Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
alma75 wrote:Da nacrtam malo:
Ja živim 18 km od Brčkog, radno mjesto mi je u Tuzli, na terenu sam u Brčkom i Bijeljini, roditelji su mi u Brčkom i kad zakasnim ili kad je loše vrijeme prenoćim kod njih!
Vidiš, nemamo svi sreću da svako jutro u pola 8 prošetamo do kancelarije i da smo do pola 5 kući.
Nema ljeba bez motike!
I kakve veze ima sa torbicom i ezervnim gaćicama...ne ja ih ne nosim za moj zlazak do posla ili na veče nisu mi potrbne rezervne gaćice:)
Ja jesam hodajuca nevolja......,al mogu biti za neke i elementarna nepogoda
Seka wrote:
opet degradirane žene i ako su postale ravnopravne sa muškarcima ...čija je ovo logika...žene su žene a imale 65 kg a imale 122 kg.....
Jesu žene i jedne i druge, ali je razlika u veličini ogromna... , a i u izgledu
Ako misliš da su sve iste, koju bi ti kilažu više voljela da imaš, naravno ako bi mogla birati?
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
Seka wrote:
opet degradirane žene i ako su postale ravnopravne sa muškarcima ...čija je ovo logika...žene su žene a imale 65 kg a imale 122 kg.....
Jesu žene i jedne i druge, ali je razlika u veličini ogromna... , a i u izgledu
Ako misliš da su sve iste, kojou bi ti kategoriju više voljela, naravno ako bi mogla birati?
Onu koju imam i dovoljno od mene a ne mislim da druge trebam degradirati žene su žene
Gdje vidiš degradaciju Ja je ne vidim.
Seko, da li znaš da si upravo ti napravila degradaciju?
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
Ako se pogledamoj ost onda zna se da nisam degrairala nikog ....najposlje zene znaju kud idu i sa kojom namjerom i sa koliko kg ......nenosamo mi nijedne rezervne sem onih na nama
Ja živim 18 km od Brčkog, radno mjesto mi je u Tuzli, na terenu sam u Brčkom i Bijeljini, roditelji su mi u Brčkom i kad zakasnim ili kad je loše vrijeme prenoćim kod njih!
Vidiš, nemamo svi sreću da svako jutro u pola 8 prošetamo do kancelarije i da smo do pola 5 kući.
Nema ljeba bez motike!
I kakve veze ima sa torbicom i ezervnim gaćicama...ne ja ih ne nosim za moj zlazak do posla ili na veče nisu mi potrbne rezervne gaćice:)
Naravno da ces ubacit u tasnicu rezervne gacice par ulozaka i mokre maramice ako ti je put malo duzi ,a kako ti rece izgleda ti ne pravis vece km pa si uvijek u blizini stana
Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
Nema ljeba bez motike!
Naravno da ces ubacit u tasnicu rezervne gacice par ulozaka i mokre maramice ako ti je put malo duzi ,a kako ti rece izgleda ti ne pravis vece km pa si uvijek u blizini stana
Pa moguće moguće da sam blizu stana nisam razmatrala baš ako je put dalje onda definitivno da bi ponijela sa sobom rezervne gaćice (ulošci,vlažne maramice to i ne vadim iz torbe )
Krokodil Behko wrote:
Oko 43 posto žena u torbici uvijek nosi par gaćica koji im služe "za svaki slučaj", bilo kao priprema za mogući seks ili jednostavno kao rezervu ako im se one koje nose uprljaju
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
ja budalestine. u mene su sve gace "ishodne", nemam babinskih
ima naravno ljepsih i manje lijepih.
friske obucem navece, friske ujutru, prilijepim uvijek onaj hepek i nemam sta nosat sa sobom opremu citavu.
a svakako nemam tih iznenadnih sexova
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole