Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Morgen wrote: 10 Jan 2024, 07:15
Vidi nas svoje pozitivaca
Sad kad stignem na poso ovako vesela a tamo sve smrknute face
Prvo ide pssssst bojana
Bitte bojana
Pa prevrtanje ocima
Pa onda ja nesto provalim pa se svi smijemo i u 07:45 je sve opusteno
Ma cuj....Imamo izbor....Ili da mi postanemo mrgudi kao ostatak grupe ili da popravimo raspolozenje cijele grupe.
I onda izaberemo sami sebi kakav ce nam biti dan
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Morgen wrote: 10 Jan 2024, 07:15
Vidi nas svoje pozitivaca
Sad kad stignem na poso ovako vesela a tamo sve smrknute face
Prvo ide pssssst bojana
Bitte bojana
Pa prevrtanje ocima
Pa onda ja nesto provalim pa se svi smijemo i u 07:45 je sve opusteno
Ma cuj....Imamo izbor....Ili da mi postanemo mrgudi kao ostatak grupe ili da popravimo raspolozenje cijele grupe.
Najmrze su mi one mrljotine na poslu. Ti dodjes normalna, raspolozena, a ono tamo isto da je na samrti, jedva prica, jedva hoda, sve hukce, tesko joj, umorna je, jooooj kako ce !? Pa idi lezi i umri! Nemoj mi energetsko polje narusavat
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Najmrze su mi one mrljotine na poslu. Ti dodjes normalna, raspolozena, a ono tamo isto da je na samrti, jedva prica, jedva hoda, sve hukce, tesko joj, umorna je, jooooj kako ce !? Pa idi lezi i umri! Nemoj mi energetsko polje narusavat
Eeeee nema u Njemačkoj moje tvoje .... tamo je sve unsere .... tako da .... šuti i trpi
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
te ne podnosim i nemam ih u timu. u prvom razgovoru se primjete takve spodobe... namah eliminisati!
Imamo mi kolegu, troje male djece ima. Stalno jadan umoran. Cim se pozdravim s njim, on mi prica kad se najmanje dijete probudilo.
Skoro mi na nekom predavanju i pricaju na svakom poslu uvijek postoji neki kolega koji je uvijek umoran, a on sjedi do mene. Kako smo se smijali!
Sad ga ujutro pitam kako je, kaze necu vise nista da govorim
Last edited by Dori on 10 Jan 2024, 08:54, edited 1 time in total.
te ne podnosim i nemam ih u timu. u prvom razgovoru se primjete takve spodobe... namah eliminisati!
Rdjavi k**** da izvines
Zanki wrote: 10 Jan 2024, 08:45
Koja stvarčina, sto godina ko da je nisan slušala... Taman da ugrije ladno jutro ijaooo
Zamisli ti, razvode se njih dvoje, on napise tu pjesmu i ona je otpjeva....Heeej, trebalo je to izvesti! I njemu i njoj
On: Jel to ho'š ić' od mene ....
Ona: Hoću ...
On: Joj da ho'š više otić, tačno bih ti pjesmu napisao ...
Ona: A ja bih je otpjevala samo da te se kutarišem ....
I ..... taa daaaa
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."