Ne mi Teocak diratiMister No wrote:Fali mu što je za Teočak, New Yorkhojla wrote:Krokodil Behko wrote:Jednom davno-pradavno kad sam se tek zaposlio u ovoj firmi, jedna ženska se interesirala za mene i uspit raspitala. Bože dragi. Neki koji je trzao na nju, slagao joj je da sam ja iz Puračića a ona je još i povjerovala
a šta fali Puračiću matere ti![]()
Gluposti koje ste čuli o sebi
Moderator: Krokodil Behko
- Jaca
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Gluposti koje ste čuli o sebi
bolje biti malo lud nego malo pametan
-
Ruana
Meni ili nece da kazu, ili niko nista ne prica o meni, samo sam jednom cula da je neka rekla, da sam zadrda hercegovka i da sam nacionalista. Ko zna mozda i nije glupost, mozda je stvarno tako.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8896 times
- Been thanked: 5651 times
Jaca wrote:Ne mi Teocak diratiMister No wrote:Fali mu što je za Teočak, New Yorkhojla wrote:Krokodil Behko wrote:Jednom davno-pradavno kad sam se tek zaposlio u ovoj firmi, jedna ženska se interesirala za mene i uspit raspitala. Bože dragi. Neki koji je trzao na nju, slagao joj je da sam ja iz Puračića a ona je još i povjerovala
a šta fali Puračiću matere ti![]()
e
A cmrlj ti od tamo, jel?
The Dark Side Of The Forum...
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7894 times
- Been thanked: 18662 times
Uzivas sele u free reklami;)))))))Maja wrote:Stalno mi pripisuju neke virtualne ljubavi
Sto's mene tice: citati Ranka
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
-
Ružni
Ima toga i u RL i na forumu, ali to više govori o onima koji to rade nego o nama samima. Takve osobe su potpuno nebitne i treba ih izbjegavati.
- Tatanka
- Poneki mu pročitamo

ma ko ti to spocitava đemka, stid i sram ga biloMaja wrote:Stalno mi pripisuju neke virtualne ljubavi
Bolje je uzivati i kasnije se kajati, nego se kajati sto nisi uzivao...
Giovanni Boccaccio
Giovanni Boccaccio
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7894 times
- Been thanked: 18662 times
Jos me samo ti zoves tako. Tacno me nostalgija uhvati 
A pricaju bas oni koji na forumu otvaraju teme o mahalanju, ko smetaju im komsinice.
A pricaju bas oni koji na forumu otvaraju teme o mahalanju, ko smetaju im komsinice.
Đemka.. 
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14495 times
- Been thanked: 10020 times
posljednja je bila o tome kako noge lomim trceci za Spancem, a on me i ne primjecuje
prve se i ne sjecam
prve se i ne sjecam
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Tatanka
- Poneki mu pročitamo

apsolutno nije tacno da te ne primjecuje a da noge lomis - sto jes jesJulia-Klara wrote:posljednja je bila o tome kako noge lomim trceci za Spancem, a on me i ne primjecuje
prve se i ne sjecam
Bolje je uzivati i kasnije se kajati, nego se kajati sto nisi uzivao...
Giovanni Boccaccio
Giovanni Boccaccio
-
Ciklama
E vala dosta mi je u reali, nadam se da ću virtualno biti pošteđena. 
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
ne bi da ti ulivam lažnu nadu.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
Da imam problema s drogom 
prije 20tak i više godina, bila smo 3 prijatelja fakat nerazdvojni.... i jedan je zastranio ( nije ni preveliko čudo kakav je bio kvart ) mjesecima smo se borili za njega, ali na kraju, bez uspjeha, uzelo ga i još godinama su mene i frenda povezivali s njim, jer je baš postao ogrezla narkomančina...
i tako su znali dolaziti ljudi kod mojih uz fol zabrinute izraze lica.... joj jel se vaš riješio toga
prije 20tak i više godina, bila smo 3 prijatelja fakat nerazdvojni.... i jedan je zastranio ( nije ni preveliko čudo kakav je bio kvart ) mjesecima smo se borili za njega, ali na kraju, bez uspjeha, uzelo ga i još godinama su mene i frenda povezivali s njim, jer je baš postao ogrezla narkomančina...
i tako su znali dolaziti ljudi kod mojih uz fol zabrinute izraze lica.... joj jel se vaš riješio toga
Habibti, ya nour el - ain... 
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
I?Jesi se odvadio?storm wrote:Da imam problema s drogom
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
-
Alpha
- Inventar foruma

vecinom su bile price da sam poginuo
zadnja je bila kada sam pao sa motora bio sa prijateljem navecer i dviljali po gradu i padnemo zavrsim u bolnici ,sreca nisam nista slomio samo se ugruhao , prijatelj je malo gore prosao al se izvukao , mene pustili tu noc kuci poslje pregleda on ostao u bolnici , djevojka zove vristi jesam li normalan ,kazu poginuo ... sutra ujutro dolazi kod mene i kaze ja u tramvaju i dvojica likova ispred mene pricaju i kaze jedan : znas onoga T.... i R.... pogunuli obadvojica sinoc na motoru ja gledam njih i ne mogu da vjerujem..
zadnja je bila kada sam pao sa motora bio sa prijateljem navecer i dviljali po gradu i padnemo zavrsim u bolnici ,sreca nisam nista slomio samo se ugruhao , prijatelj je malo gore prosao al se izvukao , mene pustili tu noc kuci poslje pregleda on ostao u bolnici , djevojka zove vristi jesam li normalan ,kazu poginuo ... sutra ujutro dolazi kod mene i kaze ja u tramvaju i dvojica likova ispred mene pricaju i kaze jedan : znas onoga T.... i R.... pogunuli obadvojica sinoc na motoru ja gledam njih i ne mogu da vjerujem..
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬