Sve je ovo zana kriva
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Stvarno je vrijeme da prestanes zvati goste na hapu koju ne znas pravitiArthur Dent wrote: 11 Dec 2023, 14:07sta je to tu trackas... bolje recept za pitu da mi spremis, ope ce mi ljudi doci, a ja hud ne znam nista pravit.. u ovo doba sko gulas prosle godine pravili.Dori wrote: 11 Dec 2023, 14:05
Morgen.....![]()
Nisam upratila potpis, ali sta god da je no sikiriki. Znas da i na forumu i u zivotu ima svega i svacega. I svakavih ljudi. I znas da si 100 puta bolja od njih![]()
joj hocu pitu da pravim. ono na oklagiju, sve.. evo me ko neka tetka dzevdeta tam..![]()

pa na sta da ih zovem?Dori wrote: 11 Dec 2023, 15:30Stvarno je vrijeme da prestanes zvati goste na hapu koju ne znas pravitiArthur Dent wrote: 11 Dec 2023, 14:07
sta je to tu trackas... bolje recept za pitu da mi spremis, ope ce mi ljudi doci, a ja hud ne znam nista pravit.. u ovo doba sko gulas prosle godine pravili.
joj hocu pitu da pravim. ono na oklagiju, sve.. evo me ko neka tetka dzevdeta tam..![]()
![]()
znam kukurijek ko i ti..

Jesi i ti levat.Pa dosta sto im sviras i pjevas.Ja sam vicem znam pit,jest i tamburat.De vi to prinesite.Arthur Dent wrote: 11 Dec 2023, 15:32pa na sta da ih zovem?Dori wrote: 11 Dec 2023, 15:30
Stvarno je vrijeme da prestanes zvati goste na hapu koju ne znas praviti![]()
ama ja imam povjerenja u vas, da cete vi to meni pomoci kako treba!
![]()
![]()

A gulas, a riza iz okrugle teFsijeArthur Dent wrote: 11 Dec 2023, 15:32pa na sta da ih zovem?Dori wrote: 11 Dec 2023, 15:30
Stvarno je vrijeme da prestanes zvati goste na hapu koju ne znas praviti![]()
ama ja imam povjerenja u vas, da cete vi to meni pomoci kako treba!
![]()
![]()

e to mi je uspjelo, zahvaljujuci vama.. bogam je dobro bilo!spacebound wrote: 11 Dec 2023, 15:36A gulas, a riza iz okrugle teFsijeArthur Dent wrote: 11 Dec 2023, 15:32
pa na sta da ih zovem?ama ja imam povjerenja u vas, da cete vi to meni pomoci kako treba!
![]()
![]()
![]()
rezes na komodi kuhinjskoj, jel?

Morgen wrote: 11 Dec 2023, 15:47 Bogumi julja, da sam musko sad bih seo u auto pravac prag
Sta su tri sata beeezi breee

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests