Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Chan wrote: 17 Jan 2024, 14:05
Vama hvala, ali ja ne bih i da me hoće postaviti. Imam svoje kriterije kad je u pitanju banovanje, a koji su mnogo oštriji od kriterija koji su na snazi na ovom forumu tako da se tu ne bih mogao uklopiti. Samo bi moglo biti konflikta bezveze.
Chan wrote: 17 Jan 2024, 14:05
Vama hvala, ali ja ne bih i da me hoće postaviti. Imam svoje kriterije kad je u pitanju banovanje, a koji su mnogo oštriji od kriterija koji su na snazi na ovom forumu tako da se tu ne bih mogao uklopiti. Samo bi moglo biti konflikta bezveze.
Koga bi banovao nesreco? Ni 30 nas nema.
Ma to je opservacija na osnovu zadnjih par godina ovdje.
Koga ces banovat, kad svak svakog zna, i svi su frendovi.
Ovo je vise neka kafana dje se tacno zna sta ko pije, i sta ce pricat, konobar i ne pita sta ces, sam ti donese.
Ma nije to ni lose, jebtito
Fuddo wrote: 17 Jan 2024, 17:30
Ovo je vise neka kafana dje se tacno zna sta ko pije, i sta ce pricat, konobar i ne pita sta ces, sam ti donese.
Meni samo kafu onu obicnu i bila, nijesam ti ja covjek od hiljadu zelja
Imaju tako dva lokala, ljudu me znaju
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Fuddo wrote: 17 Jan 2024, 17:30
Ali stvarno je tako
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”