Dobro.Chan wrote: 18 Dec 2023, 15:37 Jesu valjali. Samo dosadi gledati jedno te iste ljude i bendove koji svake godine rotiraju gradove uglavnom za par desetaka kilometara.
Vidjecemo slike oko one gume prvog prvog
Moderator: Krokodil Behko
Dobro.Chan wrote: 18 Dec 2023, 15:37 Jesu valjali. Samo dosadi gledati jedno te iste ljude i bendove koji svake godine rotiraju gradove uglavnom za par desetaka kilometara.
Možda je do budžeta? Skupo je dovoditi neka velika imena…Bar namaChan wrote: 18 Dec 2023, 15:37 Jesu valjali. Samo dosadi gledati jedno te iste ljude i bendove koji svake godine rotiraju gradove uglavnom za par desetaka kilometara.
Isto sranje svake godine
Vid' njegaElTriconi wrote: 18 Dec 2023, 14:22Dobro, meni more svirat svaki dan da ne dosadi. Ja sam ti hardkor otaj zanr ocamJulia-Klara wrote: 18 Dec 2023, 14:14
Dojadili Bogu i naroduprosla godina svaka motorijada oni.
Patetika.
Kako ides na motorijade poslje onog sto je bilo? Ja bih motor ostavio na prvu ledinu ocam![]()
Dobro je to. Kod nas uvijek Igor Vukojevic
NIje se rodio ko je narodu ugodio
u PAPHOSU ili drugo nešta..?
U paphosu spavamo al imamo rent a car pa cerka to organizuje gdje cemo i sta,nemam pojma.
je li nam to hadzija u kataru slavi?HAVANA wrote: 19 Dec 2023, 12:43 Ja cu doc da vas poselamim u majici kratkih rukava.A fuddo zatrpan.Dori nokti pomodrili...
Jeni katar za mene jesi lud
Kad se vrati pocece ici na dzumu
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests