Je li visina muskarca bitna za vezu ?
Moderator: spacebound
Re: Visina muskarca..
kad sam bio mlad baš mi je falilo u mom idealiziranju par centi..visine mislim da ne bude zabune..sad ovi visoki oko mene muke muče kičm ovo ono a ja gonjam balun i u svojim godinama..što dokazuje da je normala oko 180 cm..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
-
- Status: Offline
Jes ako ti je zena 160.laganini wrote:kad sam bio mlad baš mi je falilo u mom idealiziranju par centi..visine mislim da ne bude zabune..sad ovi visoki oko mene muke muče kičm ovo ono a ja gonjam balun i u svojim godinama..što dokazuje da je normala oko 180 cm..
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Ma ovi visoki (190-195) samo u dekolte gledaju....
dok ove pendave (175-183) imam potrebu izdegenecit....instinkt, sta li

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
..1,70/63..ali kakve to veze ima..smišno mi je vidit i dugaliju od 1,90 a da je i u ženi 1,70...jedino može to kompezirat štiklama..a ne moš ni štikle u svakoj prilici...Ruana wrote:Jes ako ti je zena 160.laganini wrote:kad sam bio mlad baš mi je falilo u mom idealiziranju par centi..visine mislim da ne bude zabune..sad ovi visoki oko mene muke muče kičm ovo ono a ja gonjam balun i u svojim godinama..što dokazuje da je normala oko 180 cm..
-
I mrsavija i manja od mene. Nista onda, a bio si idealna, taman koji cenat veci od mene.laganini wrote:..1,70/63..ali kakve to veze ima..smišno mi je vidit i dugaliju od 1,90 a da je i u ženi 1,70...jedino može to kompezirat štiklama..a ne moš ni štikle u svakoj prilici...Ruana wrote:Jes ako ti je zena 160.laganini wrote:kad sam bio mlad baš mi je falilo u mom idealiziranju par centi..visine mislim da ne bude zabune..sad ovi visoki oko mene muke muče kičm ovo ono a ja gonjam balun i u svojim godinama..što dokazuje da je normala oko 180 cm..
ma stvar ukusa ili okolnosti ali ok mi je da je muško veće tu nema dileme kao što mi je za žensko ipak visina do 1,75 gornji limit..ne gledam to kao na partnera nego uopćeno nekako mi se gubi na ženstvenosti...zamisli ženku 1,80 i štikle od deset centi mislim ni da sama sebi nebi bila ženstvena..naravno ovo je moj subjektivan stav..
-
Eto pobjegoh ti u samo jedan cantimetar, (mislim na limit) ali nema veze ja rijetko nsim stikle, samo ono kad je neka festa. MoRe onda.laganini wrote:ma stvar ukusa ili okolnosti ali ok mi je da je muško veće tu nema dileme kao što mi je za žensko ipak visina do 1,75 gornji limit..ne gledam to kao na partnera nego uopćeno nekako mi se gubi na ženstvenosti...zamisli ženku 1,80 i štikle od deset centi mislim ni da sama sebi nebi bila ženstvena..naravno ovo je moj subjektivan stav..
Nego reci ti meni kako si ostao tako mali, 'ercegovci su obicno visoki.
- drugrankovic
- Inventar foruma
visociji muskarci imaju veci izbor, dok nizi samo one male... mali muskarac i visocija dama, ne ide to nikako
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4266 times
- Been thanked: 3186 times
Tito dragi, koja morbidna tema.. Ko na stocnoj pijaci, samo sto su insani u pitanju. Koja je visina za medaljona ?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Tatanka
- Poneki mu pročitamo
Melek wrote:Tito dragi, koja morbidna tema.. Ko na stocnoj pijaci, samo sto su insani u pitanju. Koja je visina za medaljona ?

hajmo se mi podijelit' "trule kobile" il zuke, dok se one ne dogovore

Bolje je uzivati i kasnije se kajati, nego se kajati sto nisi uzivao...
Giovanni Boccaccio
Giovanni Boccaccio
Volim da je viši od mene, al nije obavezo. Postoji milion drugih stvari bitnijih od visine.
Sreća pa sam visoka 173 cm, tako da mi nije teško naći nekog većeg od mene.
Sreća pa sam visoka 173 cm, tako da mi nije teško naći nekog većeg od mene.

Ja bih mnoge stvari shvatila, da mi ih drugi nisu objasnili...
Za sve one, koji kažu da pupak dođe na pupak...

Ja bih mnoge stvari shvatila, da mi ih drugi nisu objasnili...
- Terasa svjesti
- Inventar foruma
Čitajući ovu temu , ista mi pomalo liči na stočnu pijacu , mada zadovoljavam i neke stroge kriterije
.

Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
ma sve to kolko ko treba biti visok su bedastoće...ama i meni je ljepše da je muško i glavu više...al nije bitno nimalo...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

Iskreno zalim(i to mnogo) ljude koje se pridrzavaju nekih normi koje je neko tamo odredio i time tako nametnuo u njihovu tintaru i sad kao mora biti tako.I sad kao moja ljepsa polovina mora biti proporcijalna mojoj visini,ma hajde ba,setaj
Nesto slicno je i sa stilom oblacenja,sve same gluposti 

Question everything.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14197 times
- Been thanked: 9790 times
Ali po debelim zenama se moze pljuvati, jelda?
Dotakao si se teme "normi i nametanja", pa sam se i ja tako morala nadovezati , sorry
Dotakao si se teme "normi i nametanja", pa sam se i ja tako morala nadovezati , sorry
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4266 times
- Been thanked: 3186 times
Bitnija je duzina od visine.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
Julia zbunila si me malo,ne znam da sam ikoga popljuvao pa tako ne i debele zene ili muskarce 

Question everything.
svi cemo mi biti dugi jednog danaMelek wrote:Bitnija je duzina od visine.

Question everything.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14197 times
- Been thanked: 9790 times
Ma ne ti, ali se nadovezah na tvoj komentar
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija