HaJdi, jedi bona, skapaces

Negooo, ko je banovaT?!
Moderator: VIP
Aman nije ni cudo da si slaba, spavas ko taj ticHeidi wrote:Ne smijem, kasno mi je sad. Ustajem u 7![]()
![]()
NeAHeidi wrote:Nemas u spajzu nesto sto bi se moglo usmrkati?
Nemoj...napravi kakav kolač,pa nam cickaj....dacina_curica wrote:Ne idem ja na posao jutros, nema sanse
znam da te boli ali svejedno zavidim na boldiranom........dotle je....dacina_curica wrote:Fatma![]()
Necu, necu, danas mi je onaj "hoce dusa na nos" dan, prelezacu u krevetu.
znam kako ti je, al´ nek je proce... volim sto se naso neko i tebe da trenira neg pareZagorka wrote:znam da te boli ali svejedno zavidim na boldiranom........dotle je....dacina_curica wrote:Fatma![]()
Ima da brzo zaboravis onog bivse kolegu, onog, znasJulia-Klara wrote:jutro Ciklameta, jutro ostali
hocu da vam kazem da ima onako, slatkastog kolegu (talijan naravno) , i kad god ja u kuhinju eto njega za mnom... Jutros prije njega uleti kolegica koju poznajem godinama, i stojimo nas dvije pricamo njemacki, a on ucacario gleda u mene, kaze "vas dvije pricate istim jezikom, jel to "bosnian"? kazemo nije, Manuelle, nije bosnian... a on kaze "e onda je bulagrian"... ova moja kolegica se nasmija , pomazi ga po glavi i kaze mu "go back to your desk"...
Manuelle, jeci cakan ali ko da si malo, 'vako ....
Luna. wrote:znam kako ti je, al´ nek je proce... volim sto se naso neko i tebe da trenira neg pareZagorka wrote:znam da te boli ali svejedno zavidim na boldiranom........dotle je....dacina_curica wrote:Fatma![]()
a ti fatma, lezi i odmaraj danas
Zagorka wrote:Luna. wrote:znam kako ti je, al´ nek je proce... volim sto se naso neko i tebe da trenira neg pareZagorka wrote:znam da te boli ali svejedno zavidim na boldiranom........dotle je....dacina_curica wrote:Fatma![]()
a ti fatma, lezi i odmaraj danas
em je bRezobrazna em corava......nije fata bolesna nego daca