Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Chan wrote: 10 Jan 2024, 13:24
Žena neki dan pravila suhe kolače i daje mi da probam i da dam ocjenu
Kae daj ocjenu od 1 do 5... ja rekoh 3. Kolači su ti suhi.
Kad me nije prebila
Ma sto?
Konstruktivna kritika je to bila.
Samo to bi se moglo malo lepše reći, npr. Jao kako je odličan ukus, al da su maaaalo sočniji bili bi haos. Al i ovako su super!
Onda bi zastala, razmisljala malo gde je to ONA POGRESILA
IMG_4156.webp
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Chan wrote: 10 Jan 2024, 13:24
Žena neki dan pravila suhe kolače i daje mi da probam i da dam ocjenu
Kae daj ocjenu od 1 do 5... ja rekoh 3. Kolači su ti suhi.
Kad me nije prebila
Ma sto?
Konstruktivna kritika je to bila.
Samo to bi se moglo malo lepše reći, npr. Jao kako je odličan ukus, al da su maaaalo sočniji bili bi haos. Al i ovako su super!
Onda bi zastala, razmisljala malo gde je to ONA POGRESILA
Lazanje dobro djeluju.
Nisam ljubitelj istih zbog bolonjeza, tacnije zbog paradajza. Jednom sam umjesto bolonjeza stavila salamu. Nije bilo lose. Ovo ostalo sve isto, sir, besamel i to.
Maja wrote: 10 Jan 2024, 15:51
Lazanje dobro djeluju.
Nisam ljubitelj istih zbog bolonjeza, tacnije zbog paradajza. Jednom sam umjesto bolonjeza stavila salamu. Nije bilo lose. Ovo ostalo sve isto, sir, besamel i to.
Nemoj mi samo reci da ne volis paradajz dosta biljkica, sirupa od nara, super bude, nema kiseline poslije, ljepota
Paradajz volim svjez u salati. Mogla bih pojest kantu od jupola. Volim i u satarasu, sve ostalo jok.
Ni kuhani svjez ni kupovni u konzervi, pire u tegli itd.
Maja wrote: 10 Jan 2024, 15:51
Lazanje dobro djeluju.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Htjela pitat za taj creme fraiche pa zguglala, ti to praviš ili kupovno?
Jer na hrvatskom što piše nako kolko san proletila vezano uz termin su sve recepti.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Zanki wrote: 10 Jan 2024, 20:33
Jer na hrvatskom što piše nako kolko san proletila vezano uz termin su sve recepti.
Krem frech se kupuje, kremast otprilike ko domaci mileram I mastan je. Stavlja se u kolace, sosove, musake, pitu...
Zanki wrote: 10 Jan 2024, 20:33
Krem frech se kupuje, kremast otprilike ko domaci mileram I mastan je. Stavlja se u kolace, sosove, musake, pitu...
Ma da i ovdje isto….Nije pavlaka, već mileram…
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”