Moderator: Krokodil Behko

Mene to ime podsjeća na haubicu.immuno wrote: 11 Dec 2023, 13:48 Ovdje kad kaze neko Nora odmah pitaju jesil iz Madjarske to je njihovo ime![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa đes gljivaNaseef Mushroom wrote: 11 Dec 2023, 16:06 Kad se sjetim Havaninih prijašnjih postova. Vidi dobrih sisa, vidi dobre guzica, a kada je ova došla na red, onda je bilo “Nemojte tako, ja joj znam oca, ja je znam kada je bila dijete”![]()
Eto druge gdje se piše “satrat” nemaju očeve i nisu bile djeca![]()

Kod nas u srcuZanki wrote: 11 Dec 2023, 16:07Pa đes gljivaNaseef Mushroom wrote: 11 Dec 2023, 16:06 Kad se sjetim Havaninih prijašnjih postova. Vidi dobrih sisa, vidi dobre guzica, a kada je ova došla na red, onda je bilo “Nemojte tako, ja joj znam oca, ja je znam kada je bila dijete”![]()
![]()

On i ne zna kolko smo se brinili jelde brt

Jel reko ko za ovu treba satrat ?Naseef Mushroom wrote: 11 Dec 2023, 16:06 Kad se sjetim Havaninih prijašnjih postova. Vidi dobrih sisa, vidi dobre guzica, a kada je ova došla na red, onda je bilo “Nemojte tako, ja joj znam oca, ja je znam kada je bila dijete”![]()
Jeste, kako nijeZanki wrote: 11 Dec 2023, 16:22 Pa ne pratite na času, nie vam falio, nama koima jeste nije bilo lako draga Najs![]()
Bila je prije nekoliko mjeseci priča o njoj na temi najljepše voditeljice

Naseef Mushroom wrote: 11 Dec 2023, 16:06 Kad se sjetim Havaninih prijašnjih postova. Vidi dobrih sisa, vidi dobre guzica, a kada je ova došla na red, onda je bilo “Nemojte tako, ja joj znam oca, ja je znam kada je bila dijete”![]()

Jeste, za jednog pješaka.

Satrat i zenit ocam
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests