Spamanje smanjuje dragost kod moderaciju
Srbijanski turbofolk u BiH
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27974 times
- Been thanked: 31948 times
- Status: Offline
Re: Srbijanska folkerka Tea Tairović napravila lom u prepunoj sarajevskoj Skenderiji
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41213 times
- Been thanked: 27885 times
Re: Srbijanska folkerka Tea Tairović napravila lom u prepunoj sarajevskoj Skenderiji
Awwww
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27974 times
- Been thanked: 31948 times
Nemoj više gubit na dragosti lebati
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times
Da, i to sam napisao. Pjesma je nastala u doba kada je bilo normalno da poznanik priđe nečijoj kćerki u pubertetu, pomiluje je i sa jezivim osmijehom je pohvali kako je narasla. Ili da 3 muškarca pozovu spontano tri dječaka kraj puta da im dođu u podrum pomoći. Šta je nekada za mnoge bilo bezazleno, danas je to nemoguće, danas se za to dobija poziv policije ili šamar od oca djeteta.HAVANA wrote: 16 Dec 2023, 07:24 Nazife nazife lopovcicu malipriznaj bolan kad pogrijesis nece ti nista biti.Rekao si da je pedofilska i da ce me cak neko sankcionisati ako stavim na fejsu il sta ono rece.Znaci najljepsu pjesmu sa najljepsom porukom ti svrsta u pedofilsku,eto sad gay al hajd.Pa how sto bi rekli vamo ovi fuddini.
Nisam napisao da bi zbog postavljanja pjesme mogao imati problema, već kada bi se na sličan kao u tekstu pjesme obraćao tako tuđoj djeci na Facebooku u 2023. godini.
Pa i ako neko napiše za Kneza, Teu ili Šemsu da su im pjesme pedofilske. Pa šta? Mišljenje nevažnih osoba u našim životima.
Taj status nedodirljivosti kojeg imaju ex-Yu pjevači za mnoge je jedan od razloga zašto se ništa novo ne prihvata.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ne radi se to samo o ukusu. U jednom gradu entiteta rs (zaboravio sam koji) je gradonačelnik zabranio nastup nekog repera, u hrvatskim gradovima se zabranjuju koncerti narodnjaka, u Sarajevu je vlast kritikovala nastup Lidije Bačić jer je kao razlog što je pjevala ispred katedrale i vrijeđala osjećaje katolika (jer zna Edin bolie od Lidije šta vrijeđa katolike a sutra će on sam ispred te katedrale proći sa gay zastavom). Gradonačelnici velikih BH gradova dovode samo zvijezde popularne iz SFRJ.bez wrote: 16 Dec 2023, 07:25koje ba elite? svako slusa ono sto mu se svidja i niko mu nece promjeniti misljenje, pokusali su u jugi sa porezom na sund pa nista. vuco sam se profesionalno sa semsom i mahirom pa ih nikad nebih namjerno polusao ali mi ne smetaju. dok ako cujem al dina, zeljka joksimovicaNaseef Mushroom wrote: 16 Dec 2023, 06:41
Ništa se ne prihvata u Bosni i Hercegovini od wannabe elite šta je se pojavilo nakon 1991. godine.
Evo ja sam postavio na temi da je pjesma Indexa “Da sam ja netko” gay. Nisam postavio ništa protiv Davorina kao osobe ni protiv uticaja Indexa, samo da mi je ta pjesma gay. Odmah je krenulo zgražavanje kao da je Bogohuljenje.
Ja npr. volim slušati Kneza i pročitao sam hrpu komentara kako on zvuči kao pichkica i da su mu pjesme dječije. Pa šta? Neko voli, neko ne voli, ali ne vlada kod mene šok i nevjerica kao kod ostalih kada napiše neko nešto protiv Davorina, Tife, Štulića ili EKV.
To je taj mentalni sklop elite gdje se do sudnjeg dana treba slušati samo Čola, Brega, Tifa, Loša i Žera, a ko god izađe iz te komfort zone ili je Srbofil, ili je šljego, ili je papak ili je nargila generacija.
ili arsena pozelim da sam gluh. i to nema veze sa politikom kako ti pokusavas inputirati.
Ne mora se imati para za Beyonce ali može bar jedna poznatija djevojka od 20-30 godina sa naših prostora.
I kada se neko sjeti da to uradi, onda je “To slušaju samo oni što su šljegli”. Eto trebaju djeca njihove djece da slušaju Plavi Orkestar
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Zamisljam nazifa cara kako se tusifa i ovo pjevusi awwee
Ka Jugu kad se vratim
obavezno tamo svratim
ona kaze uvijek isto, cao, a gdje si ti
tu kod mene sve po starom
tu i tamo sam uglavnom
ajde, kazi, sta ces popiti
Ka Jugu kad se vratim
obavezno tamo svratim
ona kaze uvijek isto, cao, a gdje si ti
tu kod mene sve po starom
tu i tamo sam uglavnom
ajde, kazi, sta ces popiti
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53205 times
- Been thanked: 9448 times
- Status: Online
A kamo malo viski malo koka kola 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Tina bambina
uz malo starog vina
kao da si samo moja
godinama bila
Tina bambina
miris mandarina
gdje si dosad
svoje oci godinama krila
uz malo starog vina
kao da si samo moja
godinama bila
Tina bambina
miris mandarina
gdje si dosad
svoje oci godinama krila
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2874 times
- Been thanked: 23803 times
I kakve to veze ima sa ovom pjesmom da sam ja neko?Rastumaci mi je,meni nosi prdivnu poruku.Naseef Mushroom wrote: 16 Dec 2023, 16:59Da, i to sam napisao. Pjesma je nastala u doba kada je bilo normalno da poznanik priđe nečijoj kćerki u pubertetu, pomiluje je i sa jezivim osmijehom je pohvali kako je narasla. Ili da 3 muškarca pozovu spontano tri dječaka kraj puta da im dođu u podrum pomoći. Šta je nekada za mnoge bilo bezazleno, danas je to nemoguće, danas se za to dobija poziv policije ili šamar od oca djeteta.HAVANA wrote: 16 Dec 2023, 07:24 Nazife nazife lopovcicu malipriznaj bolan kad pogrijesis nece ti nista biti.Rekao si da je pedofilska i da ce me cak neko sankcionisati ako stavim na fejsu il sta ono rece.Znaci najljepsu pjesmu sa najljepsom porukom ti svrsta u pedofilsku,eto sad gay al hajd.Pa how sto bi rekli vamo ovi fuddini.
Nisam napisao da bi zbog postavljanja pjesme mogao imati problema, već kada bi se na sličan kao u tekstu pjesme obraćao tako tuđoj djeci na Facebooku u 2023. godini.
Pa i ako neko napiše za Kneza, Teu ili Šemsu da su im pjesme pedofilske. Pa šta? Mišljenje nevažnih osoba u našim životima.
Taj status nedodirljivosti kojeg imaju ex-Yu pjevači za mnoge je jedan od razloga zašto se ništa novo ne prihvata.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa ima, takva pjesma se ne bi mogla snimiti danas. Šta ima neko zvati sebi tuđu djecu da rade divne stvari?HAVANA wrote: 16 Dec 2023, 17:40I kakve to veze ima sa ovom pjesmom da sam ja neko?Rastumaci mi je,meni nosi prdivnu poruku.Naseef Mushroom wrote: 16 Dec 2023, 16:59
Da, i to sam napisao. Pjesma je nastala u doba kada je bilo normalno da poznanik priđe nečijoj kćerki u pubertetu, pomiluje je i sa jezivim osmijehom je pohvali kako je narasla. Ili da 3 muškarca pozovu spontano tri dječaka kraj puta da im dođu u podrum pomoći. Šta je nekada za mnoge bilo bezazleno, danas je to nemoguće, danas se za to dobija poziv policije ili šamar od oca djeteta.
Budi i ti netko pa objavi takav oglas, pa ćeš vidjeti šta će se desiti.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Kaja, ove noći
Kaja, sklopi oči
Kaja, ne čekaj me ti
Kaja, ove noći
Kaja, sklopi oči
Neću ti se vratiti
Kaja, sklopi oči
Kaja, ne čekaj me ti
Kaja, ove noći
Kaja, sklopi oči
Neću ti se vratiti
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Nigdje veze kaja
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Popijes ovo pjevas i dira te u srce jeli bre ,isisa sav testosteron iz insana
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1384 times
- Been thanked: 1686 times

Pogled Joca Vujičića
- bez
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 235 times
- Been thanked: 674 times
protiv sam toga da neko mojim parama pravi sebi reklamu organizujuci nekakva dogadjanja kao i protiv svake cenzure jer to samo govoriNaseef Mushroom wrote: 16 Dec 2023, 17:16
Ne radi se to samo o ukusu. U jednom gradu entiteta rs (zaboravio sam koji) je gradonačelnik zabranio nastup nekog repera, u hrvatskim gradovima se zabranjuju koncerti narodnjaka, u Sarajevu je vlast kritikovala nastup Lidije Bačić jer je kao razlog što je pjevala ispred katedrale i vrijeđala osjećaje katolika (jer zna Edin bolie od Lidije šta vrijeđa katolike a sutra će on sam ispred te katedrale proći sa gay zastavom). Gradonačelnici velikih BH gradova dovode samo zvijezde popularne iz SFRJ.
Ne mora se imati para za Beyonce ali može bar jedna poznatija djevojka od 20-30 godina sa naših prostora.
I kada se neko sjeti da to uradi, onda je “To slušaju samo oni što su šljegli”. Eto trebaju djeca njihove djece da slušaju Plavi Orkestar![]()
ti si idiot daj da ja odlucim za tebe. a komentari nisu problem, svako ima pravo na mislijenje koliko god se ja slagao ili ne
- HAVANA
- Forumaš godine

Da sam ja netkoNaseef Mushroom wrote: 16 Dec 2023, 17:45Pa ima, takva pjesma se ne bi mogla snimiti danas. Šta ima neko zvati sebi tuđu djecu da rade divne stvari?HAVANA wrote: 16 Dec 2023, 17:40
I kakve to veze ima sa ovom pjesmom da sam ja neko?Rastumaci mi je,meni nosi prdivnu poruku.
Pozvao bih sve dječake
Dao bih im igračke i
Pustio ih da se cijeli dan
Igraju i jure
Radili bi divne stvari
Prekratki bi bili dani
Voljeli bi svoje škole đaci
Da sam ja netko
Svim majkama bih izbrisao bore
Učinio da očevi ih vole
Davnu ljubav da im vrate
I da mirno žive svoje sate
Da sam ja netko
Ne bi, ne bi ljudi život proklinjali
Sve bi ruže ženi poklanjali
Kako bi se živjelo i kako bi se voljelo
I kako bi dobro bilo
I kako bi dobro bilo
Da sam ja netko
Svim majkama bih izbrisao bore
Učinio da očevi ih vole
Davnu ljubav da im vrate
I da mirno žive svoje sate
Da sam ja netko
Ne bi, ne bi ljudi život proklinjali
Sve bi ruže ženi poklanjali
I kako bi dobro bilo
I kako bi dobro bilo
Da sam ja netko
- HAVANA
- Forumaš godine

Ti il ne znas ovu pjesmu il nas zajebavas il si zlonamjeran u svojoj ludoj zelji da nesta dokazes,veze nemam sta.
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 24152 times
- Been thanked: 10438 times
Pa moj Nazife od cijelog teksta ti si zapeo za par stihova koji su po tebi diskutabilni na današnjem vaktuNaseef Mushroom wrote: 16 Dec 2023, 17:45Pa ima, takva pjesma se ne bi mogla snimiti danas. Šta ima neko zvati sebi tuđu djecu da rade divne stvari?HAVANA wrote: 16 Dec 2023, 17:40
I kakve to veze ima sa ovom pjesmom da sam ja neko?Rastumaci mi je,meni nosi prdivnu poruku.
Pa pogledaj https://cuspajz.com/tekstovi-pjesama/pj ... netko.html
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa eto pokucaj nekome na vrata i reci mu da mu pozivaš dijete da ti dođe da čitav dan radite divne stvari pa nam javi kakav si odgovor dobio.HAVANA wrote: 16 Dec 2023, 18:08 Ti il ne znas ovu pjesmu il nas zajebavas il si zlonamjeran u svojoj ludoj zelji da nesta dokazes,veze nemam sta.
Pa eto Rudolph je postavio tekstove Kneza i sad je se moglo javiti 10 forumaša da svašta pišu, pa šta?
Ovako kako braniš čast te pjesme, tako mnogi ne brane čast svoje porodice.
Kod takvog kulta ličnosti vezano za ex-Yu izvođače, na tom bi ljubitelji diktatora u Sjevernoj Koreji pozavidili.
I kako onda da uspije neki novi pjevač?