znao sam..
dok proracunam sve, pa cu javiti!
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Može, samo polako
zene devetke su vecinom opako teske, pune sujete, tastine. jako su ljubomorne na sve i svasta, arogantne i daleko od realnosti. ipak, ako imaju dusu, mogu biti blage, neko ko voli bez uvijeta, neko na koga se mozes osloniti.

samo se ti tu valjaj... skoro sve za devetku sam napisao.

2. avgusta koje godine?ElTriconi wrote: 03 Mar 2024, 23:34 Imal ista za rodjenje na aldjun il samo do podne ilija poslije podne alija![]()

Bolan da reknem godine ne bi ni jedna forumasica htjela komunicirat, iovako misle da sam mladArthur Dent wrote: 03 Mar 2024, 23:382. avgusta koje godine?ElTriconi wrote: 03 Mar 2024, 23:34 Imal ista za rodjenje na aldjun il samo do podne ilija poslije podne alija![]()
covjece ti si 33! woow!ElTriconi wrote: 03 Mar 2024, 23:40Bolan da reknem godine ne bi ni jedna forumasica htjela komunicirat, iovako misle da sam mlad![]()

Arthur Dent wrote: 03 Mar 2024, 23:53covjece ti si 33! woow!ElTriconi wrote: 03 Mar 2024, 23:40
Bolan da reknem godine ne bi ni jedna forumasica htjela komunicirat, iovako misle da sam mlad![]()
![]()
no, no. necemo uplitati religije u ovo.ElTriconi wrote: 03 Mar 2024, 23:55 Sta to znaci, znam da se 33 puta zikri tespihom i to tri puta tobejarabi![]()
ja sam 11, pa deder razbaci.

tuko, sve u zivotu vazi samo ako ti zelis da vaziShadow wrote: 04 Mar 2024, 06:41 Znaci po ovom sto je postavila Heidi, 2020 ako nisam ubola trenutak, sad valja cekat ciklus cijelih 9 godina.
Pa i ogledalo kad razbijes, dobijes 7.

Boga mi, sve je ovo tacno, osim da sam povrsnaArthur Dent wrote: 03 Mar 2024, 23:00samo se ti tu valjaj... skoro sve za devetku sam napisao.
tvoj zivotni put je 8 i rodjena si u godini macke.
iako u biti samouvjerena, sve radis sa dosta opreza, uvjek ocekujes da ce se nesto dogoditi sto nije kako treba. toliko se znas ufurati u to, da onda bas bude po losem. rijetko si zadovoljna sa svojim i tudjim rezultatima. nekako uvjek moze bolje, vise.
osmica je znak vjecnosti, no, i znak karme. kako posaljes sta u eter, tako ce ti se vratiti. gledaj da saljes sto bolju energiju.
osmice se inace nose jako dobro sa puno odgovornosti, pa tako da bi inace trebale biti neko ko vodi poslove, firme i sl. imate jako puno empatije, pogotovo prema nekom ko je slabiji od vas osmica, ili pak prema zivotinjama, eh tu imate jaku potrebu da pomognete, da nesto ucinite.
bilo bi vam lakse kad bi skontale da financijska sigurnost nije ono najvaznije na svijetu i da se ona ne dobija stednjom. kad to dokucite, onmda imate jako puno uspijeha a i novaca.
takodjer je zeznuto sto ste u dosta slucajeva intolerantne, hladne i nepristupacne. sto opet dovodi vas u probleme. u smislum, sve se vraca majstore.
osmice i mace su jako vrijedne osobe, odane porodici, ali vole i svoj mir i mogucnost da napreduju.
mace su inace manjeg rasta, slatke i umiljate. ali svi znam sto su u stanju napraviti kad se nemaju pod kontrolom. takodjer su insani rodjeni u znaku macke mnogo puta povrsni, tvrdoglavi i mimo svih dogovora sa partnerom, urade onako kako one misle da je najbolje.
odnosi sa osobama koje su rodjene u godini i znaku horoza neminovno zavrsavaju u konfliktu. tako je kako je.
super je sa osobama rodjenim u znaku koze ili svinje![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests