rocko wrote: 27 Dec 2023, 17:21
Duminjo wrote: 27 Dec 2023, 15:23
Ima li za boldano ikakav izvor, video, slika, bilo sta sto nije "rekli rusi"
Vidim, dvije stranice o placenicima iz Ukrajine a sve krenulo sa "kazu"
I'ma I'ma naravno
Nego dokle je dosla ofanziva, Jesu li ih odsjekli smrzavajul se hudi rusi ? Nego de reci jel te bar Malo stid koga si podrzavao ko rod rodjeni a oni drito u Gazu da ubijaju Palestinsku djecu , samo im fale Jos rumuni pa ko 93 , kazem ti ja jednu druge ubijaju Po ukrajni sjedi uzivaj
Daj to da vidimo kad ima ili ce biti da si slago kao i skoro sve do sada.
Eto ne mrznu se, ljeto u Ukrajini? Ja, fala bogu, Ukrajince podrzavam i danas da se odbrane i podrzavacu svakoga ko je god protiv Rusije. Ruski Veto za genocid u Srebrenici je pocetak i kraj svake rasprave vezane za Ruse ili ti Rusiju kao drzavu.
Ti si više puta tamo bio napadan da šiljis za Ruse, da se radujes njihovim preciznim napadima na škole i obdanista i svaki put hinjski lagao da to nije što navijaš za Ruse nego si samo objektivan.
U zadnje vrijeme opet pocinješ izbacivati sulude podatke, da ne kazem lazi o 10 hiljada ubijenih civila Rusa u istocnoj Ukrajini prije pocetka ove agresije, o 500 hiljada poginulih Ukrajinaca i sada jos po drugim temama hodaš i svaka druga "ukrajinski dobrovoljci ubijaju palestinsku djecu po Gazi". Pa na sve to, mene pitas jel me stid sto navijam da se Ukrajina odbrani od agresora koji je nama uvalio Veto za Srebrenicu. To kao sramota navijati za Ukrajince i trebali bi navijati za Ruse? I kada te neko napadne da si Rusofil, opet ces lagati da si samo objektivan, da imaš posebne neke svoje izvore, da znaš što mi ne znamo a ovo bukvalno svršavanje na Rusiju i pišanje po Ukrajincima kako bi ih neko gledao drugacijim ocima, trebamo zaboraviti ili se pretvarati da nisi pisao?
Izvore Rocko na sunce. Bez dokaza i izvora, nema više nikakve rasprave o Ukrajinskim dobrovoljcima u Palestini.
O Ukrajincima, ako zeliš, nastavi dalje na temi o Ukrajini.