ja nekako tu nemam problema, kada je trazenje oprosta u pitanju...
medjutim, imala sam situaciju...onaj moj bivsi najbolji drug... sada ce dvije godine kako nismo u kontaktu, i ne znam da li sam pisala o razlozima, ali nema veze...uglavnom, po mom ja nisam uradila nista, po njegovom sam ja licemjerno djubre i svasta nesto, al hajd, ima pravo na svoje misljenje i vidjenje stvari,jel...
e sad, ja sam njega iskreno voljela (kao druga), i do jedne izvjesne mjere mi ova sitacijasmeta, voljela bih znati je li dobro, je li sve pod kontrolom, i sto bih ga rado zagrilila i otisla na rucak/veceru/kafu s njim... svo ovo vrijeme razmisljam o tome,ali znam i kako bi reagovao da ga nazovem ili pisem mu..pa sam cutala... do neki dan

bez ikakvih skrivenih misli , otvorena srca mu se javim, i u prvi mah mi se ucini da mu je drago, tako je reagovao... no kako je razgovor odmicao, probudio se onaj njegov mracni dio, zbog kojeg se i nisam javljala
U jednom trenutku me pita "a sto si mi se javila?" , ja mu kazem "jer sam te pozeljela",a on kaze "poslije 2 godine ti se sjetila da si me pozeljela?"... osjecala sam se glupo, ali i treba mi tako jer ja nikad ne naucim, i nikad necu vjerovatno, da nekad stvarno pocnem vjerovati svojim osjecajima kada mi kazu "NE"
spadam u osobe kojima jedno oobicno "izvini" puno znaci, i takva ne vjerujem da se drugi jednostavno "poseru" na isto...
ponavljam, nisam uradila nista za sto bih se morala izvinjavati,ali sam mu se javila podvijena repa da pokazem da mi je njegovo prijateljstvo znacilo puno...dzaba...