LGBTIQA+
Moderator: spacebound
Re: HOMOSEKSUALNOST
Vjerovatno iz knjiga.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
-
- Inventar foruma
- Status: Offline
i ne moze nesto biti kriminalno ako nema zrtve.
pedofilija
silovanje
incest
kamenovanje
predrasude po sexulanoj orijentaciji
sve imaju zrtvu.
homosexualnost nema.
osim sto vrijedja profinjene palete nekih hipokrita
pedofilija
silovanje
incest
kamenovanje
sve imaju zrtvu.
homosexualnost nema.

-
Meni je kriminalno da muškarac više voli muškarca pored takih i takih žena ......Spanac_113 wrote:i ne moze nesto biti kriminalno ako nema zrtve.
pedofilija
silovanje
incest
kamenovanje
sve imaju zrtvu.
homosexualnost nema.

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40722 times
- Been thanked: 27133 times
Jasta pored ovakve ciklame da ja barim spanca i behkuCiklama wrote:Meni je kriminalno da muškarac više voli muškarca pored takih i takih žena ......Spanac_113 wrote:i ne moze nesto biti kriminalno ako nema zrtve.
pedofilija
silovanje
incest
kamenovanje
sve imaju zrtvu.
homosexualnost nema.
osim sto vrijedja profinjene palete nekih hipokrita![]()
![]()
A žrtva je ženska sujeta.

Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
-
E daRum wrote:Jasta pored ovakve ciklame da ja barim spanca i behkuCiklama wrote:Meni je kriminalno da muškarac više voli muškarca pored takih i takih žena ......Spanac_113 wrote:i ne moze nesto biti kriminalno ako nema zrtve.
pedofilija
silovanje
incest
kamenovanje
sve imaju zrtvu.
homosexualnost nema.
osim sto vrijedja profinjene palete nekih hipokrita![]()
![]()
A žrtva je ženska sujeta.
![]()
nedo bog nikom

Luna. wrote:ne, ni po cemu nisu logicni. ni homoseksualnost pa ni incest nisu ni blizu pedofilije.krhotina wrote:Luna@meni je sreca moje djece najvaznije@
Vidiš, kriješ se iza svoje djece. Zar nije glupo da djeca tebi pokazuju šta je ispravno a ne ti njima?
Rekao sam, stavimo sebe u fokus, nema nikakve izvlake nego samo suočavanje sa sobom.
Da nisi imala partnera suprotnog pola ne bi sad imala ni djecu, pođi od te činjenice.
Vidim da se čudiš što pišem o nečemu što je sveprisutno, ali to ne možeš primjetiti ako imaš stav 'neka radi šta god ko voli'.
Za mene je homoseksualnost bila i ostala nastranost, jednako kao pedofilija i incestuoznost. Ako ćemo prve abolirati, onda nam apsolutna seksualna prava i slobode jednostavno nameću da to isto učinimo i sa ovim drugim. To je faktičko stanje. Na kraju, pojedine udruge, čak i stranke širom Zapada aktivno se zalažu upravo za ovo o čemu govorim i u navedenom kontekstu njihovi zahtjevi su logični.
u prva dva slucaja akteri su odrasle osobe, koje zele isti stvar, imaju iste sklonosti i sasvim svjesno rade sto rade.
Znači, pedofilija i incest nisu nastranosti nego blagodati slobodnog izbora. Nemoj biti tako kruta, ne možeš baš ni sve pedofile svrstati u jedna koš, ima ih što se sa distance naslađuju, posmatraju i slikaju, onako kao slobodni umjetnici... Evo recimo u Holandiji su vrlo blizu da legalizuju pedofiliju.
Ali ne razumijem zašto se batrgaš u ovakvom konformizmu? Koliko vidim, nisi u tome ali si spremna da uđeš. Zbog koga i čega, da udovoljiš svojoj djeci, da pokažeš kako si u trendu, da poništiš ono što si bila i dosegneš apsolutnu slobodu?
Tatanka wrote:koncentrisacu se samo na ovaj dio, jer je luna ostalo vec fino obrazlozila...krhotina wrote:Ako ćemo prve abolirati, onda nam apsolutna seksualna prava i slobode jednostavno nameću da to isto učinimo i sa ovim drugim. To je faktičko stanje. Na kraju, pojedine udruge, čak i stranke širom Zapada aktivno se zalažu upravo za ovo o čemu govorim i u navedenom kontekstu njihovi zahtjevi su logični.
nisi u pravu... fakticno stanje je potpuno drugacije. ti mijesas kruske i jabuke a to nije dobro, ako zelis argumentovano dokazati da je homosexualnost nastrana... fakt je sljedeci: i incest i pedofilija vuku korijene iz traumatskog stanja svijesti. freud je pisao jednom o tome a kao uzroke navodi velike traumatske poremecaje, koji su uslovljeni nedostatkom paznje, ljubavi i zeljom za dominantnoscu...
homosexualnost nema niti jednu dodirnu tacku ni sa pedofilijom ni sa incestom...
tvoj pokusaj, da se ova tri pojma posmatraju zajedno i ravnopravno, meni dodje kao pokusaj kvazi-lingvista na ex-YU prostoru da morbidnim tezama dokazu, kako srpski, hrvatski, bosanski i crnogorski nisu jedan te isti jezik....
Prvo, argumentovano sučeljavanje ne počinje sa 'nisi u pravu'. Eto, dokazao si mi da homoseksulanost nije nastranost a nisi mi rekao šta je, ako to nije? Uz to trebaš i Lunu razuvjeriti da nema dodirnih tačaka između homo i inc...

-
- Inventar foruma
nisi u pravu, bitno je kako se nastavlja a ne kako pocinje.Prvo, argumentovano sučeljavanje ne počinje sa 'nisi u pravu'.
varijacija na sexualnost.Eto, dokazao si mi da homoseksulanost nije nastranost a nisi mi rekao šta je, ako to nije?
Spanac_113 wrote:nisi u pravu, bitno je kako se nastavlja a ne kako pocinje.Prvo, argumentovano sučeljavanje ne počinje sa 'nisi u pravu'.
varijacija na sexualnost.Eto, dokazao si mi da homoseksulanost nije nastranost a nisi mi rekao šta je, ako to nije?
Hajd' što si se bezze ubacio nego su ti objašnjanja ko muda Marjanova

-
- Inventar foruma
A sta da ti kazem na idiotsku postavku da je to izbor ili bolest ili nastranost? Mooda marjanova bi ti mozda i dobro dosla.
-
Gledaj to s pozitivne strane. Što je više pedera naše šanse rastu kod ženske populacijeharlekin wrote:ti vrabca oce bgm taj pederluk jos i nauka postat

Spanac_113 wrote:A sta da ti kazem na idiotsku postavku da je to izbor ili bolest ili nastranost? Mooda marjanova bi ti mozda i dobro dosla.
Ti u stvari nemaš stav, ono, sve ti je normala, ha?
Ako sa mnom hoćeš debatu na ovu temu, nije problem ali nema nikakvog uopštavanja nego samo prvo lice!

OuchSpanac_113 wrote:A sta da ti kazem na idiotsku postavku da je to izbor ili bolest ili nastranost? Mooda marjanova bi ti mozda i dobro dosla.

D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
AloooSpanac_113 wrote:A sta da ti kazem na idiotsku postavku da je to izbor ili bolest ili nastranost? Mooda marjanova bi ti mozda i dobro dosla.

Nema potrebe muda marjanova stavljati u kontekst ove teme

Habibti, ya nour el - ain... 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9630 times
- Been thanked: 11376 times
Re: Homoseksualnost i prisvajanje djece ?! DA / NE ?
Mišljenja sam, da ti gejevi i ne osjećaju baš mnogo očinske emocije, koliko se na ovaj način žele izboriti za ravnopravnost s normalnim parovima. Djeca su tu samo instrument njihove borbe i ništa više. oooo baš smo cool, inn i tak to 
Da osječaju očinske emocije, vjerovatno bi shvatili da ne bi bilo loše, da to dijete ima i majku.

Da osječaju očinske emocije, vjerovatno bi shvatili da ne bi bilo loše, da to dijete ima i majku.
..a što reć ..ne...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
-
- Inventar foruma
27% posto djece ima samo jednog roditelja (lokalno).
nekako mi se cini bolje imati dva roditelja pa makar istog spola. radije bi bio razmazen od dvije mame nego od jedne
super mi je taj stav da je homoseksualnost nesto sto je cool, in itd, jer namece ideju da je to stvar izbora a automatski spusta svaki pokusaj izjednacavanja u ljudskim pravima na hir, foliranje.
sto se tice ocinskih emocija, ne znam bas koliko hetero oceva ispoljava neke ocinske emocije
i na kraju, cak i da se protivim usvajanju djece od strane homoseksualnih parova, kad vidim kakav je zivot napustene djece pod skrbom drzave mislim da bi im bilo bolje s vukovima.
da, samo naprijed
nekako mi se cini bolje imati dva roditelja pa makar istog spola. radije bi bio razmazen od dvije mame nego od jedne

super mi je taj stav da je homoseksualnost nesto sto je cool, in itd, jer namece ideju da je to stvar izbora a automatski spusta svaki pokusaj izjednacavanja u ljudskim pravima na hir, foliranje.
sto se tice ocinskih emocija, ne znam bas koliko hetero oceva ispoljava neke ocinske emocije

i na kraju, cak i da se protivim usvajanju djece od strane homoseksualnih parova, kad vidim kakav je zivot napustene djece pod skrbom drzave mislim da bi im bilo bolje s vukovima.
da, samo naprijed

- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
NE !!
Kakvo će to djete biti u budućnosti? Priroda je kazala da čovjek i žena osnivaju porodicu i sve van toga NIJE PRIRODNO !. Neka pedera između četiri zida, al' ne bih im dao nikako da prisvajaju i odgajaju djecu.
Kakvo će to djete biti u budućnosti? Priroda je kazala da čovjek i žena osnivaju porodicu i sve van toga NIJE PRIRODNO !. Neka pedera između četiri zida, al' ne bih im dao nikako da prisvajaju i odgajaju djecu.
-
- Inventar foruma
sta je kazala priroda?? i gdje se to moze poslusat/procitat?