Da li je moguće prijateljstvo bivših partnera?
Moderator: spacebound
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25260 times
- Been thanked: 6631 times
- Status: Online
Re: Da li je moguće prijateljstvo bivših partnera?
......................C!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Što ti mrziš Amerikance, pa to je za nepovjerovatCiklama wrote:Kakva prijateljstva, kakve gluposti. Zdravo za zdravo, ipak smo ljudi ....![]()
Prije par godina došao moj bivši iz Amerike, inače me ostavio zbog politike ili da budem tačnija onog izdajnika Abdića, ..ebo ga on, i potražio me na poslu, kao da popričamo, ja se zbunila i kontam koji je on kreten, ma nisam dvije rečenice izgovorila od huje, i na to sve veli da se nađemo na večeri ... ja sve slušam i ne mogu da vjerujem, preupitam ga na koga misli, kao mi sa partnerima, rekoh sine ti si pu'ko, hajde svojim putem, razguli.![]()
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
cim si ti protiv fikreta ja ga razumem...
ahahahahahahahahaha
ima kretenizma u svima nama... jebla vas politika
ahahahahahahahahaha
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Fuck! ProsuH svu kafudrugrankovic wrote:
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
Da su mogli zajedno, ne bi bili bivši. Tako je to na Balkanu s našim temperamentom; u civiliziranom svijetu bivši partneri mogu da izađu na večeru, da pričaju o lijepim danima, dogovaraju se o djeci ako ih imaju itd.
- drugrankovic
- Inventar foruma

civilizirani svet a? jebo ja taj svet... dok su bili u braku civilizirano su sa drugima isli na vecere i jebavali se... prijateljstvo je ozbiljna stvar, a ljubav da ne govorimo... ne ideto jedno posle drugog nikako... ne mislim na mržnju jer greh je mrzeti ono što si voleo
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Jaca
- Inventar foruma

Ako imaju djecu treba da se bar ponasaju civilizirano a ako ne nema ni potrebe da ista imaju zajednicko.
bolje biti malo lud nego malo pametan
-
Ruana
Ne znam iz koga si ti djela Balkana ali znam dvoje balkanaca koji su bili u braku imaju i djete sada svak ima svoje zivote a vjerovali ili ne njih dvoje su cak prijatelji pa i sa sadasnjim partnerima.evergreen wrote:Da su mogli zajedno, ne bi bili bivši. Tako je to na Balkanu s našim temperamentom; u civiliziranom svijetu bivši partneri mogu da izađu na večeru, da pričaju o lijepim danima, dogovaraju se o djeci ako ih imaju itd.
Ja pijem kafu sa bivsom od mog muza nekad i cijeli dan provedem sa njom. Balkanka sam i ja dok je juce danac ubio bivsu zenu iz ljubomore. Znaci da ne treba da generalizujemo.
Eno sad, odmah napadi, "gdje stadoh, tu produži.." ovaj "bosanski" forum ostao je uvijek isti.
Ruana, tebi i ex dragom svaka čast, ali vi ste izuzetak od pravila; nažalost više je na Balkanu razmišljanja poput onog 2 iznad tvog komentara.
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
Prijateljstvo sa bivšom?
1. 1.15
x. 1.90
2. 7.35
Ja bih tu stavio x....
da se samo sexamo 1
a da se neka nova ljubav rodi 2.
1. 1.15
x. 1.90
2. 7.35
Ja bih tu stavio x....
da se samo sexamo 1
a da se neka nova ljubav rodi 2.
- drugrankovic
- Inventar foruma

Ruana wrote:Ne znam iz koga si ti djela Balkana ali znam dvoje balkanaca koji su bili u braku imaju i djete sada svak ima svoje zivote a vjerovali ili ne njih dvoje su cak prijatelji pa i sa sadasnjim partnerima.evergreen wrote:Da su mogli zajedno, ne bi bili bivši. Tako je to na Balkanu s našim temperamentom; u civiliziranom svijetu bivši partneri mogu da izađu na večeru, da pričaju o lijepim danima, dogovaraju se o djeci ako ih imaju itd.
Ja pijem kafu sa bivsom od mog muza nekad i cijeli dan provedem sa njom. Balkanka sam i ja dok je juce danac ubio bivsu zenu iz ljubomore. Znaci da ne treba da generalizujemo.
pa kod muslimanki nije cudo delit muza sa jos tri u braku a kamoli s bivšom biti dobar...
navika od malena da babo ima tri cetri hanume
-
Ruana
Ama nisam te Bogami napala, nego samo htjedoh reci da ne treba generalizovat, svugdje ima toga.evergreen wrote:Eno sad, odmah napadi, "gdje stadoh, tu produži.." ovaj "bosanski" forum ostao je uvijek isti.
A prijateljstvo je moguce kad se prestanu voljeti. Ovdje sam vidjela i kod nasih i kod danaca svasta.
-
Ruana
Kod muslimana sve javno, ono sto drugima ljubavnica muslimanima zena.drugrankovic wrote:Ruana wrote:Ne znam iz koga si ti djela Balkana ali znam dvoje balkanaca koji su bili u braku imaju i djete sada svak ima svoje zivote a vjerovali ili ne njih dvoje su cak prijatelji pa i sa sadasnjim partnerima.evergreen wrote:Da su mogli zajedno, ne bi bili bivši. Tako je to na Balkanu s našim temperamentom; u civiliziranom svijetu bivši partneri mogu da izađu na večeru, da pričaju o lijepim danima, dogovaraju se o djeci ako ih imaju itd.
pa kod muslimanki nije cudo delit muza sa jos tri u braku a kamoli s bivšom biti dobar...
I ne diraj mi oca mog'o bi malo otici negdje.
I bivše i sadašnje su ok, prijateljstvo ima svoje značenje - kako kod koga 
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
- drugrankovic
- Inventar foruma

Ruana wrote:Kod muslimana sve javno, ono sto drugima ljubavnica muslimanima zena.drugrankovic wrote:Ruana wrote:Ne znam iz koga si ti djela Balkana ali znam dvoje balkanaca koji su bili u braku imaju i djete sada svak ima svoje zivote a vjerovali ili ne njih dvoje su cak prijatelji pa i sa sadasnjim partnerima.evergreen wrote:Da su mogli zajedno, ne bi bili bivši. Tako je to na Balkanu s našim temperamentom; u civiliziranom svijetu bivši partneri mogu da izađu na večeru, da pričaju o lijepim danima, dogovaraju se o djeci ako ih imaju itd.
I ne diraj mi oca mog'o bi malo otici negdje.
nemaju svi ljubavnice... nego super je tim zenama kad znaju da su jedna od cetri pet... nashe balkanke bash vole deliti
drugo da ne govorimo o tome kako joj je kad nema nishta od toga da joj dragi posvećen celim bićem... za ljubavnicu bar ne moras znati...
no navikaje to od malena ta bigamija sta vec... pa otuda i nema rivaliteta i bola
-
Ruana
Druze rankovicu sta blejis kad te ne strizu. Logika ti ide bolje od matematike, daa se iz prilozenog primjetiti. Nego velis ti ne mozes biti prijatelj ni sa sadasnjom pa kako ces tek sa bivsom.
- drugrankovic
- Inventar foruma

Ruana wrote:Druze rankovicu sta blejis kad te ne strizu. Logika ti ide bolje od matematike, daa se iz prilozenog primjetiti. Nego velis ti ne mozes biti prijatelj ni sa sadasnjom pa kako ces tek sa bivsom.
ja sadašnju nemam... imam u srcu, al ne razumeš ti to... i neka je podalje kad već nismo skupa... ovo za muslimanke normalan nikad nece razumeti a ni ove dame druge na ovim prostorima... ne bi ni bosanke ali sta ces ko nji pita...
-
Ruana
Ama sta ti znas sta je prijateljstvo. Suti, pametniji si.
Last edited by Ruana on 15 Jun 2014, 20:55, edited 1 time in total.