mislim da nije posteno da vidis u meni samo negativca , a ne vidis koliko jeforum poceo da odise ironijom i licemjerstvom , vidio si sa trepkom sta se desilo, samo je pitanje dokle ce te to pod tepih gurati jer svakako ce isplivati na kraju sve...... jer na svaki komentar naforumu pojavi se neka ironija i licemjerstvo i akonije bio upucen forumasima...Krokodil Behko wrote:Mustang, iliti Alpha alias Balibeg i kako već sve ne, odista ne bi bilo loše da malo skratiš doživljaj oko izražavanja. Ko čovjeku ti je dozvoljeno, da koristiš taj nick, vjerovatno iz razloga koje si izmislio, pa prema tome, očekujemo korektno pisanje.
TROSJED
Moderator: VIP
Re: Ovo još niste znali o meni
svaki post sa ovim likom je izmisljen..
Ps
ne pokusavajte ovo kod kuce raditi...
Ps
ne pokusavajte ovo kod kuce raditi...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9744 times
- Been thanked: 11481 times
- Status: Offline
To nije tvoj problem nego moj.Mustang wrote:mislim da nije posteno da vidis u meni samo negativca , a ne vidis koliko jeforum poceo da odise ironijom i licemjerstvom , vidio si sa trepkom sta se desilo, samo je pitanje dokle ce te to pod tepih gurati jer svakako ce isplivati na kraju sve...... jer na svaki komentar naforumu pojavi se neka ironija i licemjerstvo i akonije bio upucen forumasima...Krokodil Behko wrote:Mustang, iliti Alpha alias Balibeg i kako već sve ne, odista ne bi bilo loše da malo skratiš doživljaj oko izražavanja. Ko čovjeku ti je dozvoljeno, da koristiš taj nick, vjerovatno iz razloga koje si izmislio, pa prema tome, očekujemo korektno pisanje.
Ukoliko nešto smatraš uvredljivim ili na bilo koji način štetnim - PRIJAVI POST.
Ako misliš da se loše moderira, pri ruci ti je tema "Žalbe i sugestije".
Sada i u ovom momentu, ova diskusija prestaje!
-
Spanac_113
- Inventar foruma

sta je ovo ba?
pa ljudi nije forum obaveza nit se placa za clanstvo jbt. 11 ujutro i svi kukaju u pm.
on topic,
pa ljudi nije forum obaveza nit se placa za clanstvo jbt. 11 ujutro i svi kukaju u pm.
on topic,
- drugrankovic
- Inventar foruma

Mustang wrote:pa dobro si rekao provokacije od pocetka i kad im cvojek vrati istom mjerom onda nevalja...drugrankovic wrote:Krokodil Behko wrote:Mustang, iliti Alpha alias Balibeg i kako već sve ne, odista ne bi bilo loše da malo skratiš doživljaj oko izražavanja. Ko čovjeku ti je dozvoljeno, da koristiš taj nick, vjerovatno iz razloga koje si izmislio, pa prema tome, očekujemo korektno pisanje.
alpha? meni beshe simpatican decko, nije nasedao na provokacije, i bio nekako svoj uvek raspolozen... licemerstvo je najmizernija osobina
varacali smo i mi turcima (a turci odavno u turskoj) sto godina pa nas to devedesete često odvede u stoku zlikovacku...
jednom kada mi je pukao film sam rekao nekom komandircicu matorom:
"jebli te više turci, eno ti turske jadan ne bio pa poitaj i sveti im se do poslednjeg!" ovo ovde je ista sirotinja kao i naša... isti kurac drugo pakovanje...
al jbg mora da se vrati a? i jel se sad bolje osećaš kad si licemer, i bedna spletkara koja opljuvava?
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
-
dacina_curica
De ti manje dr*aj i mijenjaj nickSpanac_113 wrote:sta je ovo ba?
on topic, : drk
Dosta vise anonimnosti.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Sarajevo: Novorođenče zadavljeno krpom
Monstruozno: Zadavljeno novorođenče bačeno u kontejner

Smrt novorođenčeta koje je pronađeno u srijedu u kontejneru za smeće, ulica Vilsonovo šetalište, općina Novo Sarajevo, nastupila je davljenjem, potvrdio je za Agenciju Fena specijalista sudske medicine Hamza Žujo.
- Nakon obavljene obdukcije ustanovljeno je da je beba rođena zdrava, nakon čega je vezana krpom u predjelu vrata i zadavljena - pojasnio je Žujo.
Tijelo bebe je pronašao građanin nakon čega je, oko 18.35 sati, obavijestio II Policijsku upravu.
Ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć konstatovali su smrt.
Uviđaj su obavili tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo i sudski vještak medicinske struke nakon čega je tijelo novorođenčeta prevezeno u prosekturu Bare.
Policijski službenici nastavljaju rad na rješavanju i dokumentovanju krivičnog djela.
(Fena)

Smrt novorođenčeta koje je pronađeno u srijedu u kontejneru za smeće, ulica Vilsonovo šetalište, općina Novo Sarajevo, nastupila je davljenjem, potvrdio je za Agenciju Fena specijalista sudske medicine Hamza Žujo.
- Nakon obavljene obdukcije ustanovljeno je da je beba rođena zdrava, nakon čega je vezana krpom u predjelu vrata i zadavljena - pojasnio je Žujo.
Tijelo bebe je pronašao građanin nakon čega je, oko 18.35 sati, obavijestio II Policijsku upravu.
Ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć konstatovali su smrt.
Uviđaj su obavili tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo i sudski vještak medicinske struke nakon čega je tijelo novorođenčeta prevezeno u prosekturu Bare.
Policijski službenici nastavljaju rad na rješavanju i dokumentovanju krivičnog djela.
(Fena)
-
dacina_curica
Re: Sarajevo: Novorođenče zadavljeno krpom
Kakva me huja uhvati kad ovako nesto procitam, opisati ne mogu. 
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
-
Ciklama
Bože sačuvaj, ovakve stvari nemaju opravdanja, a opet se porodilja smatra da je u neuračunljivom stanju nakon poroda .... Prežalosno.
I vrati me u prošlost kad sam samo počela raditi nakon gubitka trudnoće, i ujutro prva informacija je bila o pronađenoj muškoj bebi u kontejneru, sve je upućivalo na gušenje što je obdukcijom potvrđeno.

I vrati me u prošlost kad sam samo počela raditi nakon gubitka trudnoće, i ujutro prva informacija je bila o pronađenoj muškoj bebi u kontejneru, sve je upućivalo na gušenje što je obdukcijom potvrđeno.
Pretpostavljam da je ovo majcinih ruku djelo a sto je zalosno izvuci ce se na nuracunljivost. Sto puta kazem sreca pa nisam kakav zakon, zabetonirala bih joj pizdu 
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 875 times
Mustang wrote:sta cu vamja sto sam iskren a i vidim da vas istina boli, jer se svi kurvate ovuda realno gledajuci a svi imate djecu i familije koliko samskontao
malkice sam prelistala, hocu da spavam pa da ne citam dalje .........
eeeeeeeeaaaaassyyyyy boy .
iziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii girl.
ok ? ...................ok?
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Kondom glavu čuva!dacina_curica wrote:Kakva me huja uhvati kad ovako nesto procitam, opisati ne mogu.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Re: Eh da sam , eh da sam...!
Ma kakva ptica i krila.
Da sam bogat i da imam pare, kupio bih sebi tri para krila.
Da sam bogat i da imam pare, kupio bih sebi tri para krila.
-
dacina_curica
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Nego šta da se radi kad roditelji zataje?Daviti djecu nije baš najbolje rješenje.dacina_curica wrote:Znam KOMESARe, nemoj da bezveze otkrivas toplu vodu.
-
dacina_curica
Ti si strasno naivan ako mislis da djetetu mozes zabraniti da ima spolne odnose prije nego ti smatras da treba.
Zayo jucer i rekoh, djeca se odgajaju razumijevanjem i disciplinom a ne samo celicnom sakom. Ravnoteza i povjerenje, proguglaj malo.
Zayo jucer i rekoh, djeca se odgajaju razumijevanjem i disciplinom a ne samo celicnom sakom. Ravnoteza i povjerenje, proguglaj malo.
- drugrankovic
- Inventar foruma

dacina_curica wrote:Ti si strasno naivan ako mislis da djetetu mozes zabraniti da ima spolne odnose prije nego ti smatras da treba.
sve je to priroda... protiv nje se ne može i sve to dodje jednog dana...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Narvno da zabrane izazivaju kontra efekt,ali dozvoljavati nemoral?dacina_curica wrote:Ti si strasno naivan ako mislis da djetetu mozes zabraniti da ima spolne odnose prije nego ti smatras da treba.