Bik
Evo jednog uspaničenog štediše koji više voli da razmišlja o tome šta će da uštedi, ali mu rijetko to i polazi za rukom. Voli luksuz, dobru hranu, kvalitetna pića, žene vole lijepo uređen dom, lijepu garderobu, nakit, darežljivi su... i kako onda da im ostane novac. Stiču ga vrijednim radom. Lakše im je da planiraju neke nove poslove i da zasuku rukave nego da sebi uskrate bilo šta što požele.
Sve o vašem horoskopskom znaku
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10001 times
- Been thanked: 11892 times
- Status: Online
Re: Poslovni horoskop
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
- Status: Offline
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Re: Poslovni horoskop
Rak
Ima ekstravagantan odnos prema novcu iako važi za štedišu. Zapravo, vrlo mudro rukuje novcem. Štedi, ili pazi na svaki dinar, a onda kupi sebi nešto što odavno želi ili potroši na putovanje. Voli novac i uvijek ima kalkulator u ruci, mada se pravda svima da mu do novca nije stalo. Prije će odabrati dobro plaćen posao nego onaj u kojem uživa. Mnogo stiče preko rada sa strancima, preko posla koji ima veze s nekretninama ili putem nasljedstva. Žene Rakovi često dođu do poveće svote preko ljubavnog ili bračnog partnera.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
- Been thanked: 7 times
Re: Sve o vašem horoskopskom znaku
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
-
Trepavica
Zovite me Jelena ...
Sve mi pogodio....
Vi ste znak sedmog dana u majanskoj astrologiji. Vi volite da lutate i umete biti ekscentrični iako ste inovativni, imate jake instinkte i duboko Vam je stalo do ljudi koje volite. Vi volite samoću, ali želite id a isprobate sve što život nudi. Lako Vas je povrede nepouzdani ljudi i prekršena obećanja. Ne padate lako pod tuđi uticaj. Branite svoju teritoriju i očekujete od drugih da to poštuju. Oni ljudi koje pustite u svoj svet imaju priliku da vide Vašu mekšu stranu.

Sve mi pogodio....
Vi ste znak sedmog dana u majanskoj astrologiji. Vi volite da lutate i umete biti ekscentrični iako ste inovativni, imate jake instinkte i duboko Vam je stalo do ljudi koje volite. Vi volite samoću, ali želite id a isprobate sve što život nudi. Lako Vas je povrede nepouzdani ljudi i prekršena obećanja. Ne padate lako pod tuđi uticaj. Branite svoju teritoriju i očekujete od drugih da to poštuju. Oni ljudi koje pustite u svoj svet imaju priliku da vide Vašu mekšu stranu.
-
dacina_curica
Ovo ti mene za*ebavas?Trska - ličnost i karakter
Vi predstavljate znak trinaestog dana u majanskoj astrologiji. Vi ste autoritativni i odlučni. Jednom kada zacrtate neki cilj stremite ka njegovom ostvarenju. Veoma ste mudri, ali ponekad preterano samopouzdanje može učiniti da se sukobite sa drugima. U vezama stremite ka dobrim odnosima i jednostavnosti. Jedna od Vaših bitnijih karakteristika jeste sposobnost rešavanja problema. Važan Vam je moral kao i pravila, ali volite i slobodu.
Trska - pozitivne strane
Mudar, odlučan, pouzdan
Trska - negativne strane
Autoritativan, samotnjak
- Heidi
- Forum [Bot]
Bla....Dole lijevo ukucaj datum i izracunaj.
Ajmo narode, dzaba je...
Ajmo narode, dzaba je...
Evo ja cu i za bla-a
Zmija - ličnost i karakter
Vi ste zmija, znak petog dana. Vi ste saosećajni i veoma odlučni kada sebi zacrtate neki cilj. Imate sklonost da se lako iznervirate ukoliko Vas emocije savladaju, umete da budete dramatični. Zbog toga bi bilo dobro ako biste ostali sa obe noge na zemlji i tako ćete izbeći stres ili problem u vezi. Postizanje ravnoteže kod Vas izbacuje Vaše najbolje kvalitete na površinu i tada ste najefikasniji. Za druge ste vrlo zanimljivi i intrigantni.
Zmija - pozitivne strane
Harizma, empatija, uviđavnost
Zmija - negativne strane
Naglost, asertivnost
Zmija - ličnost i karakter
Vi ste zmija, znak petog dana. Vi ste saosećajni i veoma odlučni kada sebi zacrtate neki cilj. Imate sklonost da se lako iznervirate ukoliko Vas emocije savladaju, umete da budete dramatični. Zbog toga bi bilo dobro ako biste ostali sa obe noge na zemlji i tako ćete izbeći stres ili problem u vezi. Postizanje ravnoteže kod Vas izbacuje Vaše najbolje kvalitete na površinu i tada ste najefikasniji. Za druge ste vrlo zanimljivi i intrigantni.
Zmija - pozitivne strane
Harizma, empatija, uviđavnost
Zmija - negativne strane
Naglost, asertivnost
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
ja sam smrt 
Alternativno ime: Promena
Smer: Sever
Dragi kamen: Karnelija
Boja: Bela
Majansko ime: Cimi
Značaj: Razumevanje
Saveznik: Jelen
Protivnik: Lešinar
Smrt - ličnost i karakter
Smrt je znak šestog dana. Vi ste otvoreni za ideje i spremni za velike žrtve zarad viših ciljeva. Vi ste praktični, velikodušni ii mate unutrašnji mir tako da ste odličan posrednik i kad je posao u pitanju možete briljirati. Veoma je bitno da izdvojte i vreme za sebe jer biste mogli sagoreti zbog previše posvećivanja. Vi ste najasertivniji znak i teško prihvatate gubitke. Iskoristite svoju nesebičnu prirodu da poboljšate svet oko sebe.
Smrt - pozitivne strane
Praktičan, velikodušan, voli da pomaže
Smrt - negativne strane
Previše osećajan i previše nežan
Niđe veze.
Bit će da sam pogodan za kakvu neonacističku ili terorističku organizaciju. 
Smrt je znak šestog dana. Vi ste otvoreni za ideje i spremni za velike žrtve zarad viših ciljeva. Vi ste praktični, velikodušni ii mate unutrašnji mir tako da ste odličan posrednik i kad je posao u pitanju možete briljirati. Veoma je bitno da izdvojte i vreme za sebe jer biste mogli sagoreti zbog previše posvećivanja. Vi ste najasertivniji znak i teško prihvatate gubitke. Iskoristite svoju nesebičnu prirodu da poboljšate svet oko sebe.
Smrt - pozitivne strane
Smrt - negativne strane
Niđe veze.
Last edited by Bla on 20 May 2014, 22:47, edited 1 time in total.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
-
dacina_curica
U horoskopu ili inace? :jonas
Heidi ponesi defibrilator za svaki slucaj.
Heidi ponesi defibrilator za svaki slucaj.
- Heidi
- Forum [Bot]
Daco
Bla

Ja sam vazda k'o Al Raisa
Oluja - ličnost i karakter
Vi ste oluja (kiša) i pripadate znaku devetnaestog dana majanskog horoskopa. Vi ste brižna osoba i veruje se da imate iscelivačke moći. Kada nešto radite u potpunosti ste u tome. Verovatno imate dosta prijatelja i dosta se krećete u društvu. Takođe, potrebno Vam je i vreme za sebe. lako učite, ali dobro i podučavate i nikada nećete izgubiti dečiju radoznalost. Verujete u više sile i zanima Vas religija ili spritualizam. Pedantni ste i organizovani, ali nekada jednostavno treba da se prepustite tokovima.
Oluja - pozitivne strane
Isceliteljska moć, produhovljenost, druželjubivost
Oluja - negativne strane
Pokrovitelj, nefleksibilan
Bla
Ja sam vazda k'o Al Raisa
Oluja - ličnost i karakter
Vi ste oluja (kiša) i pripadate znaku devetnaestog dana majanskog horoskopa. Vi ste brižna osoba i veruje se da imate iscelivačke moći. Kada nešto radite u potpunosti ste u tome. Verovatno imate dosta prijatelja i dosta se krećete u društvu. Takođe, potrebno Vam je i vreme za sebe. lako učite, ali dobro i podučavate i nikada nećete izgubiti dečiju radoznalost. Verujete u više sile i zanima Vas religija ili spritualizam. Pedantni ste i organizovani, ali nekada jednostavno treba da se prepustite tokovima.
Oluja - pozitivne strane
Isceliteljska moć, produhovljenost, druželjubivost
Oluja - negativne strane
Pokrovitelj, nefleksibilan
Osjecajan i njezanBla wrote:ja sam smrt
Smrt - pozitivne strane
Smrt - negativne strane
Niđe veze.Bit će da sam pogodan za kakvu neonacističku ili terorističku organizaciju.
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
- Heidi
- Forum [Bot]
Fali nam jos samo mozambicki oroskop.... 
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
Ima tu nekih nelogičnosti, recimo oni saveznici. Ako je znaku 1 saveznik 2 nije i obratno, nego je neki 3. I tako kada bi se uslovno rečeno "krenulo u rat" s protivnikom, svi bi međusobno bili saveznici i ne bi bilo protivnika.
:
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
Pa i to je nelogično, moraš potisnuti vlastita osjećanja zarad viših ciljeva. Mislim da je ovaj horoskop pokvaren i da ništa ne valja.Bonaqua wrote: Osjecajan i njezanPriznaj
:
Zec - ličnost i karakter
Zec (ili Zvezda). Vi ste osmi dan majanskog horoskopa. Vi ste zabavni i inteligentni. Mentalno i fizički ste veoma živahni. Život je igra koju treba igrati i ne volite mešanja osim ako nisu u formi zabave i pažnje. Vaša strana koja voli da se takmiči zahteva konstantnu stimulaciju i izazove. Ponekad ste nervozni i usmereni na sebe jer umete biti nesigurni u vezi sa svojim sposobnostima. Održavajte samokontrolu i koristite svoju energiju kako biste imali bolje prilike za sebe i druge.
Zec - pozitivne strane
Vedar, šaljiv, živahan
Zec - negativne strane
Takmičarski nastrojen, ego-centričan
Zec (ili Zvezda). Vi ste osmi dan majanskog horoskopa. Vi ste zabavni i inteligentni. Mentalno i fizički ste veoma živahni. Život je igra koju treba igrati i ne volite mešanja osim ako nisu u formi zabave i pažnje. Vaša strana koja voli da se takmiči zahteva konstantnu stimulaciju i izazove. Ponekad ste nervozni i usmereni na sebe jer umete biti nesigurni u vezi sa svojim sposobnostima. Održavajte samokontrolu i koristite svoju energiju kako biste imali bolje prilike za sebe i druge.
Zec - pozitivne strane
Vedar, šaljiv, živahan
Zec - negativne strane
Takmičarski nastrojen, ego-centričan
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Heidi
- Forum [Bot]
Isceliteljska moooc...

Sad kad mi rikne inbox
Sad kad mi rikne inbox
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
Sad se utali s pivarom i prodaji vodu. I povremeno u Visoko da napuniš energiju. 
: