Nista....Onda cemo se drndati zimi autobusima po 6 sati do Banja Luke i Zagreba....Cim prva magla

Moderator: VIP
Nista....Onda cemo se drndati zimi autobusima po 6 sati do Banja Luke i Zagreba....Cim prva magla
Jag konstruktivnu kritiku vidim kao prijedlog i mogucnost za poboljasnje. Nek kao nesto lose i zlonamjerno. Ne smeta mi uopste i cak sam nekad zahvalna na istim....Ako mi neko nadje prasinu pod cilimom, to znaci da cu drugi put bolje ocistiti. Kontas sta hocu da kazem?Zana wrote: 12 Dec 2023, 10:24
Onda bi govorili "Jao kako je daleeekoooo aerodrom"
Ovo isto ka da neko odseli iz svoje rodne kuće, osnuje svoju porodicu, svoj život, pa u rodnu kuću dođe ponekad, u goste i samo zagleda, prigovara, zadiže ćilime da vidi imal prašine![]()
Pa to Fuddo i ja pricamo cijelo vrijeme...Ono znam, ok...Ali sta ces. A ne kad je neko debeo da nabije sorc na guzicu i kaze sta je, super mi stojiZana wrote: 12 Dec 2023, 10:53 Kritiku, ponavljajuću, upućenu na pogrešnom mjestu, pogrešnim ljudima nikako ne mogu shvatiti dobronamjerno.
Što je to drugačije od zlobne primjedbe nekom da je debeo? Kao da taj neko ne zna da je debeo? Kao da ne bi tebe on ne bi znao da je debeo i me ni bi znali da je možda aerodrom, sarajevski, mogao biti na nekom drugom, boljem mjestu, ali eto, tu je gdje je, pa kad sve popravimo, čak i rupe od granata po fasadama, premjestićemo ga. Do tad, jbg, dijasporo, malo se pritrpite, popijte leksilum prije leta, šta čovjek više da vam kaže a da ne počnete plakati i vikati kako vas ne volimo i ne želimo
Izazov a ne kuku nama izgidosmoNa Instagram profilu Skywise747 pilot kompanije Lufthansa kojeg putem ove društvene mreže prati više od 97.000 podijelio je snimak slijetanja navodeći da je to "izazov".
- Prilaz i slijetanje na Aerodrom u Sarajevu. Ovo je zaista izazov za koji je potrebno detaljno upoznavanje i priprema. Planine sa tri strane Aerodroma, česte grmljavine i skoro uvijek "vjetar u leđa" u kombinaciji sa prilično kratkom pistom. Morate znati kuda ići u svakom trenutku prilaza, posebno u udaljenom slučaju kvara motora – objasnio je pilot.
Zana wrote: 12 Dec 2023, 11:28 Samo jedan komentar pilota, na internetu
Izazov a ne kuku nama izgidosmoNa Instagram profilu Skywise747 pilot kompanije Lufthansa kojeg putem ove društvene mreže prati više od 97.000 podijelio je snimak slijetanja navodeći da je to "izazov".
- Prilaz i slijetanje na Aerodrom u Sarajevu. Ovo je zaista izazov za koji je potrebno detaljno upoznavanje i priprema. Planine sa tri strane Aerodroma, česte grmljavine i skoro uvijek "vjetar u leđa" u kombinaciji sa prilično kratkom pistom. Morate znati kuda ići u svakom trenutku prilaza, posebno u udaljenom slučaju kvara motora – objasnio je pilot.![]()
pa valjda i tokom leta znaju u svakom trenutku kuda gone avionMorate znati kuda ići u svakom trenutku prilaza
Pravo da ti kažem, jbms, kad bih ja toliko sumnjala u sposobnosti ljudi da obavljaju svoj posao, ne bih makla iz kuće
ne sumnjam u sposobnosti, nego ne kontam ovo kukanje, valjda si strucna osoba koja treba znati i na malo komplikovanije terene sletiti.