Samo da kažem.......
Moderator: VIP
-
Ciklama
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Ma je, bolje je, al' mora biti pod nadzorom do kontrole.ružni wrote:Je li sve ok?
-
Trepavica
-
Ciklama
ružni wrote:Ima da gledaš SP, bar neku utakmicu
Biće to dobro abd...Ciklama wrote:Ma je, bolje je, al' mora biti pod nadzorom do kontrole.ružni wrote:Je li sve ok?
-
Ružni
Trepavica wrote:Hocu finale .. :bubicaružni wrote:Ima da gledaš SP, bar neku utakmicu
DogovorenoCiklama wrote:E vala ima da je svežemo pa da gleda bar naše i komšijske tekme.
-
Trepavica
Zar mislis da mogu toliko sjediti i gledati u TV ...Ciklama wrote:ružni wrote:Ima da gledaš SP, bar neku utakmicuE vala ima da je svežemo pa da gleda bar naše i komšijske tekme.
ružni wrote:Trepavica wrote:Hocu finale .. :bubicaružni wrote:Ima da gledaš SP, bar neku utakmicu![]()
BiH moraš gledat
DogovorenoCiklama wrote:E vala ima da je svežemo pa da gleda bar naše i komšijske tekme.
-
Ružni
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8213 times
- Been thanked: 19311 times
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Imao sam ja tako jednog interesantnog razrednika u osnovnoj školi, matematiku nam predavao. Taj kad ti nešto objasni, ostane ti jasno za sva vremena.Ciklama wrote:Crk'o bi kad ne bi zadirkiv'o :P
I tako je ružio nekog ko je bio nemiran i usput objasnio kako uopšte nije teško primijetiti među 30ak duša neku koja se neuobičajeno ponaša jer odudara od nekog svog standarda. To su stvari koje prve padaju u oči. Sve što strši. Pa čak i ovako virtuelno se primijete promjene na ljudima.
Znači ako neko danima, mjesecima, piše na jedan način, i onda iznenada preokrene, najlogičnije je zaključiti da je pod dejstvom nečega što utiče na samo ponašanje. A kako je to na ovim prostorima još uvijek najčešće alkohol, onda je teoretski najteže pogriješiti ako se posumnja na isti. Pa tako da ne moraš ti nikada isti ni primirisati ali tako jednostavnim matematičkim modelom ćeš najčešće biti pijana.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
-
Spanac_113
- Inventar foruma

-
Bambi
- Inventar foruma

Dobar dan 
Bila kod doktora...bas je tesko hodati po ovakvoj vrucini ,jedva sam dosla do kuce...
Bila kod doktora...bas je tesko hodati po ovakvoj vrucini ,jedva sam dosla do kuce...
-
Bambi
- Inventar foruma

Ma prepisala mi neke antibiotike.. deset dana da pijem.. i onda na kontrolu.. kaze pred upalu pluca.. da nisam danas otisla fasovala bih upalu... 
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41497 times
- Been thanked: 28289 times
- Status: Online
Bambi wrote:Ma prepisala mi neke antibiotike.. deset dana da pijem.. i onda na kontrolu.. kaze pred upalu pluca.. da nisam danas otisla fasovala bih upalu...
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
-
Ružni
Bambinaaaaaa, biće sve okBambi wrote:Ma prepisala mi neke antibiotike.. deset dana da pijem.. i onda na kontrolu.. kaze pred upalu pluca.. da nisam danas otisla fasovala bih upalu...
-
Trepavica
Kako bi bilo super kada bi sve bilo beźično... Ne volim kablove ... Posebno iza PC ...: 
-
dacina_curica
Bambucha 
Samo da kazem da sam se ukocila k'o pritka za buraniju, bem ti kauc
Samo da kazem da sam se ukocila k'o pritka za buraniju, bem ti kauc