Normalnim insanima je potrebno dokazivati da je kapitalizam bolji od komunizma.
Pa se u te svrhe trosio novac.
Sjeverna Koreja nije povjerovala

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
bizi fudo ne isplati se on vjeruje i u zubic viluFuddo wrote: 25 Dec 2023, 20:49Regan je sjebo srednju klasu, i nikad se vise nije oporavila, to sto su se rusi raspali kad se on potrefio nema veze sa njim. Cojek iso gatari da je pita za savjete, nije vise znao kud goni.rocko wrote: 25 Dec 2023, 20:47
Fuddo Reagan da nebi star wars programa svaka bi susa Nas raketirala
W.Bush da nepricamo sjecas se
A Trump je neprikosnoven 4 godine bez ratova ekonomija cvala Malo bilo haters na povrsin Al dobro je pokazali pravo lice
O Bushovima ne vrijedi trositi rijeci.
Sto nisu dotakli, nisu ni obatalili.
Bizi
Pazi eno prije neki dan Seln odgovara meni kako nista nevalja u Americi nema socijalne mreze, nema garantovane penzije, nema dzabnog skolovanja , nema univerzalne zdravstvene zastite i to pise covjek u Decembru 2023 koji ima pristup internetu , mozes mislit tek sta je bila ideja kapitalizma u glavama ljudi koji su zivjeli u socijalizmu i komunizmu , otprilike Oliver Twist i ti se cudis da se napuhivo standard vjestacki pa prije 20-25 godina prosjecni Bosanac ti je vidjeo USA kroz prizmu filmova ono neznast sta rade otprilike sluzbenici u opstini tamo kuca sa bazenom , 3 auta u garazi ide se po odmorima svi ono ujutro piju sok od narandze niko nigdje ne zuri .ironman wrote: 25 Dec 2023, 21:10 Inace.
Normalnim insanima je potrebno dokazivati da je kapitalizam bolji od komunizma.
Pa se u te svrhe trosio novac.
Sjeverna Koreja nije povjerovala![]()
Jebo te jos ces reci da nema Deda Mraza?bez wrote: 25 Dec 2023, 21:40bizi fudo ne isplati se on vjeruje i u zubic viluFuddo wrote: 25 Dec 2023, 20:49
Regan je sjebo srednju klasu, i nikad se vise nije oporavila, to sto su se rusi raspali kad se on potrefio nema veze sa njim. Cojek iso gatari da je pita za savjete, nije vise znao kud goni.
Bizi
Fuddo ovako ti to ide Washington, Reagan, W. Bush i Trump to su 4 najbolja predsjednika koje je USA imala .Fuddo wrote: 25 Dec 2023, 20:49Regan je sjebo srednju klasu, i nikad se vise nije oporavila, to sto su se rusi raspali kad se on potrefio nema veze sa njim. Cojek iso gatari da je pita za savjete, nije vise znao kud goni.rocko wrote: 25 Dec 2023, 20:47
Fuddo Reagan da nebi star wars programa svaka bi susa Nas raketirala
W.Bush da nepricamo sjecas se
A Trump je neprikosnoven 4 godine bez ratova ekonomija cvala Malo bilo haters na povrsin Al dobro je pokazali pravo lice
Bizi
Ta N- rijec je rasisticki izraz. njih ima 13% stanovnistva znaci za jedno 150 godina ,Krokodil Behko wrote: 24 Dec 2023, 09:58 Jedva čekam kad će nige i latinosi, postati većina tamo.
Zapravo, bilo bi dobro i da u Evropi migranti postanu većina.
Nebi ni budalaš bolje izvrno rijeci
Nažalost, svijet je se u samo zadnjih nekoliko godina toliko promijenio da Obamin mandat i kako je društvo tada izgledalo se čini kao da je to bilo prije 50 godina.ironman wrote: 26 Dec 2023, 09:03 Naravno.
To sto je Obama dosao u WH u srcu najvece financijske katastrofe u istoriji i iznio je ne vrijedi nista.
Djed mraz,suho meso i ambasador tv kao argument![]()
A lijepo ti kazem.Naseef Mushroom wrote: 26 Dec 2023, 09:54Nažalost, svijet je se u samo zadnjih nekoliko godina toliko promijenio da Obamin mandat i kako je društvo tada izgledalo se čini kao da je to bilo prije 50 godina.ironman wrote: 26 Dec 2023, 09:03 Naravno.
To sto je Obama dosao u WH u srcu najvece financijske katastrofe u istoriji i iznio je ne vrijedi nista.
Djed mraz,suho meso i ambasador tv kao argument![]()
Otvoreni rasizam i islamofobija, desničarske stranke u usponu, svaka vukoyebina traži nezavisnost za sebe, europske države koje su još ekonomski stabilne bi radije protjerale sve strance od kojih većina uplaćuje porez i doprinosi radom i da radije postanu nivo entiteta rs, samo da vrate “svoju državu nazad”.
Orban, Wilders i AfD.
Jedan od najsmješnijih filmova postao je jedan od najtužnijih i najstrašnijih dokumentarnih filmova
Danas se i dobijaju izbori suhim mesom, bez obzira jesu li izbori u Laktašima ili Washingtonu.
Pa naravno. Čačkaš nos i jedeš šta si iskopao i trudiš se da sa tim prestaneš jer smatraš da si jedini psihopata koji to radi i onda naiđeš na forum o čačkanju nosa sa 50.000 članova i ne samo da ne razmišljaš više da sa tim prestaneš, nego te još i ohrabri da još više čačkaš jer si saznao da desetine hiljada isto to radi pa počneš to smatrati normalnim.Krokodil Behko wrote: 26 Dec 2023, 09:57 Fino reče Gates nekidan, internet je uglavnom poslužio, da glupi ljudi pronađu druge glupe ljude i da se udruže.
Da, ali mi pričamo ovdje o Trumpu koji je isto Amerikanacironman wrote: 26 Dec 2023, 10:04A lijepo ti kazem.Naseef Mushroom wrote: 26 Dec 2023, 09:54
Nažalost, svijet je se u samo zadnjih nekoliko godina toliko promijenio da Obamin mandat i kako je društvo tada izgledalo se čini kao da je to bilo prije 50 godina.
Otvoreni rasizam i islamofobija, desničarske stranke u usponu, svaka vukoyebina traži nezavisnost za sebe, europske države koje su još ekonomski stabilne bi radije protjerale sve strance od kojih većina uplaćuje porez i doprinosi radom i da radije postanu nivo entiteta rs, samo da vrate “svoju državu nazad”.
Orban, Wilders i AfD.
Jedan od najsmješnijih filmova postao je jedan od najtužnijih i najstrašnijih dokumentarnih filmova
Danas se i dobijaju izbori suhim mesom, bez obzira jesu li izbori u Laktašima ili Washingtonu.
SAD su jedina prava strana na planeti.
Sve te vukojebine koje spominjes imaju uporiste i nalaze opravdanje u jazbini zvanoj rusija.
A to za Europu. Pa ona je uvijek bila stara kurva.
Naravno, osim malih, sitnih detalja, ništa se haman neće promijeniti za Ameriku kod ove četiri tačkeironman wrote: 26 Dec 2023, 11:30 U cemu je poenta? Mislim sta sam fulio?
Moze predsjednik SAD biti i dikobraz.
Opet ce SAD bit svjetionik za sve ostale drzave na planeti.
To svi znamo. I to se promijenit nece.
E sad..sto licno ja imam antagonizam ka nazadnim govnarima.
A trunp je enciklopedijski primjerak istog ..
To je haman moj problem![]()
A mozda.Naseef Mushroom wrote: 26 Dec 2023, 11:52Naravno, osim malih, sitnih detalja, ništa se haman neće promijeniti za Ameriku kod ove četiri tačkeironman wrote: 26 Dec 2023, 11:30 U cemu je poenta? Mislim sta sam fulio?
Moze predsjednik SAD biti i dikobraz.
Opet ce SAD bit svjetionik za sve ostale drzave na planeti.
To svi znamo. I to se promijenit nece.
E sad..sto licno ja imam antagonizam ka nazadnim govnarima.
A trunp je enciklopedijski primjerak istog ..
To je haman moj problem![]()
Posjed oružja, Izrael, Kosovo i Dayton.
Samo kažem, takav je nakaradni vakat da ćemo za 5 godina imati još veće budale nego ove danas i da nećemo imati više predizborne govore i dijaloge kakve smo imali za vrijeme Clintona, Busheva i Obame, već će se politički dueli svesti na ko ima većeg u gaćama, ali bukvalno![]()
Već vidim idući duel između Trumpa i Bidena
Trump “Pogodite ko sam? Hu ha hu ja hodam unazad jer ne znam gdje sam”
Biden: “Ti si Trumpe jedna veoma loša os os oso kako se ono kaže… ljudi. Imao sam takvog jednog psa ili mačku. Garfield je moj omiljeni crtani”.
Vala baš, what a time to be aliveironman wrote: 26 Dec 2023, 12:01A mozda.Naseef Mushroom wrote: 26 Dec 2023, 11:52
Naravno, osim malih, sitnih detalja, ništa se haman neće promijeniti za Ameriku kod ove četiri tačke
Posjed oružja, Izrael, Kosovo i Dayton.
Samo kažem, takav je nakaradni vakat da ćemo za 5 godina imati još veće budale nego ove danas i da nećemo imati više predizborne govore i dijaloge kakve smo imali za vrijeme Clintona, Busheva i Obame, već će se politički dueli svesti na ko ima većeg u gaćama, ali bukvalno![]()
Već vidim idući duel između Trumpa i Bidena
Trump “Pogodite ko sam? Hu ha hu ja hodam unazad jer ne znam gdje sam”
Biden: “Ti si Trumpe jedna veoma loša os os oso kako se ono kaže… ljudi. Imao sam takvog jednog psa ili mačku. Garfield je moj omiljeni crtani”.
Kazem mozda samo mi starimo.
Pa nam smeta sve vise stvari![]()
U svakom slucaju.
What a time to be alive..
A Biden je isto tako odgovor na Trumpa….Bilo ko da je bio sa druge strane pobjedio biNaseef Mushroom wrote: 26 Dec 2023, 13:11
Jednom je neko na američkoj televiziji izjavio da je pobjeda Trumpa bila reakcija te populacije Amerike jer je crnac izabran kao predsjednik Amerike, e sada koliko pije vode ta teorija![]()
Pa nisam baš siguran, pitaj Hillary je li to takoDori wrote: 26 Dec 2023, 13:19A Biden je isto tako odgovor na Trumpa….Bilo ko da je bio sa druge strane pobjedio biNaseef Mushroom wrote: 26 Dec 2023, 13:11
Jednom je neko na američkoj televiziji izjavio da je pobjeda Trumpa bila reakcija te populacije Amerike jer je crnac izabran kao predsjednik Amerike, e sada koliko pije vode ta teorija![]()
Uvijek od dva zla izaberu manjeNaseef Mushroom wrote: 26 Dec 2023, 13:24Pa nisam baš siguran, pitaj Hillary je li to takoDori wrote: 26 Dec 2023, 13:19
A Biden je isto tako odgovor na Trumpa….Bilo ko da je bio sa druge strane pobjedio bi![]()