TROSJED
Moderator: VIP
-
Ruana
- Status: Offline
-
dacina_curica
Re: Ovo još niste znali o meni
Sta je sad izgubio, kukala mu strina?Ruana wrote:Da mi je bas drago sto je Spanija izgubila.
-
Ruana
dacina_curica wrote:Sta je sad izgubio, kukala mu strina?Ruana wrote:Da mi je bas drago sto je Spanija izgubila.
-
dacina_curica
Opet vozi biciklo po vodi.
Sad Spanac dodji pa nam napisi da imas Jesus komplex.
Sad Spanac dodji pa nam napisi da imas Jesus komplex.
napet sam ....istina .... tekma radi svoje, nije tvoj komentar toliko sporan, koliko si budali dao prostoraMelek wrote:Ma moj je komentar na svom mjestu. Ali neka, bolje i sa 17 neko nikad, jel' tako storme. Opet malo valjancije za tvoju (danas pomalo ogorcenu) dusustorm wrote:Nisi se ni ti iskazao svojim komentarom, bezveze se valjaš.....ustvari nastaviMelek wrote:Ljudi, nemojte tako na Mustanga, pa to je samo Majin klon
ma samo valjaj
Habibti, ya nour el - ain... 
-
Ciklama
Re: Kako je ruzno:)
... na Forumu ... nema Trepke, nema Bambi ... pa i Maja se naljutila na naše nestašluke pa je nema .... vallahi, i ja imam ogovornosti što je tiho. 
Maja odmara i dobro jeCiklama wrote:... na Forumu ... nema Trepke, nema Bambi ... a Maja????
uskoro ću i ja odmor kako mi se čini
- Tatanka
- Poneki mu pročitamo

ja cu morat' medju vas uletit' s elektro-sokom, dzaba je... il' da svi djuture nekoga cebujemo...? 
Bolje je uzivati i kasnije se kajati, nego se kajati sto nisi uzivao...
Giovanni Boccaccio
Giovanni Boccaccio
obično se nekog policajca , koji uleti reda praviti, poslije ćebujeTatanka wrote:ja cu morat' medju vas uletit' s elektro-sokom, dzaba je... il' da svi djuture nekoga cebujemo...?
-
Ciklama
I ja ću. Ozbiljno o tome ramišljam, a moja odluka se učvršuje zadnjim dešavanjima. 
-
Ciklama
Teta Ciklama, 'vaka je naka je, nigdje gore nema.Ruana wrote:Ciklameta ko ruzio.?
-
Ružni
Ciklama wrote:I ja ću. Ozbiljno o tome ramišljam, a moja odluka se učvršuje zadnjim dešavanjima.
-
Spanac_113
- Inventar foruma

Sta ba stalno pricate o problemima...ko sto znamo problemi u familiji se gutaju i suti se i trpi a sve za dobro psihickog zdravlja 
-
Ruana
Ma zabojete ja to ne bendam ni jedan posto. Kako privatno tako i ovdje.Ciklama wrote:Teta Ciklama, 'vaka je naka je, nigdje gore nema.Ruana wrote:Ciklameta ko ruzio.?
- Tatanka
- Poneki mu pročitamo

e hebo ti to... ja sam kont'o pa zaguzat' pa uhvait' maglu a prije toga isutat' nekog na podu... ko elvis j. kurtovicstorm wrote:obično se nekog policajca , koji uleti reda praviti, poslije ćebujeTatanka wrote:ja cu morat' medju vas uletit' s elektro-sokom, dzaba je... il' da svi djuture nekoga cebujemo...?
Bolje je uzivati i kasnije se kajati, nego se kajati sto nisi uzivao...
Giovanni Boccaccio
Giovanni Boccaccio
sta cu vamja sto sam iskren a i vidim da vas istina boli, jer se svi kurvate ovuda realno gledajuci a svi imate djecu i familije koliko samskontao
svaki post sa ovim likom je izmisljen..
Ps
ne pokusavajte ovo kod kuce raditi...
Ps
ne pokusavajte ovo kod kuce raditi...
- drugrankovic
- Inventar foruma

a jel tebi neko nekad rekao da je tudja stvar tuddj stvar... ako se i kurvaju sto ti brinesh za tudje familije...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Mustang wrote:sta cu vamja sto sam iskren a i vidim da vas istina boli, jer se svi kurvate ovuda realno gledajuci a svi imate djecu i familije koliko samskontao
slabo ti šta kontaš....ali neka je tebi iq visok
-
Ružni
I da ima neki slučaj (ne znam zašto bi to nekog bilo briga), nije u redu da generalizuješ i kažeš kako se kurvaju svi koji imaju djecu. Tako si prozvao kurvama bukvalno sve forumašice s djecom, ali na ovom forumu sve može, samo nastaviMustang wrote:sta cu vamja sto sam iskren a i vidim da vas istina boli, jer se svi kurvate ovuda realno gledajuci a svi imate djecu i familije koliko samskontao