Od sveg posla najbolje prdekaju u 'ladnu voduPasaga wrote:
Kongres Bošnjaka Sjeverne Amerike

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Od sveg posla najbolje prdekaju u 'ladnu voduPasaga wrote:
Kongres Bošnjaka Sjeverne Amerike
hääääää..?Katja wrote: Nisu.
Desnije stranke zagovaraju socijalnije programe od lijevih.
I to je ono što nas razlikuje od zapadnog svijeta gdje je desnica za kapital a ljevica za socijalne politike.
![]()
Razumiješ se u politiku ko Mare u krivi... ju, počela tekma.
Katja wrote:Nisu.laganini wrote:kod nas su socijalisti komunjare
I to je ono što nas razlikuje od zapadnog svijeta gdje je desnica za kapital a ljevica za socijalne politike.
![]()
..ko da se komunjare zalažu za socijalu sjedi jedan...Katja wrote:Nisu.laganini wrote:kod nas su socijalisti komunjare
![]()
Čitao sam o tom odlasku. Zamjenik koji je valjda Bošnjak potpisao gradonačelniku da može otići, nije ni gledao šta potpisuje kaže. Jako odgovorni ljudi na pozicijama.ružni wrote:Ne znam jeste li pominjali, naš gradonačelnik je otišao na njegov dočekTo mu je ko zna koji po redu gaf, umjesto da se okrene problemima svog grada
. Drži maksimalnu disciplinu u opštini a onda ušeta u dresu Hrvatske reprezentacije i provede radni dan
Sve bošnjačke stranke su potpisale peticiju za njegov odlazak, a od odlaska neće biti ništa, čovjek se šprda sa svima.
E pa to je to. Sinoć ja negdje pisah o tome. Gradonačelnik ne može biti smijenjen, jer će on odmah reći da je to udar na njegov narod. Isto to, reći će i njegova stranka. Potom će to ponoviti sto puta, te će na kraju i cijeli narod misliti tako. Male izmjene političkog sistema, ne bi nam škodile.ružni wrote:Ne znam jeste li pominjali, naš gradonačelnik je otišao na njegov dočekTo mu je ko zna koji po redu gaf, umjesto da se okrene problemima svog grada
. Drži maksimalnu disciplinu u opštini a onda ušeta u dresu Hrvatske reprezentacije i provede radni dan
Sve bošnjačke stranke su potpisale peticiju za njegov odlazak, a od odlaska neće biti ništa, čovjek se šprda sa svima.
nas Hebe nacionalni kljuc i zbog njega cemo vazda bit' u deficitu u odnosu na druge u regiji...Krokodil Behko wrote:,
E pa to je to. Sinoć ja negdje pisah o tome. Gradonačelnik ne može biti smijenjen, jer će on odmah reći da je to udar na njegov narod. Isto to, reći će i njegova stranka. Potom će to ponoviti sto puta, te će na kraju i cijeli narod misliti tako. Male izmjene političkog sistema, ne bi nam škodile.
Razlika je samo sto je NAser oslobodjen, a doticni je osudjen..drugrankovic wrote:šta je tu čudno? hrvati dočekuju njega kao heroja a a hrvatska crkva pozdravlja takve kao i što je blagosiljala u........ i što se sad bunite toliko? vama je on zločinac, ali njima nije... kao što vama nije naser zločinac već heroj... a nama jeste...
ne možete biti licemerni već shvatiti da je jedino rešenje ne spominjati nikoga, jer je taj nekom zlikovac koji im je pobio mnoge i uvio u crno a drugi slave zlikovca ko oslobodioca... i tu nema kraja...