Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ina wrote: 07 Jan 2024, 14:40
Svidjela mi se zbirka. Od tmurnih pa do veselijih tonova.
A i pomješanosti i jednog i drugog.
Vjerujem u tvoj dar, i nadam se da ćeš jednog dana dublje zagaziti u tintu i svjetlost između Bosanskih književnih Velikana.
mene drzi ta pomijesanost danima vec...tma te spusti, a luc nema ni namjeru da te podigne, na kraju sam se pocela smjiati. izaziva mi neke predrasude. preispitujem se jos. andjela, od tebe imam jako lijepo. ... 'noga od sedefa', zapisala sam jos nekih momenata. ima tako lijepog ritma.
iznervirao me lektor, ispustio ž.
Skin wrote: 19 Jan 2024, 08:55
mene drzi ta pomijesanost danima vec...tma te spusti, a luc nema ni namjeru da te podigne, na kraju sam se pocela smjiati. izaziva mi neke predrasude. preispitujem se jos. andjela, od tebe imam jako lijepo. ... 'noga od sedefa', zapisala sam jos nekih momenata. ima tako lijepog ritma.
Zadovoljstvo je čitati ovako zanimljive dojmove
Joj, narondaću mu kad odemo na po jednu. Ako ti ne bude mrsko, preciziraj gdje je propust, u kojoj pjesmi...
too dark for finding my ground.. and trees.. shiver and sway..
Skin wrote: 19 Jan 2024, 08:55
Zadovoljstvo je čitati ovako zanimljive dojmove
Joj, narondaću mu kad odemo na po jednu. Ako ti ne bude mrsko, preciziraj gdje je propust, u kojoj pjesmi...
odmah u prvoj
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Volio sam je jer je bila moje sve. Moje svitanje i moj mrak. Volio sam je i kad je vragovi odnesu daleko u crne misli i kad me nije voljela. Kada bi okretala leđa i jurila u nešto samo njoj znano. U njenim zjenicama sam bio tako mali a tako veliki. Čekao sam iznova da prođe ponoč koja preskače još jedan broj na satu, na kalendaru nebili se vratila u našu sobu. A sijala je kao da je samo Sunce sišlo. Harala mi je umom, kroz noći, i kad se nebo srući i prospe svu kišu. Hvatao sam posljednji dah da mi da snagu da još jednom na putu koji život zovu vratim njene oći uz koje ću mirno zaspati. Zaspati bez straha, kajanja i pitanja da li sam hodio ovom zemljom željom ili moranjem. Vuku me njeni konci svileni. Kako ih je samo majstorski izvezla, zakaćila na svoja njedra. No, negdje je ipak zaboravila jedan čvor, ali je s vremena na vrijeme žulja. Volio sam je. Na njenim dlanovima je ostala moja duša. Odnijela je. Kako je i dalje volim.
Skin wrote: 20 Jan 2024, 09:55
pa nije. treba ga prebiti. jer ovo ne mozes ne primjetiti
sve se moze ne primijetiti, poznanica je platila lektoru 3000 km za doktorat a ja u prolazu vidio tri greske na naslovnici. posto je pobjesnila pustio sam sve kroz OCR, na naslovnoj su bile jos dvije a nije bilo niti jedne strane ispod 13