Naseef Mushroom wrote: 11 Dec 2023, 20:10
Duminjo wrote: 11 Dec 2023, 18:34
E jest joj karijera. Imal dva mjeseca kako je poznata?

I po cemu je poznata?
Ne moze uopste u istu recenicu sa Severinom.
Kako se djeca drze taocima ako ovakva puni dvorane?
Ta Severina sa kojom Tea ne moze u istu rečenicu je na vrijeme shvatila koliko je sati i da ne prolaze više pjesme tipa “Ante, okani me se svega ti” i danas snima sa Bubom i Jalom. Bilo bi dobro da i ostali shvate koliko je sati i da će sada 2024. godina.
Naravno taoci, kada god se desi negdje sudar, idu komentari tipa “Buba i Jala generacije”, unuke se tjeraju da gledaju loše ofarbanog starca Zdravka Čolića jer je bio sexy prije 30 godina, da se gleda Bijelo Dugme sa trubačima koji nemaju veze sa prijeratnim dugmetom, dovode se za Novu godinu samo izvođači iz naše mladosti a mladi neka slave negdje kod kuće, u 2023. godini se još raspravlja jesu li Nele ili Sejo napravili Pušenje, svako novi ko se pojavi, odmah se popljuje, kada smo mi bili mladi nije nam smetalo ni što je Toma Zdravković bio alkoholičar ni Dino Dvornik narkoman niti što je se Vesna Zmijamac slikala gola a danas se ibretimo što omladina ne sluša izvođače koji su mumini.
Pustite više mlade da uživaju u svojoj mladosti.
Omladina je puštena da zivi i omladina zivi. To sto mi medju sobom i našim generacijama trkeljamo o necemu ili ovdje ili na nekom trecem forumu komentarisemo, nema plaho veze sa omladinom jer omladina nije ovaj svijet koji smo mi. Mozemo se mi nakrivo iskriviti ovdje kucajuci protiv nekoga, omladina ce opet slusati isto. Imaju svoj krug u kojem se krecu, svoja zanimanja i svoje misljenje na koje mi slabo mozemo uticati. Bili smo klinci, znamo kako je to islo.
Seve je bila boginja i Sex simbol prije svog Videa. Ne znam da joj je njen Video plaho pomogo i poguro karijeru. Više ju je usporio i spustio al nebitno hajd. Nije ni tema.
Rekoh, o kvalitetama necu jer je to subjektivno. Tea moze da se svidja kome hoce, ostace cinjenica da se probila tako kako jeste i da ne bi tu bila gdje jeste da se nije snimala. Pa ni bilo koje njeno javno pojavljivanje ne ide bez ekstra kratke haljinije u koj sve sijeva sa svih strana jer mora da, pa makar i na silu, odrzava taj imidz dobre koke bez cega je nema nigdje i sta joj predstavlja 90% karijere.
I kada takva puni dvorane, kad nam je takva uzor omladini i pojam bilo kakvog kvaliteta, normalno je zapitati se kuda ide ta omladina, kakvo nam je obrazovanje, kako su djeca odgojena, kakvi smo roditelji ili sta vec. Gdje smo zakazali pa djeca više nemaju ama bas nikakvih kriterija i granica.
Još samo da se podju jebavat po binama. I to bi garant bila onda neka moderna umjetnost koju mi starci ne razumijemo.