Moze bit da joj je onaj Momoa iskocio iz vode
A i rekla je, jednom kad iskoci
Moderator: VIP

Moze bit da joj je onaj Momoa iskocio iz vode
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Dozivljaj godine, nema guzveVanilla wrote: 03 Jan 2024, 08:46 Klizim po mahali i skrolam instagram
kaznu pisu mi za telefon, ja ih kuliram![]()
Nidje nikoga![]()

immuno wrote: 03 Jan 2024, 08:38 Jutro
Ja lijepog dana sunce vec sad a za vikend - 1°C kazu, Haj nije lose, citam kod Dori - 40°C e to je vec frisko![]()
Ja draga moja zato uzivaj u toj ljepoti I vrucini gdje si trenutnospacebound wrote: 03 Jan 2024, 09:08immuno wrote: 03 Jan 2024, 08:38 Jutro
Ja lijepog dana sunce vec sad a za vikend - 1°C kazu, Haj nije lose, citam kod Dori - 40°C e to je vec frisko![]()
![]()

E pa stvarnoSkin wrote: 02 Jan 2024, 13:51 dijete nam ima osip po tijelu, ne znamo od cega je dok ne uradimo testove, a on je zove osipa lisac![]()

JesteSkin wrote: 03 Jan 2024, 10:42 osipa je danas ko zmaj. povlaci se pomalo. kad budu proradili idemo na testove. evo pita je li lav muskarac

pa reci joj, nije po svaku cijenu.Skin wrote: 03 Jan 2024, 10:42 osipa je danas ko zmaj. povlaci se pomalo. kad budu proradili idemo na testove. evo pita je li lav muskarac

ma nako... ubi me glava, imam osjecaj da ce mi oci ispast.Dori wrote: 03 Jan 2024, 06:04Jutroooo!Arthur Dent wrote: 03 Jan 2024, 05:31 e dobro jutro nam svima!![]()
kako ste? kako je zapoceo januar?![]()
ko ima jos odmor?jel se havana vrnuo sa onog ostrva macketina svakakvih?
![]()
![]()
Januar….Onako vala….Mogao bi i bolje![]()
Ti? Dobar?

Bolji ti i od Fude?