i presrecna sto ne moram na posao, razmisljam jel subota ili nedelja. NEDELJA. O fak.
Gudmornin

Jao okAnestzijaaa wrote: 10 Dec 2023, 07:15Ima nas sto smo prvaMorgen wrote: 10 Dec 2023, 06:45 Budim se malopre i presrecna sto ne moram na posao, razmisljam jel subota ili nedelja. NEDELJA. O fak.
Gudmornin![]()

Ja ne znam krvolocnijeg forumasa od tebe
Ne vidin problem

Pa koza jedna. Budim se u neka doba, tutnji nesto, je l zemljotres, lopov, ratMorgen wrote: 10 Dec 2023, 07:38Ja ne znam krvolocnijeg forumasa od tebe
Udavit, zaklat, upucat juce i samu sebe obesila
Videćeš kad budeš živela u Nemačkoj, kako nemci nemaju to u rečniku. (Eventualno ubiću te, ich bring dich um)
Kad sam ja nekada jednom rekla jao otvoriću ti glavu i nemac me pita šta to znači i kad sam mu prevela, gospode bože covek me pogledao ko da nisam normalna![]()

Jesu to ovi šta im je gujsca zalipljena za fotelju?

Kod nas to svaku noc takospacebound wrote: 10 Dec 2023, 07:51Pa koza jedna. Budim se u neka doba, tutnji nesto, je l zemljotres, lopov, ratMorgen wrote: 10 Dec 2023, 07:38Ja ne znam krvolocnijeg forumasa od tebe
Udavit, zaklat, upucat juce i samu sebe obesila
Videćeš kad budeš živela u Nemačkoj, kako nemci nemaju to u rečniku. (Eventualno ubiću te, ich bring dich um)
Kad sam ja nekada jednom rekla jao otvoriću ti glavu i nemac me pita šta to znači i kad sam mu prevela, gospode bože covek me pogledao ko da nisam normalna![]()
Otvaram oci, kontam zvuk dolazi od prozora. Ona. Lupa i grebe po staklu, hoce u kucu. Pisnem je, ode. Budi me kasnije opet. Mjauce histericno k'o da je smrt goni. Mrsko mi da se pomaknem. Nece da ode. Morala sam ustat i otjerat je s prozora. Pogledam na sat, 15 do 6. Nisam vise ni zaspala. I sad je nema, krava jedna
![]()

Users browsing this forum: Matan and 1 guest