37 godina. nit se tako osjecam, nit tako izgledam...
ja sam u stvari tek sa 33-34 pocela da zivim k'o insan. zadovoljna sam i zahvaljujem na dobrim genima...
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
a imaju li negdje slike tih genaHeidi wrote:k'o lala
37 godina. nit se tako osjecam, nit tako izgledam...kad vidim svoje vrsnjake zacudim se.
ja sam u stvari tek sa 33-34 pocela da zivim k'o insan. zadovoljna sam i zahvaljujem na dobrim genima...

Najgore je to zaboravljanje.Lebowski wrote:Svaki dan koji prolazi sve mi teže pada. Ćelavost, sijede, bore na čelu, mlohava čuna, zaboravljanje...

Ma nije bas. To kazu hoce i od konzervi..Bla wrote:Pravi znak starenja je kad počnu da ti rastu dlake gdje nikad nisu, iz ušiju, leđa... a obrve počnu da rastu u svim pravcima suprotno zakonima fizike.
Kod zena i brkoviBla wrote:Pravi znak starenja je kad počnu da ti rastu dlake gdje nikad nisu, iz ušiju, leđa... a obrve počnu da rastu u svim pravcima suprotno zakonima fizike.

Ma samo smanji s konzervama i sve ce biti u redu, ja ti velim! I pij vodu.Bonaqua wrote:Kod zena i brkoviBla wrote:Pravi znak starenja je kad počnu da ti rastu dlake gdje nikad nisu, iz ušiju, leđa... a obrve počnu da rastu u svim pravcima suprotno zakonima fizike.Strahota. Jedina nam je nada Conchita.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest