Generacijo gledaj playliste ubila se za nas dvoje
Nesto sam se navukao na pop 90s i 2000s, ali ovo je mix svega
Moderator: VIP

Moram doktoru, gledat cu dok se vratim

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Vidi fakatArthur Dent wrote: 12 Dec 2023, 06:38Dori wrote: 12 Dec 2023, 05:52 Jutro! Šta bi sinoć? Sletište li?
Ja otišla spavati, ostavila Fuddu samog da se bori![]()
Hajte, bujrum….
![]()
![]()
jutrooo!
nije kaze niko aterirao od puka cumurskoga dima. nemres kaze to prezivit nikako, pa ste onda on i ti odlucili otkacit se sa padobranom, negdje iznad pala... pa tam, pa vam. cetnici napadaju, tea pjeva, alijin mali prociscava zrak sa pumpom za biciklo... uglavnom fudo i ti ste veci bosnoljubi nego havana i ostali. tu se negdje zavrsava prvi dio price. eh et...

Pustila za vikend tu "nasu" muziku. Kazu momci i nije im nestoChan wrote: 12 Dec 2023, 07:41Generacijo gledaj playliste ubila se za nas dvoje
Nesto sam se navukao na pop 90s i 2000s, ali ovo je mix svega
Ovdje ti se moram sloziti s djecomspacebound wrote: 12 Dec 2023, 09:13Pustila za vikend tu "nasu" muziku. Kazu momci i nije im nestoChan wrote: 12 Dec 2023, 07:41
Nesto sam se navukao na pop 90s i 2000s, ali ovo je mix svega![]()
Oni slusaju Brunu Mars, Coldplay, Imagine Dragons i kazu bolje od Ciare, Ushera, Alicie Keys, Celine Dion![]()

Ja, i?Dori wrote: 12 Dec 2023, 07:52Vidi fakatArthur Dent wrote: 12 Dec 2023, 06:38
![]()
jutrooo!
nije kaze niko aterirao od puka cumurskoga dima. nemres kaze to prezivit nikako, pa ste onda on i ti odlucili otkacit se sa padobranom, negdje iznad pala... pa tam, pa vam. cetnici napadaju, tea pjeva, alijin mali prociscava zrak sa pumpom za biciklo... uglavnom fudo i ti ste veci bosnoljubi nego havana i ostali. tu se negdje zavrsava prvi dio price. eh et...![]()
Otkazani letovi na Međunarodnom aerodromu Sarajevo
Brojni letovi na Međunarodnom aerodromu Sarajevo su otkazani, prema podacima na službenoj stranici aerodroma.
Zbog guste magle otkazani su letovi iz Istanbula, Zagreba, Skopja, Jeddaha, Dubaija, Frankfurta i Beča.
Kvalitet zraka je još uvijek narušen u većem dijelu Kantona Sarajevo, a glavni grad BiH je večeras drugi najzagađeniji grad na svijetu.
Vremenske prilike i dalje ne pogoduju kvalitetu zraka, tako da se prema večernjim satima ponovo očekuje temperaturna inverzija, uz slab vjetar, usljed čega dolazi do akumuliranja zagađujućih PM10 i PM2,5 čestica.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests