Ne brini, mjesta ima dovoljno...ružni wrote:Volim ja tebe da gnjavimTrepavica wrote:Hoces da te stavim sa gnjavatorima da budes ?!A kolika je ta lista, ima li mjesta još, znaš da sam velikački, možda ne stanem

Moderator: VIP
Ne brini, mjesta ima dovoljno...ružni wrote:Volim ja tebe da gnjavimTrepavica wrote:Hoces da te stavim sa gnjavatorima da budes ?!A kolika je ta lista, ima li mjesta još, znaš da sam velikački, možda ne stanem
Koliko god mjesta ima za mene ga nikad nema dovoljno, tako da se ne trudiTrepavica wrote:Ne brini, mjesta ima dovoljno...ružni wrote:Volim ja tebe da gnjavimTrepavica wrote:Hoces da te stavim sa gnjavatorima da budes ?!A kolika je ta lista, ima li mjesta još, znaš da sam velikački, možda ne stanem
Trepavica wrote:
Ma pusti je, niko se preko noći nije rodio naučen. Kad počne gledati utakmice tek će onda shvatiti šta je dosad propuštalaBambi wrote:joj trepka
Leta muhetna oko menehaj ruzni opleti po muhetni
zalutala bogamiBambi wrote:Zemljo moja jedina od Mandze i Edina , srce drugu ne bira , drugu ne bira..zemljo moja jedina od Poljuda do Koseva , znaj da tebe volim ja , tebe volim ja... ooooooo ooo ooooooo![]()
![]()
Zivjelo Svjetsko Prvenstvoa ti trepka si me razocarala
![]()
Trep pogledaj i reci iskreno Jel bio offsideTrepavica wrote:Ne klikam na linkove na ovoj temi...
Nisam pitala ko igra a ni rézultat !
:bubica
Kad ne dodjes ti nama, dodjemo mi tebiTrepavica wrote:Otkud ti ovdje tempête ?nije valjda i tebe da neinteresuje SP
![]()
:bubica