Ne znam eto ne slavim bozic al ovdje je tako neka frka da i mene ponese sve nesta zurim ko moram stici a nidje necu

Moderator: VIP
Cuvaj se duminjaJulia-Klara wrote: 13 Dec 2023, 08:41 Odlicno!
Sestra stigla u Bec, sutra dolazi meni
Cula se s rodicom, sljedece sedmice u petak Stuttgart majka![]()
Kud bona Stuttgart.Julia-Klara wrote: 13 Dec 2023, 08:41 Odlicno!
Bila tamo izbjeglica (Remseck, pored Ludwigsburga), i kad si zivio tamo onda imas svasta za vidjeti kad se vratis poslije 30 godina.Chan wrote: 13 Dec 2023, 09:02Kud bona Stuttgart.Julia-Klara wrote: 13 Dec 2023, 08:41 Odlicno!
Tamo osim muzeja mercedesa nemas sta vidjeti![]()
Arthur Dent wrote: 13 Dec 2023, 07:12od 22. do 8.!Dori wrote: 13 Dec 2023, 07:08
A nisam skontala šta je tebi? Sinusi ili nešto drugo?
Ja odbrojavam dane do godišnjeg, pa sva![]()
tacno bih u sarajvo otisao, al ne slijecu avioni!
![]()
Shadow wrote: 12 Dec 2023, 21:56 Ja kad kazem vjezbe pomazu, kidaju se od sege svi. Od masaze do otvaranja sinusa, ali jok, ko ce to.
uvijek_kontra wrote: 13 Dec 2023, 17:50Shadow wrote: 12 Dec 2023, 21:56 Ja kad kazem vjezbe pomazu, kidaju se od sege svi. Od masaze do otvaranja sinusa, ali jok, ko ce to.kako ljudi znamo bit ignorantski i sve nam je smjesno dok ne zagusti pa svi trazimo druge opcije.
Istog smo misljenja al valjda treba doci do toga. Steta samo sto svi cekamo da bude najgore pa tek onda razmisljamo sta smo sve mogli prije no sto je bilo (pre)kasno.
I sto je najgore i najsmjesnije, to je 5 ili 10 minuta dnevno, ali jooook. Lakse popit tabletu i gutat antibiotik na antibiotik jer je doktor rekao tako. Ljecit posljedice, a ne trazit razlog. I tako u krug.
U svakom slucaju, svako za sebe najbolje zna ali rjetki su primjeri, kad vec pricamo o sinusima gdje je operacija bila uspjesna na dugi rok. Kao sto rekoh, mozda za specificnu dijagnozu gdje ima deviacija, fizickih promjena/nedostataka, al sto se tice hronicnog sinusitisa, jok.
Koje su boje
Uh, imale bi nas dvije o cemu pricat.Shadow wrote: 13 Dec 2023, 21:13
Ja stvarno vjerujem u te frenkvencije jer su mi pomogle kad nista nije. Nisam mogla da spavam nocu. Sve dok jednu noc nisam pustila sat vremena tacno, pa jos sat, i napokon utonem. Tu noc sam se budila, ali bi i zaspala svaki put kad pustim. I od tad, bar jednu noc kad osjetim da ce me uhvatiti, pustim, cijelu noc. Jer i kad spavamo, negdje u podsvijesti ostaje taj zvuk.
Osim toga gledala sam neko testiranje sa casama vode. Na 24h su stavili dvije case vode u razlicite sobe. U jednoj su bile frekvencije. Ta se voda ispostavila zdravijom za ne znam tacno koliko procenata ali nije za zanemariti.
Naidje period kad navale sjecanja, nekad nije lose a nekad bolje bi bilo da ih nema... Izadji ako mozes idi u setnju bez cilja kud te noge nose, citaj, slazi dokumenta radi bilo sta samo ne toni
Mozda da sam negdje samo spomenula. Pricala nesto puno nisam.uvijek_kontra wrote: 14 Dec 2023, 13:02Uh, imale bi nas dvije o cemu pricat.Shadow wrote: 13 Dec 2023, 21:13
Ja stvarno vjerujem u te frenkvencije jer su mi pomogle kad nista nije. Nisam mogla da spavam nocu. Sve dok jednu noc nisam pustila sat vremena tacno, pa jos sat, i napokon utonem. Tu noc sam se budila, ali bi i zaspala svaki put kad pustim. I od tad, bar jednu noc kad osjetim da ce me uhvatiti, pustim, cijelu noc. Jer i kad spavamo, negdje u podsvijesti ostaje taj zvuk.
Osim toga gledala sam neko testiranje sa casama vode. Na 24h su stavili dvije case vode u razlicite sobe. U jednoj su bile frekvencije. Ta se voda ispostavila zdravijom za ne znam tacno koliko procenata ali nije za zanemariti.
Mega. Jesi li pisala mozda negdje na forumu o tome?
Voljela bi procitat, ako jesi.
I ja uvijek kazem, ne vjerujem u nista drugo sem u to kako se ja osjecam. I znam npr. kako sam se osjecala prije bioresonance, a kako se osjecam sad.
Kakve sve diagnoze su mi postavili, lani me vise ne bi bilo, a tek sad... a vidi me. Al opet kazem, svako kako umije i zna. Ja volim uvijek nesto novo cuti, posebno dobra iskustva jer zivimo u takvom ludom vremenu da ce doci trenutak, ako vec nije, kad ce svi trebat neku da kazem alterantivnu pomoc.
Ne kazu dzabe, sve su vibracije oko nas.
..nek se smeje ko hoce i super je dok je smjesno, problem nastane kad vise ne bude nimalo smjesno.
Sad kad pises o vodi, zadnji put kad sam bila na terapiji, vidjeh flase voda razlicitih marki. I tacno to sto pricas.. los mi je mob pa je slika nikakva, al vidi se.![]()