A ono je bilo rezano nožem? Meni djelovalo kao da je rastrgana u afektu.dacina_curica wrote:(probajte vi izrezati tikvu il' lubenicu bez noza)
Držanje i upotreba vatrenog oružja
Moderator: Krokodil Behko
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
- Status: Offline
Re: Oružje u kući
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
-
Bambi
- Inventar foruma

Jasta neg imam.. eno u ormaru motika ,grablje ,lopata.. a ja zapeta k'o puska ,samo cekam metu.. 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
Uh, dje bas u Detroit zaglavi ?dacina_curica wrote:Jok, ne dolazi u obzir, nema sanse pa ni da je zakljucano u sef u sefu.
Nozeve naravno da imam (probajte vi izrezati tikvu il' lubenicu bez noza) ali ne razmisljam o njima kao oruzju (protivljudskom jelte, protivpovrtnom svakako).
Nemam potrebe za tim ionako, jest' da zivim u jednom od "ozloglasenih" gradova good ol' U.S of A. ali u mom "selu" sve tamaM.Imam alarmni sistem u kuci, posto smo dijete i ja sami, ali u biti mi ni to nije preko potrebno.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Naravno da svi moraju imati oružje u kući, ali svako mora zasebno definisati koje mu je oružje najjače. Po meni su najjača oružja pripravnost, predostrožnost i uravnotežen prijateljski odnos sa okolinom tj. komšilukom. Ako imaš pušku a ruke ti drhte kad je uzmeš, onda si pravo najebo. 
...neko mora" jer posao nalaze! Inace nikad ne bih licno kupila ili za to novac dala! Neke situacije,stvari su pod moranje!greeneyes wrote:Ne znam kog će djavla ljudima pištolji??
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- drugrankovic
- Inventar foruma

imam dva... dedov stari trofejni iz rata broving 7.62, i zastavu cz duga devetka...
plaćam porez na njih lopovima...
plaćam porez na njih lopovima...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
-
Ruana
Treba jasta, ne daj Boze nenadne. Ko zna zlu netrebalo. Mislim na one sto zive dolje a ovdje su mi uglavnom komsije civilizovani ljudi ne bojim se.
Kod mene su komšije ovdje isto OK, jako civilizovani i mi nemamo oružja.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Ah, produzetak ko i svaki drugi
Nama ne treba

D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
Ima se, moze seBla wrote:Pa i šta će ti pored onakvog daljinskog
D.I.L.L.I.G.A.F.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11698 times
- Status: Online
Dvogodišnje dijete ubilo majku u Idahu

Jedan dvogodišnji dječak slučajno je ubio svoju majku kada je, dok su kupovali u prodavnici Walmart, gurnuo ruku u njenu tašnu, gdje se nalazio pištolj, koji je opalio, saopštila je policija u gradu Haydenu, u američkoj saveznoj državi Idaho.
Prema riječima predstavnika za štampu oblasnog šerifa, žena je imala dozvolu za pištolj. Njen identitet nije saopšten.
Poslije tragičnog incidenta prodavnica je zatvorena, uprkos velikom broju posjetilaca uoči novogodišnjih praznika, prenio je AP.
Hayden je gradić koji ima oko 9.000 stanovnika.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Re: Dvogodišnje dijete ubilo majku u Idahu
Možda je bio i zakočen. Ako je neki od onih sa "burencetom" Kolt, S&W i sl, to se lako otkoči, kako mi se čini. Ali eto, ti nećeš da nam otvoriš temu o tome.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Re: Dvogodišnje dijete ubilo majku u Idahu
Čitah skoro o nekom revolveru S&W koji bezmalo pa može ubiti slona.Salahuddin wrote:Joj Behko, smorila me vec ta tema na drugom forumu i zbilja mi se o tome ne pise vise. Ti sa "burencetom", skoro nijedan nemaju kocnicu. Ali da bi okinuo, potrebno je potezanje koje dvogodisnje dijete nije u stanju izvrsiti. Osim ako je majka, sto je vjerovatno i slucaj, napela okidac. Tada je potreban samo blagi potez.Krokodil Behko wrote:Možda je bio i zakočen. Ako je neki od onih sa "burencetom" Kolt, S&W i sl, to se lako otkoči, kako mi se čini. Ali eto, ti nećeš da nam otvoriš temu o tome.
E taj bih volio da imam, ali samo gušta radi. Automatici su nekako praktičniji od te vrste.
Imao sam u ratu (plijen) PARA 9mm CZ i bio sam zadovoljan. Jes da mu je cijev shit, pa i design ali bar je bio bolji od onog sveprisutnog TT-jca.
Nemam oruzje i mislim da je to zlo veliko....dozivjela sam obiteljsku tragediju zbog oruzja ali ne bih vise o tome...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
[ytube][/ytube]
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.