Sta je tebi vise samo bi da radis
Treba sad sve manje raditi
Moderator: VIP

Ja imam jednog druga koji izlazi s nama i covek se zapije dobro (al ostaje gospodin) al smo se na kraju uvek mi morali pobrinuti o njemu (zaspe covek za stolom, treba ga sat vremena nagovarati da ide kuci, pa u taksi itd)

Išla je i ona na Aleksandru sa drugaricama, pa kasnije u kafanu. Zna se i ona provoditi ne brini

Ja ti mogu samo radit,putovat ili pit nedje,izac,nesta….A ovako se odmorit u kuci ovde nema sanse.Ne bi mogo ustat i ostat ujutro u kuci kad bi mi ko platio.Sta cu,naopak,takav…

Jel mu kaze…Morgen wrote: 23 Dec 2023, 08:40Ja imam jednog druga koji izlazi s nama i covek se zapije dobro (al ostaje gospodin) al smo se na kraju uvek mi morali pobrinuti o njemu (zaspe covek za stolom, treba ga sat vremena nagovarati da ide kuci, pa u taksi itd)
I bome mi njegovoj zeni ispricasmo da to nije nasa duznost i sad ona mora izlaziti s njim i paziti ga
Al kako nas uvek gleda, hoce nas ubiti![]()

I neces vise nikad pit, je l tako

Auh! Kako ste vi zavrsili skupaChan wrote: 23 Dec 2023, 08:42Išla je i ona na Aleksandru sa drugaricama, pa kasnije u kafanu. Zna se i ona provoditi ne brini![]()
Ja bio sa ovima iz firme u drugoj kafani. Malu su moji čuvali. Više voli baku i djeda nego nas![]()

Do sljedećeg petka do narednog sijela visokog rizika
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
povedi i mene!

Jel se jabuka cepala

Mix piva i jegera. Nije niko htio jabuku pa nisam htio sam
Dobra! Odlična!