VolEm da iznenadimBla wrote:Hoće li biti kolaterala u vidu cijele vojvodine ili se ograničavaš samo na NS? Da se ljudi barem evakuišu...Jagoda wrote:Sad si done, ko hamburger

Moderator: Krokodil Behko
VolEm da iznenadimBla wrote:Hoće li biti kolaterala u vidu cijele vojvodine ili se ograničavaš samo na NS? Da se ljudi barem evakuišu...Jagoda wrote:Sad si done, ko hamburger
Neću da vjerujem tvome opisu - potcjenjuješ sebe, siguran sam.dacina_curica wrote:Je l' ovo kupujem uloske?
Promijeni boju kose, skloni sise, dodaj kila i cvike i tu smo. A ovako i ja u sve zavirujem jer sam corava do zla Boga.
Seljak wrote:Neću da vjerujem tvome opisu - potcjenjuješ sebe, siguran sam.dacina_curica wrote:Je l' ovo kupujem uloske?
Promijeni boju kose, skloni sise, dodaj kila i cvike i tu smo. A ovako i ja u sve zavirujem jer sam corava do zla Boga.
![]()
Ovu sliku vidjeh na naslovnici današnjeg ''Oslobođenja'' i prva asocijacija - ne znam zašto - bila je vezana za D.C. Rekoh sebi - fizički, ženstveno krhke konstrukcije, pedantnost i preciznost pri odlučivanju o svakidašnjim životnim pitanjima, nonšalantnost, kao znak raspoznatljive osobnosti i ''garant'' odgovornosti spram sebe i drugih...eto.![]()
I da dodam - djevojke s naočalama su dodatno ženstvene i intrigantnije dobrom dijelu muškoga svijeta.
VEruj, vEruj, nece da ti skodi.Seljak wrote:
Neću da vjerujem tvome opisu - potcjenjuješ sebe, siguran sam.![]()
Ovu sliku vidjeh na naslovnici današnjeg ''Oslobođenja'' i prva asocijacija - ne znam zašto - bila je vezana za D.C. Rekoh sebi - fizički, ženstveno krhke konstrukcije, pedantnost i preciznost pri odlučivanju o svakidašnjim životnim pitanjima, nonšalantnost, kao znak raspoznatljive osobnosti i ''garant'' odgovornosti spram sebe i drugih...eto.![]()
I da dodam - djevojke s naočalama su dodatno ženstvene i intrigantnije dobrom dijelu muškoga svijeta.
Sto te seljak skidedacina_curica wrote:VEruj, vEruj, nece da ti skodi.Seljak wrote:
Neću da vjerujem tvome opisu - potcjenjuješ sebe, siguran sam.![]()
Ma nisam ja krhka, naprotiv.Ali imam sad ovakav friz (samo sto sam ja plavo-narandzasta), imam istu majicu trenutno (samo moja roze), isto ovako nosim traku oko glave (da stegnem
) i uhvatih se danas u prodavnici kako ovako pomno razmatram koju cokoladu pazariti (u pravu si, velike odluke za covjecanstvo su u pitanju
).
Samo cu reci, skupio si sevapa uoci Ramazana ovim gore postom.
Nazvacu Jelu da te nagradi.
Users browsing this forum: Quds and 4 guests