Nemoj se sad izvlačitiHAVANA wrote: 24 Jan 2024, 08:03 Bogat u smislu prijatelja,pravih prijatelja,ne materijalno,da ne bi opet ko sta izvrno...
Ev ljudi Havana je sa kešom
Ja ganjam investitore, pa mi ovo dobro dođe
Moderator: Krokodil Behko

Nemoj se sad izvlačitiHAVANA wrote: 24 Jan 2024, 08:03 Bogat u smislu prijatelja,pravih prijatelja,ne materijalno,da ne bi opet ko sta izvrno...

Jel sta pametno,jebo vulina?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ovo je forum, tu i funkcioniše samo jezik i tastatura/telefon.HAVANA wrote: 24 Jan 2024, 08:24 Ne znam ja sta ti ocekujes,ja imam muda za ono za sta mi trebaju.Ne treba mi pogan jezik i sukanje da bi se dokazo na nekome ko nije nizasta kriv.

Fale ti mudati Srbi u citatu.

NATO's purpose is to guarantee the freedom and security of its members through political and military means.

PotpisJulia-Klara wrote: 24 Jan 2024, 10:50 JEDAN:
Taj "orao", nije li on znak Albanije, a ne Velike Albanije? Vidjela sam da ga pokazuju zamalo pa svi sa Kosova (Albanci), a nije zabranjen na medjunarodnim takmicenjima (recimo) kao nacisticki/nacionalisticki. Onda mi nije jasna ni zabrana, ali kakve bube NEKi srbi imaju u glavi, to nam (ni)je svima jasno, je l'.
DVA:
Srbija prica o otvorenosti, multietnicnosti, a ako imas razlicito misnjenje od "vucicevskog nacionalistickog", eh, onda si u banani, dobijas zabrane, izgone, novcane kazne, a ako bas-bas pravis belaj, roknu te bez pardona.
TRI:
Razlog zasto ovako nesto nije moguce kod nas je JER NE DOZIVLJAVAMO BIH svi svojom domovinom. Uvijek cu reci da za mene ne moze biti Srbin u BiH (osim ako nije doselio iz Sbrije), ili Hrvat (ako nije doselio iz Hrvatske), nego pravoslavac i katolik (sto je opet nebitna odrednica kad je u pitanju drzava). Izvinjavam se svima koje uvrijedih, ali meni je to tako![]()
CETIRI:
Slazem se sa Duminjom i vanillom, i ja sam ljuta na nas.
PET:
Mislim da sam sve rekla sto htjedoh![]()

Nemam ja sta i koga odvajati kada izbori i oni za koje glasaju tj ne glasaju dovoljno kaze sve za sebe i sami sebe odvajaju.HAVANA wrote: 24 Jan 2024, 07:04A taj kojeg odvadite,koji normalno zivi svoj zivot i nije opterecen,treba biti sretan i vikati jupi kad ga velicanstveni pohvale? I vjecito se nekome dokazivati kad je njemu qrcu cejf,pravdati se nekome itd Stavi se u neciju kozu pa razmisli i citaj mnoge teme i slusaj komentare po forumima i u svakodnevnom zivotu.Sto se tice vulina i cetnika nemam ja tu sta pricat,da mogu srce bi im iscupo ali ovo drugo me strasno nervira.Pogano,jadno i bijedno.Nivo cetnika.Duminjo wrote: 23 Jan 2024, 22:21
Problem je sto se uopste ta prica ubacuje jesu li svi isti ili nisu. To nije tema.
Problem je sto unutar same drzave imas 40%+ negatora te drzave. Evo hajd udari sada Vulinu zabranu i pogodi koliko ce se bosanskih srba usprotivi toj odluci. Ako ih bude 90% a garant hoce, onda je normalno da ces pricati o onih 10% ili cak i manje kako nisu svi isti. U pravu si, nisu svi isti ali su ovih 10% mnogo tihi i nebitni.
I kad neko podje ubacivati ovu pricu "nisu svi Srbi isti" ispadne nista drugo nego opravdavanje one velike vecine na racun ove manjine. Eto onih 90% nemamo pravo kritikovati jer je ovih 10% kao OK.
A da je obrnuta situacija i da 90% bosanskih srba smatra Bosnu svojom drzavom, onda ne bi bio Problem ni udariti zabranu i onda ne bi uopste bilo ove price i ovih tema kako nisu svi isti vec bi drzava imala kakvog takvog smisla.
Sto bi jedan gospodin reko "lako je odvadit".
Imale smo sjednicu upravnog odMora, i dogovorile zajedno

Mislila sam spejs i immuno jer su napisale da u bih pustaju CETNIKE. TEU, RADU etcNaseef Mushroom wrote: 24 Jan 2024, 08:44Ovo je forum, tu i funkcioniše samo jezik i tastatura/telefon.HAVANA wrote: 24 Jan 2024, 08:24 Ne znam ja sta ti ocekujes,ja imam muda za ono za sta mi trebaju.Ne treba mi pogan jezik i sukanje da bi se dokazo na nekome ko nije nizasta kriv.
Pogledaj početak diskusije, samo 4 posta gdje se kritikuje ko treba, osim možda kod Triconijevog posta.
Javlja se Srbijanka kod petog i piše “Vi niste normalni”, množina, znači ne misli samo taj post.
Umjesto da se napiše “Zašto, to ti smeta pljuvanje Vulina?” mi odmah na suživotašku patetiku okrenuli.

Cetnikuse su Goca Trzan, Brena i Ceca, a koje pjevaju po Bosni. Ceca, doduse, ne u Federaciji ali vjerujem kakvi smo mi da bi Kosevo napunila kad bi najavila koncert.Morgen wrote: 24 Jan 2024, 12:50Mislila sam spejs i immuno jer su napisale da u bih pustaju CETNIKE. TEU, RADU etcNaseef Mushroom wrote: 24 Jan 2024, 08:44
Ovo je forum, tu i funkcioniše samo jezik i tastatura/telefon.
Pogledaj početak diskusije, samo 4 posta gdje se kritikuje ko treba, osim možda kod Triconijevog posta.
Javlja se Srbijanka kod petog i piše “Vi niste normalni”, množina, znači ne misli samo taj post.
Umjesto da se napiše “Zašto, to ti smeta pljuvanje Vulina?” mi odmah na suživotašku patetiku okrenuli.
Smatrati pevace cetnicima je za mene suludo. Isto kao sto sad selmi zabranjuju ulaz, kakve gluposti
Uz duzno postovanje imuno i spejsi

Za Teu i Radu sam pročitao tek sad jer je pisano malim slovima pa mi je promaklo.Morgen wrote: 24 Jan 2024, 12:50Mislila sam spejs i immuno jer su napisale da u bih pustaju CETNIKE. TEU, RADU etcNaseef Mushroom wrote: 24 Jan 2024, 08:44
Ovo je forum, tu i funkcioniše samo jezik i tastatura/telefon.
Smatrati pevace cetnicima je za mene suludo. Isto kao sto sad selmi zabranjuju ulaz, kakve gluposti

spacebound wrote: 24 Jan 2024, 12:53Cetnikuse su Goca Trzan, Brena i Ceca, a koje pjevaju po Bosni. Ceca, doduse, ne u Federaciji ali vjerujem kakvi smo mi da bi Kosevo napunila kad bi najavila koncert.Morgen wrote: 24 Jan 2024, 12:50
Mislila sam spejs i immuno jer su napisale da u bih pustaju CETNIKE. TEU, RADU etc

I stvarno nije lepo kako si o meni pisao.Naseef Mushroom wrote: 24 Jan 2024, 12:55Za Teu i Radu sam pročitao tek sad jer je pisano malim slovima pa mi je promaklo.Morgen wrote: 24 Jan 2024, 12:50
Mislila sam spejs i immuno jer su napisale da u bih pustaju CETNIKE. TEU, RADU etc
Tu se slažem sa tobom, zbog naše nemoći ili dušmanima u našoj državi ne treba iskaljivati bijes sad na srbijanskim pjevačima koji nisu napravili skandal.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests