Eterična i ostala ulja
Moderator: Krokodil Behko
Re: Eterična i ostala ulja
A ja bademovo ulje koristim da skidam šminku...
I baš je dobro za kosu.
I limunovo opet za kosu, sipam
ga na češlju.
I limunovo opet za kosu, sipam
I'm to busy to be charmed (c)
-
Trepavica
- Status: Offline
Super je bademovo ulje, ja nekad koristim i ricinusovo ulje za skidanje sminke..Awenary wrote:A ja bademovo ulje koristim da skidam šminku...I baš je dobro za kosu.
I limunovo opet za kosu, sipamga na češlju.
AhamTrepavica wrote:Super je bademovo ulje, ja nekad koristim i ricinusovo ulje za skidanje sminke..Awenary wrote:A ja bademovo ulje koristim da skidam šminku...I baš je dobro za kosu.
posebno ako malo vise nasminkana...idealno !
Tek sad sam se sjetila da ulje eukaliptusa baš dobro čisti kožu, mislim, "ubija" prištiće
-
Trepavica
Ako imas problema sa bubuljicama i ovo je takode super , stavljati na njihAwenary wrote:AhamTrepavica wrote:Super je bademovo ulje, ja nekad koristim i ricinusovo ulje za skidanje sminke..Awenary wrote:A ja bademovo ulje koristim da skidam šminku...I baš je dobro za kosu.
![]()
Tek sad sam se sjetila da ulje eukaliptusa baš dobro čisti kožu, mislim, "ubija" prištiće
lTea Tree essential oil - Čajevac
(Melaleuca alternifolia Cheel.)..i sve vrste osipa !
Dada, hvala, znala sam za Čajevac, još to koristim ponekad za zubeTrepavica wrote:Ako imas problema sa bubuljicama i ovo je takode super , stavljati na njihAwenary wrote:AhamTrepavica wrote:Super je bademovo ulje, ja nekad koristim i ricinusovo ulje za skidanje sminke..Awenary wrote:A ja bademovo ulje koristim da skidam šminku...I baš je dobro za kosu.
![]()
lTea Tree essential oil - Čajevac
(Melaleuca alternifolia Cheel.)..i sve vrste osipa !
-
Trepavica
Čempres - eterično ulje
Djeluje snažno adstrigentno, antiseptično, diuretično i tonizirajuće, antireumatski, olakšava tegobe disanja, izuzetno učinkovito djeluje kod astme, bronhitisa, hripavca i spastičnog kašlja, olakšava probleme s cirkulacijom te pomaže u tretiranju proširenih vena, celulita, hemeroida, menstruacijskih problema, krvarenja desni, pomaže u menopauzi, pomaže kod prekomjernog znojenja, djeluje dezodorirajuće, jača imunološki sustav !
Djeluje snažno adstrigentno, antiseptično, diuretično i tonizirajuće, antireumatski, olakšava tegobe disanja, izuzetno učinkovito djeluje kod astme, bronhitisa, hripavca i spastičnog kašlja, olakšava probleme s cirkulacijom te pomaže u tretiranju proširenih vena, celulita, hemeroida, menstruacijskih problema, krvarenja desni, pomaže u menopauzi, pomaže kod prekomjernog znojenja, djeluje dezodorirajuće, jača imunološki sustav !