Moderator: VIP
znam kako radi, znam kako ide ,ali ne funkcionira namjesteni dani, sat, ali cim promjenis bilo sta (ili mu se jednostavno ne da ) ne zvoni ... sinoc pomjerila budilnik za pola sata ranije bez restarta, i nije ni zvonioBlackhawk wrote:Pokusaj mu update software, ili da ubacis neki drugi software, jer bas problema sa alarmom nebi trebalo da bude..
Imas namjestis alarm, dane u sedmici koje hoces da ti zvoni, vrijeme alarma i to je to.. Bez neke muke i belaja... I radi bez problema..
Blackhawk wrote:Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuh....
Komsinice kako je, ko te to vec nanervirao na sabahu...
Samsung?Julia-Klara wrote:znam kako radi, znam kako ide ,ali ne funkcionira namjesteni dani, sat, ali cim promjenis bilo sta (ili mu se jednostavno ne da ) ne zvoni ... sinoc pomjerila budilnik za pola sata ranije bez restarta, i nije ni zvonioBlackhawk wrote:Pokusaj mu update software, ili da ubacis neki drugi software, jer bas problema sa alarmom nebi trebalo da bude..
Imas namjestis alarm, dane u sedmici koje hoces da ti zvoni, vrijeme alarma i to je to.. Bez neke muke i belaja... I radi bez problema..pokazao da je prekalkulisao koliko je do alarma (7 sati i nesto minuta) ,6:00 vrijeme, svaki dan osim vikenda,ali jok - ne zvoni
mozda si zaboravila, kao sto se meni desi, sve to memorisatJulia-Klara wrote:znam kako radi, znam kako ide ,ali ne funkcionira namjesteni dani, sat, ali cim promjenis bilo sta (ili mu se jednostavno ne da ) ne zvoni ... sinoc pomjerila budilnik za pola sata ranije bez restarta, i nije ni zvonioBlackhawk wrote:Pokusaj mu update software, ili da ubacis neki drugi software, jer bas problema sa alarmom nebi trebalo da bude..
Imas namjestis alarm, dane u sedmici koje hoces da ti zvoni, vrijeme alarma i to je to.. Bez neke muke i belaja... I radi bez problema..pokazao da je prekalkulisao koliko je do alarma (7 sati i nesto minuta) ,6:00 vrijeme, svaki dan osim vikenda,ali jok - ne zvoni
Eto i mene kod tebeBambi wrote:Jos uvijek sam u krevetu :zijeva
Rum wrote:Eto i mene kod tebeBambi wrote:Jos uvijek sam u krevetu :zijeva
Jup....Spanac_113 wrote:http://www.theguardian.com/technology/2 ... CMP=twt_gu
Users browsing this forum: Rum and 9 guests